Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 611
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Когато избереш този, който те обожава- драма няма да има.
 А тези, които не Я, няма да са й в живота.
Проста истина, водеща до щастие и спокоен живот. Стига да я осъзнаеш.
Единствено трябва обект, който да я обожава, но да не забравяме, че бг мамата е красива, успешна и богата с избори.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 21:02 от happy doc

# 691
  • Далечният изток
Недай боже мъж да се влюби в богиня... Като знам какви драми следват, ако жената го пренебрегва...

# 692
По-добре да го е страх, отколкото да е сваляш, чели сме много такива на работното място. Това ме подсети за едни колеги на мама, над 20 годишен брак, дъщеря голяма, и двамата лекари, човекът е единственият лекар, който не дава да му се вдига телефона, докато оперира, за разлика от другите лекари, на които санитарките им вдигат телефона, ако има нещо спешно. Та веднъж някаква нова не знаела това, вдигнала, и била жена му..... той казал на другия ден, че това вдигане много скъпо му излезнало. Всички знаят, че мнгоо го ревнува, и с право, той е красив, богат, там е пълно с жени лекари, сестри, нови, млади, всякакви и той е по цял ден на работа. Мама каза, че много изневери има, но той не поглежда друга, и жена му е красива, просто е ревнива. Това не значи, че го бие вкъщи, може даже да го ласкае това.

# 693
  • Somewhere far away
Чак пък да я интересува. Споделя наблюдение върху поведение, което наистина е странно. На мен също ми се е случвало, неприятно ми стана. Ще ми шътка щото жена му звъняла ... ама чакай, аз да не правя нещо лошо?!? Като не ти дават да говориш, ми няма да ме заговаряш, не да ми шъткаш след това.
Именно. Още повече когато е нещо по работа и  е спешно - аз трябва да обясня, трябва да кажа, аз използвам точни и ясни изречения и възможно по най-кратък начин обяснявам когато се налага да обяснявам. когато не се , тогава всичко се случва през системи онлайн, през чатове и мейли и всичко е прекрасно за мен лично това е най -прекрасния вариант да не говоря с никой и тогава ми е най-хубаво защото не се налага да говоря с никого. Но.. понякога се налага да говоря и да обяснявам, тогава  аз не се лигавя,  ясно е че говоря по работа, но ако искаш да не говоря тогава ми кажи предварително и ще го напиша и това е вариант!  а не след дъжд качулка и после да се правиш на ощипан щото видиш ли тя чула женски глас- аз си върша работата и не ме интересува тя какво е чула.
Супер странно и непрофесионално, жалко и достойно за съжаление е да си на работа и да шъткаш, щото гаджето ще ревнува.

# 694
  • По света и у нас
Това богинстването дето го разтягахте, малко не ми се връзва... бие на пълни глупости, ала мъжки догатки от 1001-ва глуха...
На жените не им трябва абсолютно никой да ги обожава. Те са си ОК както са си, а мъжа е опция "за по-приятен живот" евентуално.
Обикновено точно редичката на обожателите не получават нищо, след 5 месеца обожание и иде ми дойде ми по срещички, се появява един невиждан до сега разбойник и отвлича момата.
Жените обичат да обожават мъжете си. За атеизъм и кукуризъм въобще не ни пука, можем да си нагласим спиритуалните възгледи веднага ако е точния мъж.
 Жените искат да се възхищават на мъжете си и да се гордеят с тях. Ако той е супер тя ще е щастлива, ако той е смотан...няма обожание от негова страна, което да я смили. Тя ще го презира до край.

# 695
  • Пловдив
Жените обичат да обожават мъжете си. За атеизъм и кукуризъм въобще не ни пука, можем да си нагласим спиритуалните възгледи веднага ако е точния мъж.
Ама не е вярно. Ти обичаш така (предполагам). Аз обичам да съм обожавана, гледана, глезена.

# 696
Ааа не, не. Ако не е взаимно обожанието – едностранно бързо досадява.
Допълвам мненията на Прими и Янтра – трябва един друг да се обожавате.

Мъж едностранно да обожавам – няма как да стане, ако не получавам същите усещания и отношение от него.
Имала съм някакви такива (неслучайно са пуснати да пасат) – ама той чака аз да го ухажвам и комплиментирам нон стоп – гледай каква преса извадих, гледай какъв парфюм си взех днес, купих си 3 ризи. Добре, пич,, аз какво трябва да направя?! ДА ти пляскам с 4 ръце ли? В същото време не му прави впечатление ти какво си. Казал веднъж – о, колко си секси. И си мисли, че с това изчерпва вече всичката експресия към теб, завинаги. Не понасям мъже, които завъртат всичко около себе си, все едно жената е сателит на скромното им его. Да си се обожават сами пред огледалото такива.
//
И досадници, които ми ходят постоянно след мен и ми се лендзят също не понасям. Различно е да те глези мъж (истински мъж) с внимание, отношение, грижа, рафинирано, друго е да ми се маже и сервилничи нон стоп - бляк.

# 697
На мен любимото ми е "сладникав комплимент", следват секунди "очаквателно мълчание",  да изкажа благодарност. Joy
Това не се случва и всичко приключва в зародиш.
 Аз съм на принципа "Краставите магарета през девет баира се подушват"

# 698
Това с обожанието на  мъжете доста лесно им идва. Принципно са готови на големи суперлативи, жестове, словозлияния и самоунижение, когато искат някоя. Жената си мисли колко е боготворена и лапва въдицата и какво стана... На него му минало.

Аз предпочитам по-обрани и близки до реалността прояви на чувство,  макар че пак няма много гаранция. Най големите наколенки в тоя живот съм получавала от женени мъже, един наглец даже бебе чакаше и пак, то може даже затова да е било сигурно е бил на сухо.

# 699
  • По света и у нас
Е така е естествено, вниманието и желанието един към друг е двустранно.
Но има жени, които проповядват , че жената трябвало да бъде “ извън лигата на мъжа”, за да може той да я обожествява. Те наистина те обожествяват тогава, но пък ти трябва да се примириш, че си с някакъв по-смотаничък, а навън се разхождат топ-акули. И вместо да скоча на топ акулата, трябва да се примиря с Флаундърчо.
Плаши ме и ме дразни щастието на мъжа да е заложено на мен - живяла съм го това и не е нормално, напротив женствено ми е. Нямам нужда от роб, и последовател. Не мога да се възхитя от такъв.
 Може би така обичаме ние сапиосексуалните 😄.

# 700
  • Пловдив
Може би така обичаме ние сапиосексуалните 😄.
А да бе, все едно само ти си някаква уникална. Личния ми мъж е изключително интелигентен.

# 701
  • По света и у нас
Ти нали знаеш, че противоположностите се привличат 😂

# 702
  • Пловдив
Ти нали знаеш, че противоположностите се привличат 😂
Да, възможно е. Аз нямам особени претенции. Обаче съумявам някак да пиша на клавиатурата и да публикувам във форума. Малко, но от сърце.

# 703
Да те обожествяват значи всеки мъж, независимо какъв е да вижда в теб богинята. Не само разни льольовци.
Другото е някакъв фалш.

# 704
  • Далечният изток
Е чак пък всеки. Няма такъв филм.

Общи условия

Активация на акаунт