💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 14 911
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Ваня, защо е тегаво?

След като през юни на море беше ужасно доста хора ми казаха, че като проходи ще ѝ допадне. Та средата на месеца пак ще ходим..

# 571
Тя още не ходи сама. Държи се за една ръка, но много бързо ходи напред и трябва да тичаш с нея. Смела е и иска да се пуска, но изобщо не може сама да ходи.
Навсякъде хвърля пясък, яде го. Ако нещо не й даваш да направи - мрънка. Не иска да стои в детското си басейнче. Новите играчки за плажа бяха интересни първия път за 10 минути. В началото влизаше във водата с кеф с пояса. Сега иска на ръце.
Яденето е пълна мъка. Пюрео нещо не ги харесва. Яде ги с голям зор. Ръфа хляб, пица, банани.
Спи малко през деня и не успяваме с баща й да си починем.
Не иска и в басейна на хотела да влиза. Има детски кът с играчки, но са за по-големи. Няма една крива люлка.

# 572
Звучи като нашето преживявяне на морето😤 никакъв сън, никакво ядене и само мрънкане.
Беше ужасничко. Дано по някое време свикне

# 573
Ние като ходихме беше също все на ръце тогава още не ходеше сама. Сега ходи, но още ме е страх да я пусна навън, все я държа за тениската отзад или за ръка. Яденето е мъка - за мен. На нея не й пука и да не яде...
Днес спа от 11:45 до към 13:30 и сега не знам да я мъча ли за втора дрямка или не. Тоя преход не ме кефи. 😁

# 574
След вчерашния ден казвам на мъжа ми: утре ще е по-хубав и приятен ден 😀🤣 И докато сме на почивка реших да изключа алармата и днес станахме в 8.30. Супер си викам, ще е на една дълга дрямка и ще си пием нещо якичко на плажа. Със зор заспа в 12:40/45 и се събуди в 13:50 😀😀😀😀 И сега докато бях в банята е заспала. Отдавна не е лягала за толкова късна дрямка и ми се реве каква вечер ни чака. Не сме обядвали, защото нещо не остана време 😀😀 И за капак - мъжа ми вдигна Т. Просто много яко! Вече искам да си ходим 😀 Не обичам да пътуваме уикендите с всички хора, за това планирах нещата да си тръгнем в понеделник. И вчера се усетих, че е почивен ден заради 6.09 😀😀😀 Познайте кой ще е в понеделник в трафика към София след 3 почивни топли дни с шило вързано на детското столче 😀😀😀

# 575
Лелеее Ваня, как сте се нахендрили с почивния ден..😤 мн неприятно. Ама ми е успокояващо да зная, че и други деца не им харесва на море. Щеше да е по-тъжно да сме само ние така🤣 и аз нямах търпение да се прибрем… дано каро пораснат да е по-ок, че с това поведение си връзват в кърпа да са едно дете🤣

# 576
Не бих казала, че съвсем не й харесва. Просто любовта към морето трае няколко минути на ден 🤣🤣🤣 Направо не се виждам с две деца на море. Надявам се другата година да е по-добре положението 🤣

# 577
Споко, догодина ще са големи и ще е съвсем различно. Все повече ще им харесва. Моята също още не ходеше сама на морето, но пълзеше по плажа и ходеше по шезлонгите 😂
Моята вече ходи добре и сама, но още си остава като ваденка залепена за мен. Ако ме види че излизам от стаята, моментално зарязва всичко и тръгва с мен. Идва и в тоалетната с мен, къпя се само докато спи, като готвя ми виси на крачолите… И каката си искаше своето ама чак така не е било.

# 578
И моята понякога се усеща, че излизам от стаята и настава рев. Ако баща й я е заиграл - става. Вкъщи нищо не мога да свърша, защото ми виси на крака. Така или иначе се къпя вечер като мъжа ми е вкъщи. Като искам да ходя до тоалетната, я вързвам на стола за хранене и съм на отворена врата. Обаче успява понякога да се измъкне. Ако я пусна да лази, идва при мен и бърка в коша 😀 По плажа не пълзи, но иска да бърка в пясъка, да изсипва вода и да го яде. Вечер да се разходим - то пак не става. Върви в различни посоки, спира се да къса храсти. Ако я вземеш да я носиш - огъва се. В количката да я кача всеки път е голяма драма. Огъва ми се на мост и не мога да я сложа. Но имам тактика. Пускам седалката легнала, слагам я легнала и така я вързвам 😀 Пълно приключение си е просто. Има си хубавите моменти. Не съжалявам, че сме дошли, обаче не е лесно. На плажа съм в постоянно сменяне на памперс, бански памперс, мокрия й памперс и суха тениска като трябва да заспива. Всичко е в пясък и сигурно 2 седмици след това ще вадя пясък от всякакви места 😀

# 579
Ваня, моята абсурд да я поставя в легнало положение в количката. Обаче слагам половин солетка на мястото на коланчето между краката и сама сяда, за да я вземе. Засега само това работи. 🤣
Предната вечер се събуди с рев към полунощ, днес се събуди с рев към 5 часа. Чудя се дали е от зъби или от режима? Или пък от глад, защото закуската й беше няколко хапки само и обяда не го довърши... Абе, давам мляко пак, кво да я правя. Днес стана в 9 ще се опитам да е на 1 дрямка, ама дали ще стане Божа работа. 😀
Отделно й давам да бърка в купата с храната, навсякъде така четох за злояди деца, ама освен кочина и баня засега напредък с яденето няма. Яде с кеф само тестени, банани и кисело мляко.

# 580
Като не иска нещо и хвърля. Не става със солети. Намерила съм цаката с легналото положение 😀😀😀 Всеки с номерата си.
И моята иска да бърка. И ако й дам и почва да го обръща на игра. То поне да слагаше нещо в устата си. А, не искам да прави асоциации, че храната е игра. Иначе няма проблем да яде пясъка с ръце и да се облизва, ама виж, храната е нещо много лошо 😀😀😀 И като не й дам, почват истерии и мрънкане, че не е на нейното.
Точно това са й любимите неща: кисело мляко, тестени, банани.

# 581
Плами днес на площадката я черпиха едно сокче. Тя милата такъв деликатес не е виждала 😂 Сложих и сламката, тя хартиена, нали, най-големия замърсител детските сламки.. Детето милото я дъвка, стиска, вади, слага.. Нищо не можа да изпие. Стиска сока, в началото излизаше през сламката поне мъничко, после стана на пихтия и край 🙄😂
Трябва да и нося една чашка и да пресипвам 😂

# 582
Пипането на храна е с цел опознаване на текстурите и запознаване с разл храни. Намирам го за съвсем нормално и ѝ давам да си пипа храната.
От дете, което яде всичко се превърна в такова дето кара на хляб, солети и банани😤 нз защо така, надявам се да е етап.
В количката сяда когато вече мн се е уморила да тича иначе и аз давам солети за да изтрае в количката😆

# 583
Eее, какво стана, всички ли сме в период на тестени, банани и млечни? 🤣
Аз предположих, че късно съм дала парчета от страх и нещо съм сбъркала в захранването, но вие малко ме успокоихте. ❤️

# 584
Момичета, от какви колички сте доволни?
Моите всички взеха да сдават багажа и ми се иска да си взема нова. Искам лека лятна количка, ама да върви добре по счупени тротоари и детето в нея да не се изсулва. Има ли такова животно? 😁

Общи условия

Активация на акаунт