Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 793
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Да влезе жена в някоя мъжка група и да се оплаче от мъж, при което да спомене, че той чисти и готви, а тя "му помага"
Ще я разкъсат.
Така че, тук жените са даже доста толерантни.

# 451
Да влезе жена в някоя мъжка група и да се оплаче от мъж, при което да спомене, че той чисти и готви, а тя "му помага"
Ще я разкъсат.
Хайде признай си, че просто искаш да нахокаш някой мъж, няма смисъл да спорите тук. Тия дето пишете, че ги харесвате всъщност не се сещам за нито един от тях, а съм във форума от 5-6 години. От редовно и не особено редовно пишещите в раздела покрай всеки е имало разни изпълнения.

# 452
  • По света и у нас
А мъжете обичат да са център на вниманието ма всяка цена и затова пърхат тук като пеперуди. Знаят, че само 5 на 550 жени съответно за всеки има по 110 възможности, все някоя балама ще върже.

Ние хвърляме колци и камъни по тях, а те още по щастливи пърхат да избягнат обстрела докато обработват почвата.

Евала!

# 453
  • Обран бостан ;)
Има просташки шеги, които казани на маса или сред добри приятели са готини. Тази реклама е тип " тъпо пиянде се шегува в кварталния магазин".
Не бих казала, че е точно сексистка, То реално унижено е момчето. Grinning

Унижено е, но няма кой да види. Wink

Интересно, че се вдига глас срещу подобни реклами, а не срещу филмите за възрастни, където жените са представени като прежаднели за секс нимфоманки, готови да се из...кат с всеки куриер, който позвъни на вратата им.

# 454
Интересно, че се вдига глас срещу подобни реклами, а не срещу филмите за възрастни, където жените са представени като прежаднели за секс нимфоманки, готови да се из...кат с всеки куриер, който позвъни на вратата им.

И това е от раздел ретро, а гледаш ли докрай, да видиш дали са се оженили? Trollface

# 455
Почти ВСЯКА тема от тези, щекотливите, към пета страница вече се изражда и започва неспирен хейт. Независимо кой е авторът.
Не мисля, че има целенасочено нахвърляне само на мъжете. Но да, понякога го има и все се намира някоя потребителка да напише "Ама чакайте сега, а ако беше обратното и авторът беше жена". Не че това спира хейта, както става и в темите с автор жена.
Просто на много хора им избиват най-лошите черти в характера, ако могат да съдят някого анонимно, а да похвалят себе си за негова / нейна сметка и го правят с удоволствие.

П.П. Рекламата на младежките карти е недодялана, не точно сексистка, пълна простотия, аз бих се срамувала, ако съм я измислила и реализирала.

# 456
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
И това е от раздел ретро, а гледаш ли докрай, да видиш дали са се оженили? Trollface

Обикновено е омъжена, а мъжът и е на работа. Trollface

Със сигурност е ретро. От доста време не ми е щуквало да проверявам докъде са стигнали тенденциите в това изкуство. Чета там, някакви статии за някакви фенки, дето го правят с по 1000-2000 мъже за ден, ама да гледам подобни маратони, честно, нямам никакво желание.

# 457
Ще я разкъсат.
Хайде признай си, че просто искаш да нахокаш някой мъж, няма смисъл да спорите тук. Тия дето пишете, че ги харесвате всъщност не се сещам за нито един от тях, а съм във форума от 5-6 години. От редовно и не особено редовно пишещите в раздела покрай всеки е имало разни изпълнения.
Аз се аргументирам, няма какво да признавам несъществуваща вина
Не хокам никой, освен ако не е хептен омазано изказване; не зависи от пола
И примери със свестни мъже се дадоха и други потребители 15+ годишно присъстващи ги потвърдиха, но някак си, чете се както им е удобно на някои

# 458
  • София
Ааааа, била съм неведнъж свидетел, как мъже се дърлят тук Laughing

# 459
За рекламите, жените, мъжете, сексизма и т.н. - Истина е, че често жените се представят като стока, но ако някой трябва да го играе тъпир - то винаги е мъж.

# 460
Ич ми не пречи никой.
Който иска да е жертва, който иска да кълве.

Връщам се от плаж. Градски. Денем в София можеш да правиш какво ли не на спокойствие.
--
Сексизмът вече не е това, което беше. Сексуалността е навсякъде. На никого не му дреме. Чак се учудвам, че има хора, на които им става още.

# 461
  • Out of the Mix
Босилек, сериозно питам къде беше?

Люлин Бийч, Банкя, Панчарево?

До Банкя са отворили Аквапарк и се чудя дали да не го посетя.

# 462
Не можах да намеря по-подходяща тема, затова реших да използвам тази. Сигурно ви е попаднала информация за рекламата на ЦГМ, която е определена като сексистка, и свалена веднага от сайта им. За който не е запознат - ето линк с информация, има я и самата реклама: https://boulevardbulgaria.bg/articles/otkroveno-seksistka-reklam … blichno-izvinenie

Съгласни ли сте, че рекламата е сексистка, и смятате ли, че обижда жените?

Естествено, че обижда.
Също е изключително некадърно направена и просташка. Но то от служителите на гт нещо качествено не може да се очаква.

При реклами с "обърнато съдържание", когато мъжът се възприема като сексуален обект от жена обаче интересно защо оплаквания няма.

https://youtu.be/rTtmEvyfAmo?si=VArDkrPSgDupsJL8

Така набързичко една силно сексуална реклама. Ако някоя от вас е гледала какво точно рекламира този силно атлетичен мъж и не се е разсеяла от тялото му няма да й повярвам.

Това е различно.
Рекламира бельо.
Сутиени ли да рекламира.
Същото е и ако жена модел си рекламира женското бельо. И тя ще бъде хубава. Така се прави.

# 463
  • София
На никой не му пречи наличието на мъже във форума, даже тежките случаи успяват да забавляват и служат за отдушник, въпреки че те вероятно вярват, че провокират. Просто тези, които не знаят как да се държат с жените и не умеят да виреят в предимно женска среда, си получават съответстващото отношение.

Замислих се: а жените знаят ли как да се държат с мъжете? Обратното би обяснило лошото мнение на някои потребителки за мъжкия пол.  Wink

# 464
За рекламите, жените, мъжете, сексизма и т.н. - Истина е, че често жените се представят като стока, но ако някой трябва да го играе тъпир - то винаги е мъж.

Добре ли е заплатена тази роля? Щото на мен ми дават само говедо или свиня, и щи кажа - не мож изхраниш семейство с тези роли. За сметка на тва жените много налитат...
Даже във форума боде очите този факт.

Общи условия

Активация на акаунт