Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 597
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А ако сготви и пусне пералнята, направо ще се срине?

# 631
Мъжете трябва да се ползват комплексно, не само да простират.😆

# 632
Наскоро попаднах на един много забавен цитат, който е болезнено верен (цитирам по памет).
"Един мъж, за да има успех с жените трябва да има поне едно от три неща, които да са "пълни" -
Пълна глава (умен), пълен пакет (голям пенис) или пълен джоб (пари)."
Едно от три!
Не е задължително да са и трите!

# 633
  • Далечният изток
И трите, дядо попе, и трите!
Joy

# 634
  • Пловдив
Как се приема ако на 2ра среща ....жената е  чакала час и половина закъснение , а  после е платила и сметката. ......

За един приятел питам?

Допълвам ....грешка в тайминга и неразбирателство

Цитат
Приема се, че по всяка вероятност няма да има 3-та среща.
Час и половина закъснение е крайно неуважително.

Ще има и 3та среща RelaxedRelaxed

# 635
А защо точно е платила сметката?

# 636
  • Обран бостан ;)
'Щото е силна и независима. Wink

....За какво са му на мъж пари, ако няма жена да му ги харчи ?

За ферайки Wink

Интересно как, според жените пишещи тук, е много лесно да си мъж. И как почти всички са съгласни с тях.

Ако аз напиша,че е лесно да си жена ще ме изядат жив.

Иначе темата, както обикновено, е пълна с женски фантазии, неосъществени както винаги. Trollface

# 637
  • София
Аз още чакам мъжете да се изкажат що е то мъжка роля и отива ли отвъд п*нис колан Smiley

Иначе щом е лесно да си жена, къде са всички кандидати да поемат "женската" роля?

# 638
  • Обран бостан ;)
Иначе щом е лесно да си жена, къде са всички кандидати да поемат "женската" роля?

Ей ти един.

Ако не ти хареса - напиши Драг Куин в Гуглето и избирай.

# 639
Аз още чакам мъжете да се изкажат що е то мъжка роля и отива ли отвъд п*нис колан Smiley

Няма ги - майките им се грижат за тях цял живот, после ги изритват от гнездото без елементарни умения - хем не могат да печелят пари, хем една манджа не могат да си сготвят, да не говорим за други неща.
После като не могат да се закачат за следваща "маминка" дето и да работи и воят става голям.

# 640
  • София
Ама кой е казал, че е лесно да си мъж? Напротив, трудно е. Затова на много "мъже" им убягва как става това. И не, не стават драг или гей. По-лесният избор е да се направят на бебета и да си търсят мама.

# 641
Не на всеки му се отдава да е мъж.
Много и се отказаха.

# 642
  • Обран бостан ;)
Ама кой е казал, че е лесно да си мъж? Напротив, трудно е. Затова на много "мъже" им убягва как става това. И не, не стават драг или гей. По-лесният избор е да се направят на бебета и да си търсят мама.

Докато вие сте наясно. Wink

# 643
  • София

Ей ти един.

Ако не ти хареса - напиши Драг Куин в Гуглето и избирай.

Ауу, до какво опряхме за да избегнем да обосновем дупките в логиката си Laughing

# 644
  • София
Много са ми сладки как сами се закопават.

Общи условия

Активация на акаунт