💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 16 221
  • 793
  •   1
Отговори
# 240
Вече не въвеждам стриктно храни. Каквото има давам. Сусам е опитвал от питката. За други ядки не се сещам.
Много го хапят комарите 🙁 мажа, не мажа , постоянно е нахапан.

# 241
Ягоди давам от началото на сезона им - не я беля. Хваща я, захапва си. Но не им е въръл фен. Боровинки и малини може да изяде килограм, ако я оставя😆

# 242
Мамите ,които са правили и кръщене,какво подарихте на кръстниците?Взела съм икона,но ми се иска и нещо друго.

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 08:47 от georgieva27

# 243
Една хубава икона, подходяща и ръчно рисувана и ми излезе над 200лв. Голяма колкото книга. Още нещо, не смятам че беше нужно. Един букет цветя на деня.

# 244
Съгласна съм с Фрезия. Ние и двата пъти на кръстника ( и двата пъти бяха мъже) сме купували голяма икона със сребро по нея. Това е послание с красив и стойностен вид, дори да е като бижу за домът на кръстника.

# 245
Има ли нечие дете с акумулаторна кола?
Искат да направят такъв подарък на малкия и се чудя дали ще се занимава, и не е ли по-подходяща за догодина примерно
Друг вариант е люлеещо се конче.
Има вариант и за нещо такова:
https://www.hippoland.net/moni-ride-on-tiger-range-613w-cherven- … 05-2-101874?_gl=1*1bejez4*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwmqPDBhCAARIsADorxIby-bAiWtPVEBFVjf--OS43GMyTLVwxLNmjcnH60EV_7diPn4JgkwwaAhsDEALw_wcB&gbraid=0AAAAAC5EkG81SPvmpfstiYinMD4MSOl2e

# 246
Ние имаме подобна кола като от линка, но с родителски контрол. Според мен още са малки да се придвижват с крачета. За такава кола трябва да ги бута някой. Отделно нашата има и преграда, за да не пада. Показаната ми прилича за по-голямо детенце - поне година и половина, а тогава ще е зима и колко ще сме навън… Конче е добра идея, но пак си е до дете. Ние взехме една гумена крава, на която да подскача, защото се изкефи на такава на един детски РД. Познай сега колко я ползва - само я подмятам. Акумулаторна кола ми се вижда излишна гъзария. Още са малки сами да ги управляват. А, пък, за да я кара, трябва някъде на равно да ходиш. Не знам как е около Вас. Сестра ми имаха, голям мерак детето да има такава кола. Няколко пъти баща му я товари да ходят някъде на равно да я карат. Ама те нямат и гараж, та след няколко упражнения на товарене и разтоварване, я продадоха.
Но пък всички деца са различни. Едни ще харесат едно, други друго. Мен ме влудяват хилядите уреди, колички, колела, буталки, тротинетки, играчки за едно дете. То ми трябва още едно мазе.

# 247
И ние имаме райд-он още от голямата. Започна да се ползва към втората година. Скачащото конче малко по-рано ама пак близо.
Акумулаторна не сме взимали. И на мен ми се вижда излишно затруднение.
Колело баланс, но с 3 колела беше първото превозно средство, което голямата успя да подкара.
Подариха ни дървена катерушка люлка, от конструкциите тип Пиклер. Сложила съм я като люлка, тя е с голяма възглавница вътре, Плами сама се покатерва и се люшка 😁

# 248
Харесвам Пиклер, но само той ми липсва 🤣🤣🤣 Баланс колело е много хубав подарък, ама са малки за него.

# 249
Акумулаторен могор сме имали и беше бавен. Купихме акумулаторпо бъги с 2 скорости, но на 1 годишно му е твърде рано за такова. Иначе, ако ще се купува или подарява, е добре да не е онова мудното с 1 скорост.
Нашето е подходящо да се возят 2 деца едновременно и изглежда така:

А колело за баланс още от големият батко имаме такова:

И смятам, че е качествено.

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 19:28 от КремонаЛиза

# 250
Супер, благодаря!
Колата ще е подарък, но ще я оставя за втората година. Подарък ще е от близък човек и мисля да взема втора ръка, изобщо няма да се изхвърляме със скъпи и прескъпи предмети.
Има къде да я кара.
Какви са тези скачащи животни? Може ли линк? Ще потърся и люлката, която споменавате.. много съм назад аз с тези модерни неща, какво ли няма вече на пазара😂😂😂

# 251

Такава люлка имаме.

Това ни е кончето.

Тази масичка също я препоръчвам, вървежна е вкъщи.

# 252
Нашето е гумена кравичка, но идеята на червеното конче е същата. Обаче я държа, защото може да падне.

# 253
Сега вкъщи най-атрактивното е проходилката на Литъл дъч, но той още не ходи самостоятелно и много се радва да ходи сам с нея.

Иначе и ние имаме тази люлка с възглавничка/ катерушка, но няма голям интерес към нея.

Сега съм му поръчала и такава играчка за скачане, те първа предстои да я тестваме ☺. Ако няма голям интерес към нея поне мисля да я сваля зад блока за общо ползване от децата от блока.

# 254
И ние взехме същия уокър, но няма голям интерес към него. В началото се заиграваше отпред с активностите, но й писна. Понякога го подкарва, но на колене. Най-много си играе с гърнето. Слага някоя кукла вътре и обикаля и го бута 🤣

Общи условия

Активация на акаунт