Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези еднократни гащи, за които се говори в публикациите?
Какви са препоръките за употреба на катетър след раждане?
Какви са препоръките за използване на нощници за кърмачки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези еднократни гащи, за които се говори в публикациите?
-
Какви са препоръките за употреба на катетър след раждане?
След раждане катетърът се поставя след тоалет и клизма, а в предродилна зала - преди това. Обикновено се поставя лесно и не се усеща, като постоянно се изпразва. След упойка може да има треперене, което е нормално и може да е резултат от загуба на кръв. В този случай увеличаването на системата може да спре треперенето.
-
Какви са препоръките за използване на нощници за кърмачки?
-
Какви са симптомите на контракциите и как да ги разпознаем?
-
Какви са препоръките за бързо възстановяване след раждане?

При мен няма нищо слузесто, в какъвто и да е цвят, но пък самото течение ми се е позасилило от 3 дни и предполагах, че е от водите, но док каза, че не е от тях.
Това дете като почне с хълцането и по цал час, понякога така ме изнервя
Док каза, че си е баш хълацане и много бебета го правели особено последния месец
Остана да си взема няколко пелени пархетни и памучни и сме готови.
Днес обиколих МОЛ-а на Хемус и нищо, реших в крайна сметка ако не си намеря да си купя маратонки.

Обадихме се на Веселина - тя се чувства много добре, утре ще я изписват и е била в една стая с Фло, която са изписали днес. Така че - очакваме включване...
То т`ва вече на нищо не прилича...
значи... все пак и ние може някога да родим
. Може би при нормалното раждане кървенето е доста по-обилно наистина и тогава тези неща биха били много полезни, но в моя случай със секцио се оказаха абсолютно излишна покупка
. И все пак ако си купуватееднократни гащи, тия които аз си взех не са от най-сполучливите. Имало в Малечко (и другаде предполагам) гащи на Бебе Комфорт (май