💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 16 187
  • 793
  •   1
Отговори
# 135
При пътуване и нови места явно повечето деца стават нервни😩пък ние така се страем да я водим на мн места. Планът ни беше септември в италия, но няма да си го причиня това😅

# 136
По принцип и на мен ми се иска да посещава много места в страната и в чужбина, но е много малка, за да й остане някакъв спомен. Виждам го, че би било по-трудно на нас, опитвайки се да спазваме режима й. Виждам го някъде след 3 г да ми е по-широко от към сън, храна и режим като цяло. А и малко да разбира, поне.

# 137
  • София
Ох, и моят син започна с тръшкането и крещи суууупер силно 🥲

Как се хранят дечицата, които са на една дрямка вече (по колко и кога)?

Днес го сложих на гърнето - седя половин секунда 🤣 иначе с дрехи е отворен и сяда, но сега като го сложихме гол и не иска.

# 138
Аз не очаквам да помни нещо от ходене до Италия, но ми се пътува. Не виждам как някой на тоя етап ще я гледа 2/3 дни и затова обмисляхме тандемно ходене. Ама с тоя терорист няма да ходя😅

# 139
Оххх и на мен ми се ходи някъде,  обаче и моята кокона не обича да пътува и няма да си го причиня. Тя едва издържа 30 мин в колата, за да идем до магазина, какво остава за по-далече. Отделно не искам да мъкна цялата покъщнина, само и само за да крещя по мъжа и детето си на друго място. 😄 За догодина, живи и здрави, дано вече е готва за пътешествия.

# 140
Аз не очаквам да помни нещо от ходене до Италия, но ми се пътува. Не виждам как някой на тоя етап ще я гледа 2/3 дни и затова обмисляхме тандемно ходене. Ама с тоя терорист няма да ходя😅

Ама точната дума - терорист 🤣

И аз като знам как пътуваме с целия катун, трябва да си взема частен самолет. А, с кола до Италия - абсурд 🤣 Не знам някои хора как успяват. Сигурно е до нагласа и доза непукизъм. Ние просто явно не сме от тия “айляк” хора.

Ние днес имаме годишнина от сватбата. Черпя ви виртуално с чаша вино 🥂
Всичко ми е през Юни - моя РД, този на детето, кръщенето й, сватбата ни… само мъжа е Януари 😁

# 141
На нас комбито малко ни идва. Ама то, защото кучето се вози в багажника. Иначе взех само най-необходимите неща. Не много дрехи 3-4 чифта само, то сега като ги простра и след 2 часа са сухи. От играчки също нямах много полза. Тя като беше на ново място и си намираше по-интересни за нея неща. Ако някой скоро ще пътува - не мъкнете с вас много играчки, няма смисъл.

# 142
Схахха е терорист си е!

Аз мислех да потърся в италия примерно частна кухня тип нашите тук и ако намеря да пуснем да пробваме амааа… айде на пролет😆
Нашата кола не е комби, но кучето се вози в краката до шофьора.

# 143
Ние сме с комби, без куче и на фул макс. Само дето и в на мъжа ми краката няма багаж. Ако сме с две деца, не знам - купуваме ван 🤣

# 144
Ние се връщаме от морето. Пътя дотам и обратно беше невероятен, не искам да се сещам 😂 През деня също мрънкахме и на плажа и на ресторантите… В стаята и в басейна най- много и харесваше 😂
Като цяло обаче беше хубаво. Децата се изморяваха много и спаха като пребити. Брои се за почивка 😁😁
Багажа ни беше скандален. Не стига всички дрехи и игтачки на децата, пояси, хавлии, храна, ами и двете гърнета носихме 😂😂

# 145
Ние за морето купихме гърне от там, защото грам не ми се мъкнеше

# 146
Момичета, вашите деца вече тръшкат ли се?
Ляга на пода по очи, крещи, реве…
Днес не ѝ дадох да сипва пясък в косата на едно дете и олееле какво стана… тръшкане, извиване, реване, крещене. Целият квартал разбра, че на дребното нещо му е отнето🙄

Тя си е мрънкало. Непрекъсното нещо иска или мрънка. Ако не спи или не яде - мрънка😆 обаче това тръшкане не е ли рано?

Ако това ще те успокои, моето бебе се тръшка от доста време, може би около 10м започна. Например като отварям хладилника, той иска да рови, и го отстраня за да го затворя - пищи и врещи (много силно) , удря с юмруци по вратата на хладилника, супер ядосано! Като сме навън и не желае да влезне в количката също е страшно, крещи,  пищи, удря, рита, извива се на дъга, така че е почти невъзможно да го носиш … Вкъщи му викаме малък терминатор, ама и терорист му приляга. Или динозавърче, както една приятелка се изрази. Честно казано надявам се този период да се забравя, иначе не разбирам как хората правят още деца.

# 147
Същото е с шкафовете/хладилника и всичко, което се отваря. Същата гимнастика прави и като искам да я сложа в количката. От няколко дни и на стола за хранене е проблем. Реве със сълзи. Много е изтощаваща тази ежедневна борба за всичко. Като се прибирам и я оставям вързана в количката пред вратата, за да се съблека, освежа, да си измия ръцете, да си вържа косата… и то е страшна истерия. Ако я пусна, върви след мен и прави бели. Не мога да я вържа на стола, защото е страшно извиване. А, се прибирам на обяд прегряла от жега и искам 2 мин да се освежа.
Днес отново си мислех как не искам второ дете. Просто не мога да издържам тия тръшкания. Сигурно минава и се забравя. Остават само хубавите спомени, но не знам кога ще дойде този момент да забравя 🤣 Много е миличко да имаш дете, но е много изтощително. Сигурно като се обърнеш назад и си казваш: 1-2 години, какво толкова, избутахме, обаче като в момента си в джаза и всички емоции са изострени. Знам, че ще мине и ще имаме по-приятни моменти заедно, но до тогавааа…?

# 148
Минава и се забравя.
Прибирайте се по-рано. Вероятно и тя се уморява и се изнервя и става нетърпелива. Аз моята съшо я връзвам в количката пред вратата, да си събера акъла преди да изляза и да взема каквото забравям. 😂

# 149
Ами два часа сме навън сутрин. Обикалям да заспи, спи, яде, прибираме се. Може нещо да напазарувам набързо.

Общи условия

Активация на акаунт