💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 16 956
  • 793
  •   1
Отговори
# 420
Йони, какво преживяване само🙄
То почивката с бебе не е почивка. Ама вашето минава границите на разумното😂

MINI by Easywalker Buggy GO
Ни дадоха сега. Ще го видим как ще е . Преди това ни бяха дали един макларън тип чадър. Не си паснах с него хич, въпреки че е мн хвален.

# 421
Аз взех лятна Лорет на Лорели, обаче с тия малки предни гуми всяка издатина на пътя се оказва огромно препятствие. А като закача раницата за дръжката, количката пада назад под тежестта ѝ. За зимата ще взема нова, спряла съм се на Киндеркрафт. Кажете как да почистя текстила на старата количка? Не знам дали се сваля и се пере, а има нужда.

# 422
Аз нз ако сваля текстила после колко ще се боря да го сложа и затова я нося на автомивка или като дойдат да перат дивана перат и нея.
Иначе на 1-2м мъжа ми я минава на автомивките на самообслужване и изсъхва за няколко часа

# 423
Момичета, черпя ви, вчера голямото ми момченце стана на 9 години! ❤️🥳🎂🍸🍧🍭
Верена беше "на седмото небе", че имаше мераклии да я мачкат. Тя така да "обича" 😂🤣

# 424
Честит рожденик! Жив и здрав да е!

# 425
Да ти е жив и здрав рожденника, Кремона Лиза!
Нашето момче стана на 17 на 29ти. Кога мина това време не знам Rolling Eyes В петък имаше парти в нас - 14 тийна Scream Scream Scream прибрахме се в 23ч, те дивяха до 6ч сутринта Scream спах има-няма 2 часа, още не вога да дойда на себе си, ама поне бебето спа безпроблемно.

# 426
Благодаря ви момичета! ❤️

caprice, и твоето лъвче да ти е живо и здраво! И аз се чудя как издържат по цяла нощ, "младите". 🤭 ама и ние сме го правили. Всяко нещо с времето си. Когато нямаш други ангажимевти, на практика, няма какво на те измори. 🙂🤷🏻‍♀️ пък бебето си е трудоемък ангажимент 🤭

# 427
Кремона, ти ли беше споделила за уред със светлина, след ухапване от комари?
Цялото му лице е в пъпки от комар 😔 и там ли да го мажа вече не знам. Много дълго не му минават.

# 428

Йони, ето я. На лице не съм пробвала. Иначе малкия й брат го ужили оса, когато беше на нейната възраст и му "приложих лечението" с машинката 🤭
 Веднага го облекчи и много бързо му мина.

Йони, сутринти се сетих за теб. Дето описа ситуациите, през които сте минали.. 🫣 за 5те км превишена скорост не се филмирай, защото има толеранс от 10км. Това е бял кахър на фона на останалото изброено, ама... поне за това се сетих. Всичко ще се подреди и ще бъде на ред! ❤️ пожелавам го на всички! 🤗🌹

# 429
Не е 10 км, а някакъв процент беше… примерно 3%, което 1.5 км.

Честито на всички празнуващи минали, сегашни и настоящи.

# 430
Аа, добре, може да съм се объркала. Бях чула преди няколко дни по отношение на това, че толаджиите засичали освен тъпотията със средната скорост, ами и скорост. Говореше някакъв техен началник или нещо подобно. Не слушах репортажа внимателно.

# 431
Имаше нещо ново и за тях, ама и аз къде чуя, къде не.

# 432
Благодаря ти ❤️ веднага го поръчвам
3км е толеранса, преди морето пристигна фиш, за щастие не е за много. Нов нямаме все още. ММ се сърди като му правя забележки за шофирането, но със сигурност много пъти със го спасила.

# 433
Хич не му правя забележки, той си ги плаща😂 като цяло кара дост по-ок от мен и не смятам да му давам акъл, но с моите 780лв той си прави бюджета, да се оправя.
Иначе и аз знам, че е 3км толеранса

# 434
Ние днес дойдохме на море. Пт Пловдив до Приморско 2:45часа. Дано не са ни снимали някъде 😂 Аз не му гледам изобщо километража на моя мъж, че ми става страшно.
Иначе морето е прекрасно, плажа е много хубав. Много е плитко и става дори за бебета.  Децата са много щастливи, не излизат от водата.
 За наш късмет тази вечер на площада има концерт на Веско Маринов. 😂 Целият град гърми, ама друго не сме очаквали, ще спим на климатици на затворено.
Този път си нося с мен вертикална прахосмукачка. Още от влизането минах целия апартамент с терасите и ми е чисто и спокойно. 😂

Общи условия

Активация на акаунт