Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 660
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Петьо, ние сме над 40. Не е ли малко късничко за тоя урок?

Какъв урок? Може би от опитни дами в това отношение?

Бих разбрал, ако "винаги" мъжете дават по свое желание, защото жената е повече от прекрасна и те се чувстват задължение да я.... издържат, обгрижват и т.н.

# 541
  • София
Ако не си пасваме и не ме кефи, за какво, по ягодите, са ми парите му? Все едно съм на работа. Ми не, мерси. Когато съм с гадже, искам да си почивам, а не да работя.

# 542
  • София
Насила можеш да дадеш, не и да вземеш.

Доброволно ми дават, няма се бутам, ся….

# 543
Малко е обратното, Горджъс

# 544
А всъщност откъде трябва да научим как да взимаме на богатия мъж парите? Като девици в девическия пансион:

понеделник: как се ходи с книга на главата за хубава стойка
вторник: от мъже се приемат само цветя и бАмбони
сряда: как да му вземем парите
четвъртък: бродиране с копринени конци
петък: усвояване на дрънчене на арфа и на мацане с акварел
уикенда: как да елиминираме женската конкуренция

???

# 545
  • София
Как? В съда след развода. 😂😂

# 546
Ако е богат и тъп едновременно, което за нашата реалност е доста често срещано. Иначе обикновено повечето си връзват гащите и златотърсачките освен парцалки, почивки по скъпи дестинации и някоя скъпа кола за времето докато се ползват услугите и, рядко може да измъкне нещо повече. А да, сега и разни корекции са на мода, ама като гледам резултатите при някои особено фрапиращи случаи трудно бих го нарекъл голям келепир.
Другият вариант е равностойно партньорство, ама за там се иска определено ниво при жената. Като се гледа на богатия мъж като на касичка или банкомат, няма да се получи.

# 547
  • По света и у нас
Не е никак често срещано, защото тъпия винаги си държи по един хоноруван адвокат да мисли вместо него…
А умния и той си има адвокати, но по-скоро ги юрка да мислят извън границите си за да прокарват идеите му.

( визирам примери от личен характер, не теоретични като на РФ-то )

Елиф, Безовица си плете кошницата от мноооого преди 40така прегледай стълбицата от мъже от които е родила за да се добере до средите на милиардерите…

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 10:32 от PriMadonna

# 548
  • София
В края на краищата, аз успях да измъкна цял апартамент от беден мъж. Което си е чиста проба магия! 😂

# 549
Хем ще е златотърсачка, хем ще стои при някакъв, който си бил вързал гащите и за нея няма нищо...
Ще ви се да са прецакани златотърсачките, но те баш си подреждат нещата. Балъци винаги ще има. Мъже с пари, за които грижата за жена тръгва от една солидна месечна сума нагоре - също.

# 550
Когато долната глава измести горната в мисловния процес, тогава адвокатите не помагат.
Иначе скъпите коли обикновено са фирмени, апартаментите също, дялове от бизнеси, имоти, банкови сметки и т.н. са заедно със законната, общо взето тва е положението. Като омръзне или настъпят усложнения, новата мацка си остава с това, което е закачила докато е била актуална.

П.с съвсем не са ми теоретични примерите

# 551
Arielle, не е спекулация, пише го в статията.
Турция не е много светска. Там убийствата на жени са страшно много и ежедневие. Диваци са. Една нота по-добре от други мюсленски страни.
 Май прекаляваш със сапунките.

Цитат
а тя с корема дето мълчи като риба е чиста и невинна като Момина сълза.
Много грозно и това от жена. Тя е изнасилена ма оу. И викаш заслужено е убита.
Браво Ариелче браво. Ама си те знаем, че таиш злоба към целия свят, не съм учудена от поведението ти.
Мястото ти е в мюсюлманските държави.

Geri2000, авторът или авторите са мъже. Логично няма как да лепнат този грях на мъж.
Затова Grinning

# 552
  • София
Цялата работа с Адам и Ева, според мен е, защото Лилит е искала да ги прецака от ревност. Обичайната история - един мъж си хваща нова жена, а бившата му отмъщава. Невинни няма.

# 553
  • Далечният изток
Ако мъж дава пари и разни други придобивки на жена, значи е тъп, така ли? Горната му глава не мислела, затова давал...? А що пък да не е както казва Петко - жената е повече от прекрасна и на него му идва отвътре да я обгрижва и издържа, по собствено негово желание?

# 554
Памуци, коприни, макрамета.
С кадифена ръкавица може ли?
Господин Петко, нищо не трябва – правят го защото искат и им доставя егоистично удоволствие да дават. За друг човек – пък бил той и жена. Мъжете, когато са влюбени съвсем естествено искат жената до тях да е добре и спокойна. Как могат да го постигнат, за да я задържат? Няма много варианти. Или ѝ осигуряваш спокоен бит, или имаш способен и голям тенис. Ако имаш и двете – бингоо. Дай, Боже всекиму.

Общи условия

Активация на акаунт