Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 645
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ама целият наратив "жените измъкват пари от мъжете" ми е много женомразки. Горките мъже, те едни добрички и богати, пък лошите жени са като едни одрипани зомбита, които само си влачат краката и искат Париии.

# 556
Те тези дето ги говорят такива щуротии обикновено са стиснати и в любовта. Така че – мерси, да си чичо скручат там и да не ме занимават.

# 557
Принципно  като обичаш някого е естествено да даваш. А не да взимаш.И през акъла няма да ти мине да се запиташ - абе аз на тоя що му купувам това или на тая що и купувам онова.
Дойдат ли тия въпрос, умряла е любовта. То не е я имало никога всъщност.

# 558
  • София
Малко е обратното, Горджъс
Малко съм наобратно, Хейзъл.

Принципно  като обичаш някого е естествено да даваш. А не да взимаш.И през акъла няма да ти мине да се запиташ - абе аз на тоя що му купувам това или на тая що и купувам онова.
Дойдат ли тия въпрос, умряла е любовта. То не е я имало никога всъщност.
А, баш. Дявам и ми дават и ничие око не трепва.
За останалите отношения не съм веща.

# 559
Ама целият наратив "жените измъкват пари от мъжете" ми е много женомразки. Горките мъже, те едни добрички и богати, пък лошите жени са като едни одрипани зомбита, които само си влачат краката и искат Париии.

Малко да разнообразим темата, а и да генерираме трафик Simple Smile

Горе се бърка глаголът - не е "влачат", а по-скоро "вдигат".

Вечната тема за красота срещу пари или пари срещу красота Simple Smile

Т.е., аз си правя извода, че болшинството е на мнение, че мъжът трябва да дава по собствено желание, да му идва отвътре. Даже се споменава любовта. А споделена ли е тази любов? Аз чета и слушам как в любовта наистина човек трябва да дава - своето добро отношение, желанието другият да се чувства добре и т.н. Реципрочно ли е или всеки дава според своите възможности? Как заможният даващ мъж бива убеждаван, че жената му желае само доброто и че тя мисли за него?...

# 560
  • София
Тая реципрочност е изяла много глави.
Няма 50/50 във всяка ситуация и на всяка цена.

# 561
  • София
Като теглим чертата на една дълга връзка или брак с две деца, кой е дал повече? Всъщност и двамата баш по равно.

# 562
Господин Петко, вие се мятате от тема в тема.
Възможността и потенциала на един човек да обича друг човек, да изразява и усеща любов, се възпитава още от невръстна възраст. Факт е, че много хора имат проблем с начина на изразяване/усещане на любовта. Но това е вече съвсем, съвсем друга тема и не касае елементарния израз на любов – грижата за другия.

# 563
  • Далечният изток
Почнем ли да смятаме и да сравняваме кой колко е дал, не става нищо от тая връзка...
Жената като мисли за него, като прави нещо за него, той не го ли усеща, не го ли вижда? Или в главата му е само - абе тая сега дали не ми играе някакъв театър?! Има ли съмнения, по-добре всеки по пътя си. Всъщност много мъже са така, мислят, че всички жени са с него само за да му вземат нещо, затова си и стоят сами. Особено тия, дето имат малко или нямат нищо. Той обран бостан, ама тя щяла и нищото да му вземе... Ми айде с котките, кучетата, рибките или там с каквото му харесва.

# 564
  • София
На един истински мъж, готов за любов и връзка, въобще не би трябвало да му пука какво има жената.
Иначе, все ще му се види малко. Ето, имам една приятелка - апартамент, малък бизнес, кола, външен вид, приятен характер - ами всичко си има. И пак се намират мъже, според които, тя не им дава достатъчно. Е какво още??? Да застане на челна стойка? И това може, тъй като е бивша спортистка.

# 565
Е, има мъже дават, но не от любов.
Дават за да получат секс.
Като заведат някоя натокана мацка на скъп ресторант, подарят скъп подарък и - секса е уреден.

# 566
  • sofia
Като теглим чертата на една дълга връзка или брак с две деца, кой е дал повече? Всъщност и двамата баш по равно.
Как бе, на мен ми казаха, че нямам никакъв принос 🤣🤣🤣
И съм си била отгледала децата и  съм решила да си тръгна 🤣🤣🤣
Не останах длъжна, ама такова умопомрачение го беше обзело бившия ми мъж, че първоначално не бях сигурна какво точно ми казва.
Направо все едно друг човек беше пред мен и ми говори небивалици.

# 567
  • София
Е нали сме си говорили с теб? И според БМ аз съм си лежала на дивана, а той е бил на работа и командировки, и в чужбина, и децата е отгледал, и е готвил и чистил. Как е станало, аз сигурно 18 г съм спала като Спящата красавица?

# 568
Ужас, то вашите бм са били направо психопати.

# 569
То те са били каквито са били, интересно е защо продължават да говорят за тях и да ги поставят в настоящето си. Wink

Общи условия

Активация на акаунт