Момичета, моят син май прави преход към 1 дрямка. Вчера отказа първата и заспа направо в 13ч, спа час и 50 мин, после го сложихме в 8 да спи както обикновено, но май доста го презорихме. Трябваше по-рано да го сложим да спи. Много лоша нощ беше, будеше се постоянно.
Отделно очето му е леко подуто и червено (горният клепач) от няколко дни и се чудя какво да правя. Мазах със сребърна вода и физ. Разтвор, но няма ефект. Дали да не питам в аптеката за нещо? Нямам връзка с личния, а някак не ми се ходи до поликниниката, много ни стана тия дни.
Също така има дребни пъпки на места. От претопляне ли е това? Или е реакция? Преди седмица дадох едно пюре с палачинки в него (и цяло яйце, а аз още не бях давама белтък)- сякаш оттогава излезнаха пъпките. Но пък и в нас е страшна жега, климатиците работят постоянно, но не обичам да ми е много студено, а и ме е страх да не го изстудя, та си е леко жега в нас. Нощем сме без климатици и ставаа към 26 градуса, ужас е, но да ни духа климатик не ми се струва ок
Иначе вчера взех кухня от Вълшебник (1-3 години меню) и беше супер като консистенция и вкус. Десертът е със захар обаче, та търся някоя кухня, при която можеш да си избереш да поръчаш само супа и основно.
Това на окото по описанието ми прилича на ечемик. Моето дете имаше наскоро, даже още не се е излекувало напълно, седи леко издуто и ще отидем за профилактичен на очен. Моята педиатърка ми беше казала да мажа с Тобрадекс мас за очи, но най-добре се консултирай първо.
също беше с буркани. Обаче не помня дали имах 2 комплекта и ми оставях единия и вземам другия пълен или сипваха на място. Май беше с 2 комплекта, защото веднъж една майка, с която излизахме, връхлетя в кухнята и направи скандал, че и дали чужди буркани, а не нейните. По това време трябваше да гледа моя и нейния отпред, а аз да взема моите буркани. Тя обаче тръгна да се кара, излизам аз и що да видя - моя излязал от коланите на количката (тогава нямаше 5точкови и бла бла), обърнал се, изправил се и се хванал за дръжката на количката и понеже беше шишо, а количката някаква ментак триколка, я съборил. И стои и реве на тротоара, ама иначе не пуска дръжката
понякога има големи парчета и е абсурд да успееш да ги намачкаш в това. Аз затова и я храня у дома. А със сина го нахранвах навън, заспива и ние си лафим с другите майки