💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 14 897
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря за топлите думи! Вие всички сте прекрасни! Достатъчно ми е, че успявам да си споделям с вас!
За щаствие, в този сезон, по двора почти нищо не се прави! Пролетта да видите какво е 😂
Успешна нова седмица, считано от утре, пожелавам на всички! 🥰🤗🌹

# 736
Ние сме всеки ден по площадките, иначе й е скучно в самия парк. Ходим в една малка близо до детската кухня и отделно в голямата в парка, но там след 17:00 часа гъмжи от народ и като не ми се ходи сред толкова хора излизаме на площадката в комплекса, където живеем. На детски кът сме я водили 3-4 пъти в мола, но такъв за по-малки деца до 2-3 години. Като имам работа там ги оставям с баща си да се забавляват, а аз си върша работата из мола 😀
Да не става дума за парк Възраждане и бебешкият детски кът в Делта Планет Мол? 🤭

Даа, точно за тях 😄

# 737
Ние сме всеки ден по площадките, иначе й е скучно в самия парк. Ходим в една малка близо до детската кухня и отделно в голямата в парка, но там след 17:00 часа гъмжи от народ и като не ми се ходи сред толкова хора излизаме на площадката в комплекса, където живеем. На детски кът сме я водили 3-4 пъти в мола, но такъв за по-малки деца до 2-3 години. Като имам работа там ги оставям с баща си да се забавляват, а аз си върша работата из мола 😀
Да не става дума за парк Възраждане и бебешкият детски кът в Делта Планет Мол? 🤭

Даа, точно за тях 😄
Ааах, каква съм хръткааа!! 😂 Там единствено мога да я пусна да щъка на спокойствие! Обожава тази площадка! ☺️
Хубавото е, че има по-бебешко място. Ако някой път чуеш, крясъци, ние сме! 😂 рядко ходим там, далечко ни е, но баткото плува в Делфините и понякога го изчакваме там, ако не отидем да опердашим въпросният мол с щерката 😂

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 23:34 от КремонаЛиза

# 738
С три деца без помощ…🤪 аз с едно и без помощ има дни в които рева. Къщата изглежда все едно гледам поне 3 деца😅

Най- ама най-кофти ми е когато времето е скапано и седим предимно вкъщи. Лятото, без да преувеличавам, сме били навън по 6-7 часа на ден. Будна вкъщи е била само да яде и да се изкъпе.

# 739
Лина, къде живеете? Лятото при нас е над 38 градуса. Това е сезона, в който сме най-малко навън Flushed

# 740
И ние все още стоим доста навън. Малката се качва на пързалки, играе в пясъка, бута всичко, само още не се сеща как да кара с крачета. С пролетно есенно яке е и памучен анцуг. Рано ми е и на мен за космонавти и чували. По паркове и градини сме редовно, в детски кътове не ги водя, дори по рождени дни ако мога ги залъгвам да стоят на масата. Не ги харесвам хич.

# 741
Caprice, бяхме 5 седмици в Банско това лято. Там не беше чак толкова топло, а и бягахме в планината. Преди това 12 дни на море  и то си станаха над 6 седмици извън София. Иначе сме си в Сф.

София ми е родна, но да ви призная обмислям да я напусна и да отидем в по-малък град. Адско е тук вече. Трафика, въздуха, селските прояви на хората, нулево съобразяване. Един тротоар няма без 15 коли на него, площадки за игра са кът защото Артекс да има да си строят блок върху блок… откакто имам дете не го понасям този град

# 742
Лина, много добре си направила! Аз след поредния нетърпим юли месец в София също сериозно обмислям евакуация към Банско за следващото лято.
 Общо взето от средата на юни до началото на август едвам оцеляхме в скапаната нагрята като пещ София…Сутрин бързане да излезем максимално рано, най-късно в 10:30 се прибирахме защото ставаше нетърпима жега, привечер излизане пак чак след 18ч.
В моя прекрасен нов квартал, естествено освен че почти няма площадки, няма нито парк, нито хубава сянка, защото липсват големи дървета..всичко е бетон, бетон, бетон! Нацвъкан с кучешки торти на всяка втора крачка, та ме е страх да пусна детето пеша по тротоари (където ги има).

Аз пък откакто имам дете правя пак сметки да се изнасяме от България генерално. Кочината и мизерията ми действат прекалено зле на моменти, а тепърва предстои да се сблъскваме с образователна система 😱

# 743
Гери, да. След един ужасен юли мин година се сетихме от рано и тая година се спасихме.

И мъжа ми иска дв др държава да ходим, аз нещо нямам смелост. Ама да видим

# 744
Съгласна съм с вас. Мизерията тук е непоносима! Децата ни играят в това!! Лошото е, че това не е най-страшното.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:53 от КремонаЛиза

# 745
Момичета, с какви легла са децата ви?
Искам да взема малки легла 160/80 и за двете деца, а нещо удрям на камък. Нямаме място за стандартни, а по махазините малки не предлагат. Освен икейските, за които се чудя.

# 746
Първо виж дали има такъв размер матраци. Варианта ти е при някой дърводелец по поръчка, ако на намираш по магазините.

# 747
Срещала съм онлайн в mebeli.bg, emag и други места, най-често тип къщичка.

# 748
Момичета, с какви легла са децата ви?
Искам да взема малки легла 160/80 и за двете деца, а нещо удрям на камък. Нямаме място за стандартни, а по махазините малки не предлагат. Освен икейските, за които се чудя.
Големият ни син, спи в 180×90 икейско. Ама готино. До колкото може, от там 🤭
Отдавна обмисляме и средното да спи в този размер. Ще купим двуетажно. Този месец, надявам се. Само да се върне баща им на време. Той се прибра вкъщи и след малко повече от седмица, му звъннаха с молба да се върне, че станал инцидент с другият капитан. Та... може би ще успеем да организираме и това, до няколко седмици. Бебето си спи в кошарника (60×120) в моята спалня (:

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 08:03 от КремонаЛиза

# 749
Спят в легла 90/200 на ъгъл са. По поръчка са, държах да нямат остри ръбове на гърбовете. ММ е дърводелец и от скоро работи с плоскост. Нашите бебета още искат да лягаме при тях.
Малкият спи с мен на спалнята като принц 😃
Вашите деца имат ли сълзи вече? Емил от скоро успява да пусне от едното око. Помня колко се стресираха с дъщеря ми, че й бяха солени 😅 А сега ми беше смешно.

Общи условия

Активация на акаунт