дори успях да полежа на плажа за 10 минути. 

. За удрянията ние сигурно сме първенци, но с това катерене, толкова е палава, от месеци се качва и слиза сама в количката си. Та в началото на лятото скочи глава от ваната си и си разби устата, тече кръв, брадата и беше много охлузена, тъкмо мина и си заби носа в един праг за да ме гони към банята, вече не пишкам на затворено... Така се поду, стана една малка грозница
, после оттока спадна и посиня около очите. Скачанията от дивана и удрянето на глава няма да ги коментирам... Вкъщи всичко е обърнато за да не може да се катери, шегувам се че ако можех и дивана щях да обърна... Никой не е готов, все повече съм нащрек, но само да мигна и става инцидент. Голям проблем е че е само "мама мама мама" по цял ден, никъде не мога да мръдна без нея, голяма лепка е... Аз приспивам докато лежа до нея, шъткам, тупкам я по дупето и за около 20-30 минути заспива. Но се започва едно будене още преди да съм легнала. Защо няма баланс в природата и когато едното дете било неспокойно, второто да мило и кротко
ходи сам, но някой път е доста нестабилен, особено както в случая, когато много му се спи. Навън го държа за ръка или придържам тениска, с обувки съвсем лесно пада. Изобщо не им се връзвайте на погледи и подмятания. Водете си с колан, докато усетите, че има нужда, не че след това няма да падат, но сега в този период са наистина нестабилни.Препоръчани теми