💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 16 180
  • 793
  •   2
Отговори
# 120
И нашето празненство мина. За съжаление нямаме свястна снимка на детето с тортата. Нито ние с нея, защото рева 🤣 Поне я снимахме при фотограф. Обаче пък в църквата мина доста прилично.
Черпя ви с тортата

Декорацията е моя идея, но леко несъобразена с размера на тортата 🤣

# 121
Честити да са всички рожденици и нови християнчета от последните дни! Heart
На нас днес ни мина кръщенето. Бубка издържа стоически в църквата, за момент се размрънка защото и стана скучно да я държа, но попа като я натопи - разхлади я и върнахме доброто настроение, припяваше след него, та всички се забавлявахме. Grinning  По-бързо и неусетно ми мина от сватбата със сигурност.
Черпя ви и аз с една торта!

# 122
О, да. В казана се успокои и започна да си играе 🤣
Честито християнче и на Вас!
Аз от умора и превъзбуда не можах да заспя до 2 часа и сега съм като блъсната 🤯

# 123
  • София
Честити рожденициии ❤✨🥳

# 124
Честито, ние рождения ден го отбелязахме скромно, пътувахме до свекърите, после до нашите и като се върнахме почерпихме най-близките приятели само.
Беба пак е в някакъв период на мрънкане и искане на ръце. Нека по-опитните кажат това дали е възможно да е от зъби? Ако й дам каквато и храна да е не иска - нито пюрирана, нито кубчета, но пък бисквити, хляб, сухари гризе с кеф? Дали си чеше венците с тях, та затова да е?

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 22:58 от Petya.P01

# 125
Честити рожденици и нови християнчета. Да са здрави, късметлии и винаги засмяни.

Petya.P01 може от зъби, може от жегата да е. А кашички хапва ли ? Ако да, може да пробвате да приготвяте манджичка в по - кашав вид. Моят син също не харесва пюрета вече, както и на кубчета храна.

# 126
Петя, това с "на ръце и все отгоре ми", ни се е случвало, точно когато пътуваме някъде, където искат да го мачкат, постоянно са отгоре му и не оставят детето да си живее, щото и те да го видели. Все едно, ако просто го гледаш, не е "виждане". Това изобщо не се нравеше на голямото ми момченце. Тогава и в тоалетната идваше с мен. Той мрази да го мачкат. Обича леко гушкане, без стискане, гнявене и тъпи закачки на бебешки "език". Не зная вашият филм такъв ли е. Ако е нещо подобно, за няколко дни отшумява. 🤪
Характерче е, на мама е копие 😂 и аз мразех тия работи, когато бях дете. Особено много не харесвах щипането на бузи бббфффф 🫣🙄

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 22:27 от КремонаЛиза

# 127
И аз бих предположила, че е от пътуванията, многото хора, шум, емоции…
Аз директно казвам, че е много мамина и няма да стои в тях и я показвам от моите ръце. 😂 Само на бабите я давам, макар че и в тях доста надаваше вой доскоро.

# 128
Хоп и с прощапулника се разписахме Simple Smile. Хвана си стетоскоп. Първо след като стигна питката, не прояви интерес към друго, тези дни много налита на хляб. Но после махнахме питката и видя и изложбата от предмети. А дано да стане лекар някой ден Wink

# 129
Момичета, вашите деца вече тръшкат ли се?
Ляга на пода по очи, крещи, реве…
Днес не ѝ дадох да сипва пясък в косата на едно дете и олееле какво стана… тръшкане, извиване, реване, крещене. Целият квартал разбра, че на дребното нещо му е отнето🙄

Тя си е мрънкало. Непрекъсното нещо иска или мрънка. Ако не спи или не яде - мрънка😆 обаче това тръшкане не е ли рано?

# 130
Гадното е, че за началото на тръшкането, никога не е рано 😂

# 131
Отчитам се със зъб #7

# 132
Тръшка се като я изпусна и се преумори. После и цяла нощ ме забавлява. 😁
Ако е наспана и нахранена е котенце моята.

# 133
Моето от доста време като не стане каквото иска и почва с истериите. И в магазина вече 2 пъти й купувах играчка и един кроасан(бяха до касата и като ги гледаше и рев да й го подам да го мачка). 🤣
Познайте сега колко си играе с въпросните играчки... 😅 Поне изядох кроасана, нищо че съм на диета.

# 134
Аз още не съм купувала нищо. Тя постоянно си мрънка нещо да хваща из магазина. Даже не ми е минало през ума да купя нещо 🤣
Като не стане на нейното, се тръшка.
Иначе и ние днес пътувахме. Ужасен ден. Климатика в колата не работеше и го разбрахме сега. Не искаше да си яде обяда. Понеже пътувахме и не си беше играла, я пуснах. После поне хапна, обаче бях на косъм да я оставя без следобеден сън. В 16:20 със зор заспа, но в 17 ч я събудих. И нощното приспиване мина тегаво. Аха да заспи и почва да реве. Не си изпи млякото. Абеее целия ден ми беше страшен купон 🤯

Общи условия

Активация на акаунт