💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 14 967
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм доволна от Cybex Eezy S+2. Много е лека, маневрена е и минава от всякъде. Като минуси мога да кажа, че багажника не е много голям (аз използвам едни куки за закачане на багаж) и изправеното положение не е много изправено, но то май повечето летни колички са така.

# 586
С две ръце Melio!
Второ дете гледам с нея, не я сменям за нищо.

# 587
Взехме от приятели лятна количка mini cooper by  easywalker ок е. На старо сиг е 200/300лв

Иначе бях загледала да взема на Mast.

Вс мн хвалят cybex, обаче аз имам съпротиви да купя същото като 90% от хората😆 сиг понякога си патя, но мн мразя

Голямаъа ни количка пак е от приятели на Moon e, не е мн известна в бг, но са чудесни. Сега ще я давам на сестра ми и 3то бебе ще изгледа🥰

# 588
И аз съм със cybex melio, освен че е лека, голям плюс е мрежестия гръб през лятото, всички друго дечица около нас се потят. Но най най добри отзиви съм чела за количките на nuna.

# 589
Лина, и аз все съм против масовката. Бях също против Сайбекс да не съм като всички, обаче не ми хареса друго цена/качество. Аз съм с Балиос, която си е тежичка в сравнение с други летни техни модели, обаче не ми се купува нова. Първо, че е голяма мъка да се вози в количка и до другото лято ще съм я зарязала. За тази имам оригиналното й зимно чувалче и смятам да изкарам с нея зимата (ако тя пожелае 😀), а лятото е към края за нова лятна. Второ, че колата ни е голяма и се събираме и с тази количка. Ако имаме второ, със сигурност ще трябва да вземем някоя по-лека и по-компактна, но за сега не ми се купува друга. Иначе е маневрена и удобна за детето. Минуса й е само, че е тежичка и си заема място.

# 590
Много харесвам сайбекс, обаче след две деца имах какво ли не и вече не ми се даваха пари. Взех на hauck , ще излъжа кой модел беше. Избрахме я по цвят 😂 точно като мотора. Синьо. Реставриран ИЖ Планета, малкият се роди научен да бръмчи, като го види полудява. Батко му пък го целуваше и бръмчеше по цял ден върху него. Каката не остава по-назад, голяма любов е този мотор. Оня ден си изгорих крака 😀
Имаме и триколка, струва ми се, че няма да я ползваме вече.
Давам му сам да се храни, иначе става и не яде. Голямо мацане. Вече и бананите му омръзнаха.

# 591
Йони, я сподели за триколката? Не искаш да я ползвате, защото е по-неудобна или на детето не му допада, или ще вървите вече просто?
Аз се чудя има ли смисъл да вземам, бях си казала, че няма, ама принцесата е трудна с вкарването в количката.

И кухнята не ще, днес й отворих бурканче с пюре, да яде там, че вчера като си наумих, че колкото изяде толкова и тази сутрин в 6 пак правих АМ. Не знам. Дали заради малкото калории през деня или друго, затова да яде каквото и да е да видя следващата сутрин как ще е.
Кухня не ще, домашно не ще, бурканчетата по ги яде. Дано скоро започне да яде, че ми омръзна да купувам пюрета. Мисля да пробвам държавната кухня, тая частната много я хвалят, но не съм очарована.

# 592
Ние преди морето бяхме на наш хотел два дни и там не искаше да яде друго и яде пюретата, които имаше в хотела за бебета - тиква и морков за 4+ 🤣🤣🤣 Викам си поне да яде нещо. Понякога не иска да дъвчи, понякога не иска пюре, а иска да гризе, понякога не иска аз да я храня, а да си взима, понякога яде само от лъжица. Просто не знам с какво настроение ще стане. Ей сега си изяде всичко, ама трябваше да си играе с мокрия пясък и играчките си. И сигурно и пясък си хапна 😀😀😀

# 593
Взех си cybex melio carbon. Реших че няма да пестим на мой гръб, нека да ми е удобно и да можем да ходим повече. Благодаря ви много за насоките ❤ Наистина много по-маневрена беше от останалите летни, утре ще я пробвам и на терен 😁
Идва с две гръбчета и една подложка, не съм сигурна трябва ли да слагам и какво…

# 594
Petya, на byox classic е триколката. Мисля, че няма да стигнем до нея, след като взех лятна количка. На село ще му я извадя да го бута баба му там. Дъщеря ми изобщо не се е возила в триколка, и в количка почти не е 😂 носена е на ръце от баща си.
Синът ми ползва триколката кратко след като проходи.
Според мен децата ги харесват, различно е. Ако седят и не настояват да вървят.

# 595
Онзи ден бяхме с дете на 3г в парка, което си кара тортинетка.
И нашата госпожица реши да пробва. Ами получи се като за първи опит. Главно иска да бутам а тя да се вози, но и с краче оттласкваше. Не говоря за седнала тротинетка, а за права такава.

# 596
Фрезия, много хубаво си направила, че си избрала на ти удобно. Ето, аз за трето дете, също си купих сайбекс балиос, за да ми е удобно, и ми е. Наистина е дразнещо, да имаш нещо като "всички", обаче заради удобството си струва. Количката е наистина много удобна и хубава.

Понеже все си бута количката, купихме и на нея една. ☺️

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 11:19 от КремонаЛиза

# 597
И аз я гледах тази количка. Много по-стабилна е от другите от тоя тип, но не е и малка. Не съм сигурна, че искам още един паметник за не малка сума 😀

# 598
Ваня, в озон е на готина цена - 94 лв и стотинки, ако промоцията не е изтекла. Поръчах я миналата седмица, получихме я за около 2 дни, в събота. Иначе в комсед и емаг е.... "мама и тати". 😂
Не е малка, но и 4 годишното ми момченце, щом бута племенницита си 😂😂😂 му е добре на височина, а вече съм казвала, че върви едричък. Т.е. тя може да я ползва до късно. 😎

# 599
Вече е 130 лв 😀 Имам точки от лоялната програма и можех да ги изхарча, ама като знам, че е била по-евтина, не ми се дават 30 лв повече. Ще изчакам, ако я намалят.

Общи условия

Активация на акаунт