Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Ти сериозно ли ? Пак казвам, фантазии няма да коментирам. Просто много хора се сещат, че семейните отношния са важни когато ос**рат всичко. Мисля е достатъчно ясно от първия път, че да се обяснявам допълнително в 3 поста.
Ма ти написа и че се хейтели мъжете и били с отклонения
А ние писахме че бая мъже харесваме във форума.

Така че, говори за себе си - ти си хейтен. За отклоненията сам се сети.

Само си губите времето, бил съм администратор на голяма националистическа страница с над 100 к последователи точно като започна войната в Украйна, получавал съм смъртни заплахи и за саморазправа, вади ли са ми снимки на жена ми и децата ми от профила ми, тролската активност към онзи момент беше просто брутална, та мислиш ли, че няколко разярани потребителки да не пиша пак по какви липси могат да ме трогнат особено много?
Лошото е, обаче че това се прави с всеки мъж пуснал тема за реален проблем, хейта е огромен и се пишат някой  път умопомрачителни неща.

# 421
Ъ? Мисля, че е напълно нормално да правим грешки. Нали от тях се учим?
Да обясняваш на група мъже колко калпави са жените и как да си стоят по-добре сами не е "предпазване от грешка", а рецепта за самотен и нещастен живот.
И за стотен път - ние не мразим мъжете. Сумати потребителки се изредиха да ви пишат, че са омъжени, сгодени или с дългогодишни партньори. Вие пак едно и също.
И уважаеми господа вие не казвате никакви "истини" - вие просто си хейтите.

Разликата между нас и вас е, че ние знаем кога да спрем да "вдигаме летвата" и се задомяваме според възможностите си. Вие обаче не сте склонни и на минимални компромиси от образа на идеалната жена във фантазиите си и за това още сте сами.

Както и в предишни постове писах - за това пак само вие сте си виновни.

# 422
Лошото е, обаче че това се прави с всеки мъж пуснал тема за реален проблем, хейта е огромен и се пишат някой  път умопомрачителни неща.
Не е вярно.
Изобщо, лъжеш с такава лекота, че не ми се разправя с теб.
Прочети мнението над моето - как пък нито един от свестните мъже във форума не се оплака, все ти

# 423
  • София
Вярно е. Мъжете тук ги правят дармадан, понякога съжалявам, че никой не им вниква в проблема, щот е зает да му вика - то си си виновен.

# 424
Вярно е. Мъжете тук ги правят дармадан, понякога съжалявам, че никой не им вниква в проблема, щот е зает да му вика - то си си виновен.

Ако преди това е обяснил как жена му е тъпа, проста, дебела,, мързелива, лоша майка, лоша домакиня а той целият в бяло какво да го правим?
Ами тя като толкоз не става ти какво правиш с нея?
Апропо при жените отговорите са едно към едно еднакви.
Не можеш да се омъжиш например за алкохолик и изведнъж след брака и детето да спре да пие.
Това във връзка как само видиш ли горките мъже били атакувани.

# 425
Жената много, много, много рядко ме навиква.
И като се получи една такава дълга пауза и то започва да ти липсва. Другите мъже им вдигат кръвното всеки ден, а ти си един такъв оставен на спокойствие. И затова влизам тук - с надежда някоя чужда жена да ме навИка. Малко като изневяра - по чуждо да ти се качи адриналина.

# 426
Лошото е, обаче че това се прави с всеки мъж пуснал тема за реален проблем, хейта е огромен и се пишат някой  път умопомрачителни неща.
Не е вярно.
Изобщо, лъжеш с такава лекота, че не ми се разправя с теб.
Прочети мнението над моето - как пък нито един от свестните мъже във форума не се оплака, все ти
Отвори произволна тема пусната от мъж и чети какво става още на 2ра или 3та страница. Казването на черното бяло не помага, това сме го коментирали и с модератор тук. Безсмислено е да отричаш нещо толкова очевидно, че и да обвиняваш в лъжи.

# 427
Не можах да намеря по-подходяща тема, затова реших да използвам тази. Сигурно ви е попаднала информация за рекламата на ЦГМ, която е определена като сексистка, и свалена веднага от сайта им. За който не е запознат - ето линк с информация, има я и самата реклама: https://boulevardbulgaria.bg/articles/otkroveno-seksistka-reklam … blichno-izvinenie

Съгласни ли сте, че рекламата е сексистка, и смятате ли, че обижда жените?

# 428
За мен рекламата е сексистка. За пореден път се внушава, че жените сме стока и можем да бъдем купени. Фактът, че уж това се опровергава в рекламата, изобщо не значи, че вредата не е нанесена.

# 429
За мен рекламата е сексистка. За пореден път се внушава, че жените сме стока и можем да бъдем купени. Фактът, че уж това се опровергава в рекламата, изобщо не значи, че вредата не е нанесена.

А ако вместо жената на касата стоеше симпатичен мъж и клиентката беше жена?
Тогава воят щеше да е, че жените се подстрекават да си поръчват сексуални услуги от красиви мъже.
Няма угодия и честно казано мисля, че се прекалява.

# 430
Ами то тъпото е, че е реклама на ЦГМ... ако беше на някоя марка бира или семки - как да е, все пак хуморът в основата си често се гради на някакви стереотипи, доста от тях откровено обидни. Ама институция да си изпляска такава реклама - кофти.

# 431
Ако някой или някоя си е поставил цена - то от самосебеси вече се е превърнал в стока. И мъже, и жени не правят изключение.
Сексизъм може да се намери във всичко. Особенно ако това е единственото важно нещо, което търсиш винаги.

# 432

А ако вместо жената на касата стоеше симпатичен мъж и клиентката беше жена?
Тогава воят щеше да е, че жените се подстрекават да си поръчват сексуални услуги от красиви мъже.
Няма угодия и честно казано мисля, че се прекалява.
Ако ролите бяха разменени, рекламата пак щеше да е сексистка. Сексизмът не е пол, а отношение към пола.

# 433
При реклами с "обърнато съдържание", когато мъжът се възприема като сексуален обект от жена обаче интересно защо оплаквания няма.

https://youtu.be/rTtmEvyfAmo?si=VArDkrPSgDupsJL8

Така набързичко една силно сексуална реклама. Ако някоя от вас е гледала какво точно рекламира този силно атлетичен мъж и не се е разсеяла от тялото му няма да й повярвам.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 14:08 от Arielle

# 434
  • Обран бостан ;)
Не можах да намеря по-подходяща тема, затова реших да използвам тази. Сигурно ви е попаднала информация за рекламата на ЦГМ, която е определена като сексистка, и свалена веднага от сайта им. За който не е запознат - ето линк с информация, има я и самата реклама: https://boulevardbulgaria.bg/articles/otkroveno-seksistka-reklam … blichno-izvinenie

Съгласни ли сте, че рекламата е сексистка, и смятате ли, че обижда жените?

Тъпа реклама, ама за без пари - толкова.

Вижте тази:

https://www.youtube.com/watch?v=aLrOd092MUY

Сексистка ли е ? Wink

Общи условия

Активация на акаунт