Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 645
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
https://play.max.com/video/watch/f82f5f32-a923-4a24-9c3f-d4cedbe … ba5d-40a9f2778824

Гледам невероятните спестовници.
Тия са за лечение ей.
Много ми напомнят на някои хора във форума. От мъжки род Grinning
Яйца надписват, че и други работи. За чипс му иска 15 цента.

Ама тук са по-зле във форума. Още повече искат. Искат да взимат, но нищо да не дават.

И като сме на женомразието

https://nova.bg/news/view/2025/06/27/502312/%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D … 0%B1%D1%83%D0%BB/

Турчин, ама се тая. 
Не са в ред това мъжете ей.
Значи изнасилена и той я убива заради това. Е, и защото забременяла. Що не гръмна ония дето я изнасилиха?
А да, щото са мъже и са читави. Не е редно.Те нали са високо ниво същества Grinning
Е да, те жените по дифолт са виновни за изнасилване по техните закони.
Иначе няма никъде женомразие, мизогиня. Всички мъже обичат много жените, мда....мармота тука свива нещо...

# 526
Аз мога да съм на всекое място. Но не съм грандоман.
Един мъж с добър нагон за секс, възможности материални да се вижда, че се издържа чудесно сам и си позволява малки екстри в живота, за да сме спокойни. И ми стига.
Като цяло мъжете с малки и ниски доход не са много уверени и стабилни, това пречи и в отношенията – стават сприхави, смачкани, депресирани.
Така че – нека той да се чувства добре, а съм сигурна, че няма да се посвени и за мен.

# 527
Прекрасно! Да са живи и здрави младите и да се обичат!

Младите ?! JoyJoyJoyJoy

Защо? Да не са по 80-90 в инвалидна количка и пред умирачка?
И двамата изглеждат чудесно.

Благодаря, благодаря за комплимента, то с такива критерии 99% от човечеството минава за младо Wink

# 528
https://play.max.com/video/watch/f82f5f32-a923-4a24-9c3f-d4cedbe … ba5d-40a9f2778824

Гледам невероятните спестовници.
Тия са за лечение ей.
Много ми напомнят на някои хора във форума. От мъжки род Grinning
Яйца надписват, че и други работи. За чипс му иска 15 цента.

Ама тук са по-зле във форума. Още повече искат. Искат да взимат, но нищо да не дават.

И като сме на женомразието

https://nova.bg/news/view/2025/06/27/502312/%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D … 0%B1%D1%83%D0%BB/

Турчин, ама се тая. 
Не са в ред това мъжете ей.
Значи изнасилена и той я убива заради това. Е, и защото забременяла. Що не гръмна ония дето я изнасилиха?
А да, щото са мъже и са читави. Не е редно.Те нали са високо ниво същества Grinning
Е да, те жените по дифолт са виновни за изнасилване по техните закони.
Иначе няма никъде женомразие, мизогиня. Всички мъже обичат много жените, мда....мармота тука свива нещо...

Първия линк не се отваря.
Вторият линк пише, че жената е премълчала изнасилване и очевидно се е опитвала да направи така, че това дете да бъде негово като си мълчи цял живот. Не оправдавам убийството, ама толкова ли е трудно да кажеш: "Изнасилиха ме. Детето не е от теб. Ако искаш го признай, ако не късаме. Аз няма да искам нищо от теб."?
А тя какво прави? Мълчи и се надява да мине номера, глупака да го припознае за свое.

# 529
Arielle, не знам защо не се отваря, явно трябва да имаш акаунт.
Ако имаш. Първи епизод от втори сезон.

Колкото до другото. Пишеш глупости.
Моля цитирай къде в статията пише как тя излъгала, че било негово.
Никъде не пише това. Пише, че инцидентът станал, защото младият мъж научил, че годеницата му е забременяла при изнасилване малко преди двамата да се сгодят.
Никъде ни пише твоите фантазии как тя премълчала, как казала, че е негово.
Хайде да не си измисляме, че става грозно.
Не си ли запозната поне мъничко с мюсюлманството.
Те там нямат навика да се казват че са изнасилени, защото вината се хвърля върху тях. Това не го ли знаеш.
Явно е знаела какво ще стане, нищо чудно, че е крила. И с право.

# 530
Arielle, не знам защо не се отваря, явно трябва да имаш акаунт.
Ако имаш. Първи епизод от втори сезон.

Колкото до другото. Пишеш глупости.
Моля цитирай къде в статията пише как тя излъгала, че било негово.
Явно е знаела какво ще стане, нищо чудно, че е крила. И с право.

Не е нужно да цитирам.  Това дали я е застрелял защото е бременна от изнасилване също е спекулация.
Че с право е крила е също толкова грозно.
Турция е светска държава, познавам много турци - не са някакви диваци като от Иран или Ирак.
Бил мюсюлманин бил не знам си какъв - а тя с корема дето мълчи като риба е чиста и невинна като Момина сълза.
Да точно така.

Между другото - ако този мъж е бил напълно луд е щял да я застреля и при опит от нейна страна да се разделят.
Отново обаче това са догадки. Както и всичко написано преди това.

# 531
Хмм, не че нещо, ама в много т.нар религиозни общности жената я нямат за нищо - приравнена е на добитък за продан. Толкова истории съм чела как, за да накажат изнасилвач, разни старейшини и племенни съвети и тн ГЛАСУВАТ на същото, което е извършил той, да бъде подложена жена, обикновено млада (разбирайте почти дете), от неговото семейство. Като така според тях отнемат честта на престъпника. И това му е наказанието. НЕГОВОТО наказание е да изнасилят сестра му примерно! Така виждат разни общности жените.
Скрит текст:
Пакистан, Индия, почти съм сигурна, че преди година - две имаше подобен случай и в Албания.
М/д, на мен ми е интересно как хората, особено религиозните, си обясняват защо според християнската теория именно Ева, а не Адам, се подлъгва първа за ябълката, а после завлича и него. Какво според вас иска да каже авторът/те (на Библията), както в училище ни поставяха въпроса... Че Ева е по-тъпа или?

# 532
  • Далечният изток
Защо пък тъпа?!
Любопитна по-скоро. Grinning

# 533
В консервативните (мюсюлманските, йезидските и пр.) общности изнасилената жена се смята за "нечиста". Обикновено бива изолирана/ изоставена. Убийството е тежко престъпление.

Малко да "разведря" обстановката: жените знаете ли как да измъкнете парите на заможен мъж с памук? Или предпочитате да го "разигравате" и да му вменявате задължение, че той ви дължи нещо и т.н.?

# 534
  • София
Кобилкин, нещо искаш да ни споделиш ли?

# 535
Тук повечето сме виждали заможен мъж през крив макарон. Движим се в среди на обикновени мъже.

# 536
  • Пловдив
Тук повечето сме виждали заможен мъж през крив макарон. Движим се в среди на обикновени мъже.
За движим се да, за виждане - не си права. Примерно сме работили за не заможни, а направо богати мъже.

# 537
Аз откровено си признавам, че не знам как да измъкна парите на който и да било мъж. Сигурно защото съм научена да разчитам на себе си, а не на някой мъж да ме издържа...

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 16:08 от Acid_Burn

# 538
  • По света и у нас
Петьо, ние сме над 40. Не е ли малко късничко за тоя урок?

# 539
Що да е късно? Не следиш ли Безови?

Общи условия

Активация на акаунт