Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези еднократни гащи, за които се говори в публикациите?
Какви са препоръките за употреба на катетър след раждане?
Какви са препоръките за използване на нощници за кърмачки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези еднократни гащи, за които се говори в публикациите?
-
Какви са препоръките за употреба на катетър след раждане?
След раждане катетърът се поставя след тоалет и клизма, а в предродилна зала - преди това. Обикновено се поставя лесно и не се усеща, като постоянно се изпразва. След упойка може да има треперене, което е нормално и може да е резултат от загуба на кръв. В този случай увеличаването на системата може да спре треперенето.
-
Какви са препоръките за използване на нощници за кърмачки?
-
Какви са симптомите на контракциите и как да ги разпознаем?
-
Какви са препоръките за бързо възстановяване след раждане?
. Ако бяха стари задължително щях да подложа тип бархетно парче отдолу.
).

Сякаш са цял отбор
А уж му било тясно.
.
. Ако продължи серията...ще се чуе
Абе, то не ми беше много смешно,ама...
- няма да се ражда скоро.
Както и предполагах...
- тази нощ има пълнолуние, така че се очаква голямо обебване...

, да видим кой ще вземе преднина...?
. Окончателното решение ще го вземем след 2 седмици. Док каза, че при моите мерки от вратата съм директно за операционната, но засега бебчо ме щади и не върви твърде голям и това ми е единственият шанс да родя нормално. По негови сметки в момента е около 2700 и очаква да се роди не повече от 3100. Другата новина е, че плацентата ми е с 3-та степен на стареене, но док мисли, че няма да родя преди 16-ти април. За разкритие не ме е проверявал. Аз хем се успокоих, че има време, хем, честно казано, малко се разочаровах, защото вече съм нетърпелива
Стискам палци на всички, които имат голям мерак вече да родят, но аз лично сега стискам крака и се моля да дочакам док да се върне

, то не бяха салта, шутове, но наистина така съм много по-спокойна, че всичко е наред.