Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 645
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • Далечният изток
Не можела съм да съм на нейно място....
Ейййй... Кефи се сега, че ме е сложил на мястото ми Joy
Пък аз моето място не си го давам за нищо на света. Извоювала съм си го, постигнала съм си го с моя труд и с моя акъл. Повече не ща.
Той да гледа какво има. Че в обрания бостан толкова много се припозна, че чак като лична титла си го сложи Grinning

# 511
  • Обран бостан ;)
Не можела съм да съм на нейно място....
Ейййй... Кефи се сега, че ме е сложил на мястото ми Joy
Пък аз моето място не си го давам за нищо на света. Извоювала съм си го, постигнала съм си го с моя труд и с моя акъл. Повече не ща.
Той да гледа какво има. Че в обрания бостан толкова много се припозна, че чак като лична титла си го сложи Grinning

Е, нали ти ми го измисли. Трябва да си доволна. Sunglasses

# 512
  • Далечният изток
Доволна съм, че правилно съм те преценила.
Малко, да не кажа въобще, хора могат да ме изненадат.

# 513
  • Обран бостан ;)
Доволна съм, че правилно съм те преценила.
Малко, да не кажа въобще, хора могат да ме изненадат.

Ееееее, разгеле. Една жена да каже, че е доволна от мен. Wink

# 514
  • Далечният изток
Доволна съм от себе си. Пак не разбра.

# 515
  • София
Ама чакайте малко, защо мъжете, които не искат парите да са фактор за жената, не са хванат с жена, която има кариера и изкарва много пари? Докато тя работи, те ще поддържат дома, ще гледат децата и ще чакат жената да се прибере вкъщи след тежкия работен ден, за да я посрещнат с домашна топла манджа, масаж на краката и освобождаване на напрежението.

На никой не му пречи наличието на мъже във форума, даже тежките случаи успяват да забавляват и служат за отдушник, въпреки че те вероятно вярват, че провокират. Просто тези, които не знаят как да се държат с жените и не умеят да виреят в предимно женска среда, си получават съответстващото отношение.

Замислих се: а жените знаят ли как да се държат с мъжете? Обратното би обяснило лошото мнение на някои потребителки за мъжкия пол.  Wink

Същото като с мъжете. Някои знаят, други не знаят. А би го обяснило, единствено ако приемем, че всяко начало е женско, тоест всяка верига от събития е задвижвана от жена. Иначе лошото мнение може и да е чисто и просто следствие.

# 516
  • София
Той никога не разбира.
Впрочем, Лорън Санчес е имала 30 милиона нетно богатство преди Безос.

# 517
  • Обран бостан ;)
Той никога не разбира.
Впрочем, Лорън Санчес е имала 30 милиона нетно богатство преди Безос.

Като се разведат ще има 10 пъти по толкова. Wink

# 518
  • София
Глупости пак и отново. Подписали са предбрачен договор с цял отбор адвокати. Даже вече са женени.

# 519
Гор-чи-во...
Утре ще пием сладка ракия.

# 520
Ама чакайте малко, защо мъжете, които не искат парите да са фактор за жената, не са хванат с жена, която има кариера и изкарва много пари? Докато тя работи, те ще поддържат дома, ще гледат децата и ще чакат жената да се прибере вкъщи след тежкия работен ден, за да я посрещнат с домашна топла манджа, масаж на краката и освобождаване на напрежението.

Е то тва нещо принципно не е даденост, а се създава. Моята беше студентка без доходи и стаж навремето, сега има кариера и вади добри пари даже и по форумите стандарти. Само че нещо и двамата не ни кефи втората част, нищо че имам възможност да го направим дори без да разчитам много на нея за финансовата част. Писах в другата тема подробности и защо.

# 521
  • Обран бостан ;)
Глупости пак и отново. Подписали са предбрачен договор с цял отбор адвокати. Даже вече са женени.

Язък. Изпуснахте го. Ама като нямате по 30 милиона - така е. Trollface

# 522
Не работи този модел и изключенията го потвъждават. Иначе на думи звучи осъществимо, ама само на думи. Ако смогне с почистването, няма да успее да сготви, ако натъкми децата, вечерта няма да може да обслужи жената Trollface

В годините назад, когато започнах активно да шофирам, много съм се смяла с обяснението на мои познати с какво помагат мъжете им за децата. Возят ги сутрин до училище Simple Smile)) Иначе жените им станали в ранни зори, приготвили закуска за мъжо и дечурлига, събудили последните, те пък заспали отново, пак ги събуждали, помагали с дрехи и чанти, фейс контрол за хигиена, нещо да не забравят, да не се сбият и да се качат на колата, за да може татковците да ги извозят.

# 523
  • Далечният изток
Мда... worry work. Невидимият труд на жените, нещо, което мъжете не могат да разберат.

# 524
  • София

Е то тва нещо принципно не е даденост, а се създава. Моята беше студентка без доходи и стаж навремето, сега има кариера и вади добри пари даже и по форумите стандарти. Само че нещо и двамата не ни кефи втората част, нищо че имам възможност да го направим дори без да разчитам много на нея за финансовата част. Писах в другата тема подробности и защо.

Тоест, не искате обратния вариант, ама не искате и парите да са фактор, когато жените ви избират? Ми как да стане? Парите са необходимост, все някой трябва да ги изкарва, сори.

Мда... worry work. Невидимият труд на жените, нещо, което мъжете не могат да разберат.

Не могат, защото не им е изгодно. Иначе трябва да признаят, че или е редно и те да го извършват, или да го обезпечат. А те не искат нито едното, нито другото.

Общи условия

Активация на акаунт