💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 16 949
  • 793
  •   1
Отговори
# 435
Ние днес дойдохме на море. Пт Пловдив до Приморско 2:45часа. Дано не са ни снимали някъде 😂 Аз не му гледам изобщо километража на моя мъж, че ми става страшно.
Иначе морето е прекрасно, плажа е много хубав. Много е плитко и става дори за бебета.  Децата са много щастливи, не излизат от водата.
 За наш късмет тази вечер на площада има концерт на Веско Маринов. 😂 Целият град гърми, ама друго не сме очаквали, ще спим на климатици на затворено.
Този път си нося с мен вертикална прахосмукачка. Още от влизането минах целия апартамент с терасите и ми е чисто и спокойно. 😂
Това с чистенето ми е много познато.....е, не съм носила прахосмукачка, с подръчни материали позачистя пода, банята и тоалетната щателно с гореща вода и някакъв сапун или веро ... Поне ми е спокойно, особено като е малко детето и всичко пипа и лапа. Нямам им вяра в хигиената на хотелиерите и това е. Не ни остана място в колата и се наложи от там, където бяхме да ползвам кошара, идеше ми да я превяра, честно ... колкото можах я дезинфекцирах ... Приморско много си го харесвам. Приятна почивка Simple Smile

# 436
Благодаря! И аз се вманиачавам малко, не вярвам на непознати за чистене, особено в хотели. Кошара и матрак носим, за небето нося и хавлия и чаршафи.

# 437
  • София
Здравейте! Малко изчезнах, но успях да ви изчета 🌷

Синът ми миналата седмица беше 3-4 дена с температура - изкара ми акъла. Ходихме на педиатър, оказа се вирусна инфекция. Мина само с панадол, нурофен и осцилококцинум. Като спадна температурата излезе обрив и вече втори ден е с него. Казаха, че е нормално - розеола, нищо не се прави за обрива.

Малкият е доста кисел, май още зъби растат. Започна да иска биба и през деня, което ме притеснява обаче няма мира докато не му я дам. И в крайна сметка се предавам и му я давам- мисля си, че зъбите го мъчат и затова я иска, понеже я дъвче. Чесалка пък не иска.

Вашите деца играят ли си самички? Редят ли пъзели или нещо друго? Чудя се дали е малък още за тези неща или нещо не му показвам като хората.

# 438
Аз кърпи така или иначе не ползвам в хотелите. Нося си мои. Ще взема сега едно чаршафче за детето. Матрак няма да нося. Мъжа ми ще ме помисли за луда 🤣 Не смятам и да чистя. Мисля, че хотела е добър. Май се води 5*, но не е от тези турбо луксове, но изглежда добре. А и все пак не е новородено, че да трепя над всяка прашинка.

Не си играе сама. Понякога се случва да се заиграе - натиска там бутончета на някоя музикална, но като цяло търси мен. Не реди пъзели - взела съм един с 4 части на едно пате, но абсурд да го нареди сама. Като го нареждам аз, тя го разваля. Имам един сортер, но като знам после какво събиране на частите ще е… не ми се вади 🤣

# 439
Играе си сама с вода - пълня мивката в банята или на терасара басейн. Иначе сама за по няколко минути. Редим пъзели заедно, по-скоро аз, а тя се опитва ама без особени успехи. В сортера е научила кръгчето къде влиза ама на изуст. Като останалите форми не успее се изнервя и почва да блъска😅Навън е доста по заплесната по разни неща.

Да ви се похваля - трета нощ вече успешно си спи в нейната стая, сама. Мн съм доволна☺ няма биба, в нейна стая си е, може да ходи. Вече не е бебе, а цял човек.

# 440
Ние днес дойдохме на море. Пт Пловдив до Приморско 2:45часа. Дано не са ни снимали някъде 😂 Аз не му гледам изобщо километража на моя мъж, че ми става страшно.
Иначе морето е прекрасно, плажа е много хубав. Много е плитко и става дори за бебета.  Децата са много щастливи, не излизат от водата.
 За наш късмет тази вечер на площада има концерт на Веско Маринов. 😂 Целият град гърми, ама друго не сме очаквали, ще спим на климатици на затворено.
Този път си нося с мен вертикална прахосмукачка. Още от влизането минах целия апартамент с терасите и ми е чисто и спокойно. 😂
И ние бяхме в Приморско. Постоянно се редувахме кой да го гледа, докато другият яде бързо , бързо. Беше много топло, но три дена беше жълт флаг.  Имаше вълни. След това отидохме до Варна, майка ми да гледа малкият , а с големите да плажуваме спокойно. Но там вълните бяха още по-големи, а Емил е плакал, докато ни няма.
Пътувахме 4часа 😵‍💫 и на края ограничението от 40- 60км ми извади нервите.
До година ще са по-големи и ще е по-приятно престоя.

# 441
Моята се заиграва само със сортери, рингове и поп ин. За няколко минути само и това е.
Пак е със страшен запек. Трети ден вече не е акала, дадох овесени трици и вода от тях сутринта, круша и киви на пауч също. Не знам какво да я правя. Заради тоя редовен запек от мин.седмица не иска на гърне изобщо и занулихме целия успех до тук Sad

# 442
Сливи и круши да си ги яде + на сок? Аз оня ден дадох и имаше резултат до половин час.

Тая работа с гърнето не върви грааам от както проходи. Слагам я на гърне и тя става и си заминава🙄

# 443
Свърши работата Tired Face
Лина, давам ги като пауч, защото не ги харесва да ги яде като суров плод.
Мн съм доволна от този на Гербер - круши и сливи
https://https://galen.bg/media/catalog/product/cache/4587ace2ea33d73df12 … ivi-6m-80-gr.webp
 И на ДМ - круши, киви и банан
https://products.dm-static.com/images/f_auto,q_auto,c_fit,h_440, … anan-i-krusha-1-g

# 444
Свърши работата Tired Face
Лина, давам ги като пауч, защото не ги харесва да ги яде като суров плод.
Мн съм доволна от този на Гербер - круши и сливи
https://https://galen.bg/media/catalog/product/cache/4587ace2ea33d73df12 … ivi-6m-80-gr.webp
 И на ДМ - круши, киви и банан
https://products.dm-static.com/images/f_auto,q_auto,c_fit,h_440, … anan-i-krusha-1-g
ДМ имат и само круша и слива. Аз давам и кисело мляко с пробиотик - Нарине или Домлян. Домлян е с инулин и сладни доста, Нарине киселее.

# 445
Моята девойка е с някаква диария, която периодично се появява. Ту се оформи и айде пак течно-кашаво. Днес пуснах микробиология на фецес, утре ще дам проба за паразити. Аман вече, 3 седмици. А нищо ново не е яла.

# 446
Petya.P01
, пробвах да давам кисело мляко нощем вместо АМ, пие го, но май от него се запече няколко пъти. Даже бяхме купили овче домашно и квасех. Спряхме го, защото го набедих за запека и допреди няколко дни давах "Елена" 2%. Сега и него спрях и от 2 дни давам само АМ. Ще опитам и твоите предложения.
Днес видях, че 3 от 4те върха на долния кътник се белеят

# 447
Веднъж го сложих на гърне 😂 усетих, че е момента. Но се разрива и избяга.
Рано му е.
Най-много играе с колички, типки и флумастерите на кака си, отделили сме му, които не пишат.

# 448
Майчета, здравейте, надявам се всички юначета да са здрави, че не успях да ви дочета докрай !
Честито на всички ходещи бонбони ❤️ Със здраве да тичкат цяло лято 🤗
Зорниче лази като терминатор, мега бърза е и се забавлява с глас, че не можем да я настигнем 😄
Не знам обсъждано ли е, но
1. Как мина ваксинирането за морбили и рубеола, че при нас се наложи да я отложим малко и тепърва предстои.
2. Ползвате ли триколки и коя бихте препоръчали, да е устойчива, да преодолява бордюри( всъщност как става номера с тях),да е сглобяема, за да живее в колата и с позиция на седалка около 90градуса-за изправен гръб на малчето. Марка QPlay говори ли ви нещо, евентуално за впечатления 🙄

# 449
При нас ваксинацията за морбили мина нормално. Нямаше никакви странични ефекти. За триколката- имаме една подарък на Byox. Хубава е. В началото малко трудно се свиква с управлението, но не е толкова зле.  Оставили сме я на село и почти не се ползва, тъй като в града се придвижваме с количката за по-удобно. Аз да попитам някой ползвал ли е такова колело? Води се за яздене, не за баланс и пише, че е за над 1 година.

Общи условия

Активация на акаунт