💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 16 932
  • 793
  •   1
Отговори
# 495
Аз що си мислех, че после има още една, нз. Ние трябваше на 19ти да отидем за ваксина, че покрай пътувания не успяхме ама сега е със сополи😤

Нощният сън е липса на сън при нас, обаче видях, че един кътник е пробил. Чакахме го сиг 2месеца, та предполагам, че той е бил проблема и последната нощ беше поносима. Тияяяя зъби….🤪

# 496
Момичета, тази моята е голям образ. От няколко седмици прави 3-4 крачки и кляка. Не се държи или подпира. Изправя се, хили се и пак кляка и тогава вече не можеш да я стигнеш, така бързо се изпарява - но с пълзене, разбира се! 🤭
Значи съм права, че тя просто не знае, че и нейните крака могат да правят като нашите 😂
Много е сладка! 😍
Някой има ли, или да е имал подобно явление?
Джипито твърди, че е проходила и да правя прощъпулник - казвам, още е под прикритие 🫣
А това с прощъпулника така да ми е досадно. 🤪

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 14:20 от КремонаЛиза

# 497
И.моята го правеше това, батко й нямам спомен

# 498
И моята правеше така няколко седмици, ходеше 3-4 крачки и сядаше обаче. Вече се отприщи и няма спиране. Голям купон е 😂

# 499
Хахха че ме разсмя, Фрезия! 😂😂😂
Купих й шапка като на бабата от червената шапчица. 😂 сега не си отива десенът с роклята й, обаче я намерих в дамската ми чанта и й я сложих! Знаете ли защо?!?! 😂 Понеже всеки път, когато батковците й ме ядосват, поглеждам към нея и ми става смешно, затова... да си я носи сега 😂😂😂😂

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 15:03 от КремонаЛиза

# 500
Голяма кукла е ❤

# 501
Сладурана ❤️
Два пъти сънувах, че съм бременна с момиче. Много сладко ме риташе в корема. Отварям очи, а той моят Емил ме рита , докато спи.
Колкото и да искам още едно момиче, четвърто дете трябва да дойде с още една майка. 😂
Стигат ми трима , психически и физически.
Оказа се с хрипове, сега е на инхалации и антибиотик , разминахме се с болницата, но дано до Понеделник да е по-добре. Много трудно го карам да се изкашля, държи си го.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 23:39 от ioni_666

# 502
Момичета, Верена проходи!! 🥰

# 503
Честито!
Ние също сме на път. Прави понякога по 1-2 крачки, преди да тупне по гъзенце. Отказва количката, на "почивката" направо ръцете ми омаляха да я нося. 😁 Е, имаме още да тренираме и да се стабилизираме, но последните 2-3 седмици има напредък доста. 😊
Съвсем й се сбърка режима с пътуването. Един ден спи 1 дрямка, друг 2, вчера дори 3. 😅 Никакви планове не мога да направя.

# 504
Някой от вас ще пуска ли детето на ясла в обозримото бъдеще?
Днес е мн мила и добра и не ми се ще да я пускам, но има дни в които ми иде да я пратя на пансион в Швейцария🤣
Та си мисля март месец дали да не пробваме с някоя частна ясла, вие имате ли визия за тия неща?

# 505
Оооо има дни, в които изтрещявам и искам още от Септември да я пусна, но ми е малка и не искам реално 🤣 Говорили сме с мъжа ми, че пролетта е ок, та март/април, смятам да я пускам, да. Има една частна, която е близо до вкъщи и офиса ми и мислим там. Не сме говорили с тях още, но трябва да го направим, защото местата и в частните свършват. Тази дава точка за държавна. Не се виждам да изкарам пълни две години майчинство и да чакам следващия Септември. Мерси 🤣

# 506
Аз мисля да си я гледам до следващия септември ама да видим, че и тя не е лесна 😁

# 507
Аз ги пускам на градина, дирекшън 😂
Т.е. Септември 2027 ще нарамва раницата и тя 😂
На 3 г. 3 месеца. 🤪

# 508
Плановете са март-април да я пусна, тя е родена края на май. Мислех да отложа за септември, но, ако го направя, ще си използвам цялата натрупана платена отпуска плюс че ще трябва да ползвам и неплатена и после като вземе да се разболява, ще трябва да вземам болничен. Освен това не виждам цяло лято на над 38 градуса какво ще я правя вкъщи. То не става за излизане освен сутрин за 2-3 часа. Ще луднем и двете.

# 509
Да, късно и е за мен следващият Септември. Знам, че първите дни ходят по 1, по 2 часа, по половин ден. От контакта с много деца не е изключено да се разболее след 3/4 дни. И искам в тези първи седмици да съм отпуска и да мога да реагирам. А и малко да си почина вкъщи 🤣 Ако отложа за другия Септември и на мен ще ми отиде цялата отпуска, а не ми се иска.

Общи условия

Активация на акаунт