Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 813
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • Столичанин ама не в повече :D
Кво женомразие кви пет лева, всичко е въпрос на уважаване жените повлияни от феминистичните пропаганди от форуми социални мрежи и т.н. почват да си вярват, че заслужават да са уважени от милионери с холивудска визия и когато не се случва се озлобяват и почват да плямпат за женомразие и тем подобни, вместо да осъзнаят че ако се погледнат отстрани какво точно представляват и приемат човек от тяхното ниво подходящ за тях, който да ги уважава редовно ще са много по-щастливи. Sunglasses

# 241
  • София
Да разбираме, че още си сам.
Джер, тц, тц, тц!

# 242
  • Далечният изток
Някакви теоретични постановки не знам на кого помагат...
Или е само в стил купешки приказки - вижте колко съм умен...

Оффф тоя пък не е ли баннат

# 243
  • Somewhere far away
Кво женомразие кви пет лева, всичко е въпрос на уважаване жените повлияни от феминистичните пропаганди от форуми социални мрежи и т.н. почват да си вярват, че заслужават да са уважени от милионери с холивудска визия и когато не се случва се озлобяват и почват да плямпат за женомразие и тем подобни,
Не. Жените с поне капка самоуважение смятат, че трябва да са уважавани от всички без значение дали е с холивудска визия или с типично бг визия /знаем как изглеждат повечето български мъже нали?? нищо лично/ и дори без значение дали е жена или мъж отстреща. Ако  уважаваш себе си - това означава да уважаваш себе си  винаги, без да дискриминираш и без да изискваш това уважение само от единия пол.

# 244
Жените с поне капка самоуважение смятат, че трябва да са уважавани от всички без значение дали е с холивудска визия или с типично бг визия /знаем как изглеждат повечето български мъже нали?? нищо лично/...
Как?

# 245
  • Somewhere far away
Жените с поне капка самоуважение смятат, че трябва да са уважавани от всички без значение дали е с холивудска визия или с типично бг визия /знаем как изглеждат повечето български мъже нали?? нищо лично/...
Как?
Разходи се небрежно по улиците на  който и да е град в България и ще разбереш как.

# 246
Не знам ама на мене вече почва много да ми писва да ме обективизират всякакви долни .... прппадняци. Липса на всякакво уважение.
Разкопали до нас за нещо си тротоара, седят сутринта, аз минавам, там ми е пътя иначе трябва да заобикалям десет минути... "Момиченцееее, няма да минеш от тука, заградено е, ама ела ми седни .... и ще ти отворя" и другите дегенерати черни вече хахахха мно смешно брат.... Ми, първо, не съм "момиченце" и второ "мога да мина от където си искам и да ви изрина, ела ме гледай". WTF баси неандерталците, ние за уважение си говорим....

# 247
  • Далечният изток
Изрина ли ги?

# 248
Минах си през разкопките докато полата ми се вееше назидателно Joy все пак никой не може да ми казва от къде мога или не мога да мина., пък камо ли некви пропадняци...

# 249
WTF баси неандерталците, ние за уважение си говорим....
Хората дето копаят канали, особенно тези с лопатите не са с по две висши и АйКю 160.
А щом са по-тъмни сигурно следващия път за да покажат респект ще използват "Какоооо".
"Полата ми се вееше  назидателно"...

# 250
  • Далечният изток
Ясно.
Нямате особени разлики в манталитета.

# 251
Ясно.
Нямате особени разлики в манталитета.

Това беше добро.Satisfied

# 252
И въпреки всичко не е нормално някакъв да ти подвиква да му седнеш, когато ти просто си вървиш по нормалния си път към свои си задачи, а всички освен него пък да ти обясняват да не го предизвикваш.

# 253
В строителен обект със съответните обозначения по принцип не е много желателно да минаваш, едно че може да ти падне някоя тухла на главата и да отвориш проблеми на отговорника на обекта и на фирмата изпълнител, второ в нормалните държави могат да те съдят за това. Ще минавам от където си искам с тропкане на краченца не е много по-високо ниво от ела ми седнеш на... и ще те пусна.

# 254
Дълго

Скрит текст:
Понеже откакто чета темата за женомразието ютюба услужливо почна да ми предлага ред пил клипчета, гледам, че има нова мода, не съм сигурен за цвета на хапчето, но са се нароили канали, в които жени проповядват женомразие и хейтят женското съсловие бетер някои MGTOW (men go their own way) гурута. Та една такава мацка макар и в друг контекст каза нещо много релевантно на темата тук - ако средностатистическата жена реши, че иска само секс е достатчно да излезе за 5 минути навън.

И така по темата - горното макар и преувеличено (с около 3 минути) е фундаментално показателно - ако говорим за това, което ражда женомразието, коренът му в зародиш, без оглед честно ли е или не, осъзнато ли е или не, а просто като следствие на факта, че сме бивши животни (или поне се стремим натам).

Ами от тоя тип универсални причини, които не са свързани с локация или време, а са корен, характерна черта на вида ни вградена в днк-то му, има такива като защитна реакция смекчаваща удара от отхвърляне, както Лъвицата посочи, има го и конформизмът между мъже, видян от всеки от нас наживо - псувай жените, за да си вървежен сред твойта групичка, но това с илюстративните 5 минути по-горе е толкова просто, очевадно, непобедимо, че нищо чудно как никой не го забелязва такова, каквото е.

Вкратце - основата за женомразието е комбото ревност/завист.
Към привилегията на жената да избира. Да прави секс когато иска с (айде почти) когото поиска.
Завист - че го може това и ревност - че е желана винаги поне от някого, за разлика от завиждащият.

Това е женската суперсила, която бърка в здравето на по-лабилните от срещуположния пол откакто свят светува. Заради това е написан манифеста срещу вещиците, заради това десетки хиляди мъже са обявявали жени за такива (вещици) и са ги връзвали на кладата (религията е такова жалко оправдание за дето в сърцето ти е точно завист и ревност), заради това в днешни дни хейта е толкова по-силен, колкото по-секси е жената.
Всяко неравноправие ражда омраза. Няма значение колко естествено и логично следствие на природните закони е.

Общи условия

Активация на акаунт