💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 14 893
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
Пуска сълзи, да. Винаги когато й взема шишето с вода, докато види, че всъщност щом го измия и/или напълня го връщам. Тогава се смее с глас + бонус сълзичка, две на бузките, заради 30 секунди чакане 🤭

# 751
Ние имаме сълзи от както беше на 2-3 месеца, за мен тогава беше рано, но нямам спомен баткото от кога имаше сълзички.

Днес беше първия дъждовен ден и следобед не я изведох, след като се прибра баща и, аз излязох да пазаря и да се разходя, ех голям панаир, занимавал я е, държал я на ръце, но не та не, само мама мама мама. След като се стъмни от пролетта насам е голяма драма да я оставям било то и на баща и. Ако е навън няма проблем, но вкъщи е ужас. В неделя вечер учех с брат и на затворена врата и пак пищеше и ме мамосваше. Има ли и други такива тежки случаи.

Тя както имаше сълзи от малко бебе, така и на 4 месеца разпознаваше гласа на майка ми и все едно усещаше, че ще я оставя и само да я чуе и рев неутешим. Голям терор е за мен тази прекалена привързаност.

# 752
Има сълзи, но не помня кога се появиха. От преди годинката са.

Мамосването при нас е на моменти. В неделя бях на концерт и като излизах, минах през тях (бяха навън пред блока с баща й) и изобщо не ме отрази. Когато съм в банята обикаля стаите да ме търси. Сутрин реве за баща си като тръгне на работа. Та всичко е на моменти, но и аз не съм я оставяла кой знае колко, за да имам поглед колко ме търси.

# 753
Че моята сълзи има много отдавна, не помня дори от кога... Може би 2-3 месечна да е била или 4-5. Мислех, че е нормално.
Ние сме си с кошарата, обаче много се мъчи да я катери и не знам докога ще сме с нея, че ми се вижда опасно вече.

# 754
С икейската кошара сме, която после ще стане на легло. Имаме доста икейски мебели не са woow, не са и кофти.
Сълзи има от малка, не помня и аз от кога точно

# 755
И моята не ме оставя да дишам. И сълзи пуска. Като страда, много страда 😁

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 20:49 от Фрезия

# 756
Какво давате когато през нощта бебето плаче от болка? Тази нощ дадох нурофен, ама той май не е най-добрия вариант.
Предполагам, че са зъби. От 12 до 3 плачеше жално, заспиваше за малко и отново. Не я успокояваше нито мляко, нито вода. 40мин след нурофена заспа чак до сутринта. Предполагам, че е зъб

# 757
Нурофен или Панадол. Аз предпочитам Нурофена.

# 758
Лина, Фрезия, точно затова влизам да пиша. Миличката ми кукличка плачка снощи 😭  и днес почти през почти целият ден е странно крива!! Мазах Калгел и дадох Нурофен. Мисля, че Нурофена повече я успокои, Калгела май замаза положението докато подейства другото. Толкова ми е гадно, не мога да опиша с думи. Да можех аз да взема болката! Мисля, че момиченцата плачат някак по-жално 😔
Бърка в устата, с нокът "дрънкаше" на долните зъби като на китара, пипа обстойно всяко достъпно за пръстчето й място в устичката. Явно са кучешките зъбки. Горкото ми бебе! ❤️😔  Горките ни бебета!! На момчетата сякаш не е била такава болка. Или са по-издръжливи. Само на малкото ми момченце, страничните зъбки долу, бяха нещо страшно. Бебенцата ни ❤️

# 759
И моята онази нощ имаше някакъв дискомфорт. Събуди се 12:30 с рев и до 13:30 искаше на ръце, ако я оставиш плачеше, а и наче си заспива сама, няма проблем. Като се сетя, че е само с 4 зъба и ми се реве и на мен 😁

# 760
И моята онзи ден спа много малко на обяд, буди се с рев. Иска само гушки. С 10 зъба е, но единия кътник май не е излезнал още хубаво. Горе не ми дава да видя.

# 761
Ioni_666,
малкият реве със сълзи по принцип. Така като питаш и се опитвам да се сетя, дали е плакал без сълзи някога.

# 762
Фрезия, и ние сме с 4 само.
Последните 2 вечери приплаква малко, но не мисля, че са зъби, защото сравнително бързо се успокоява. Напоследък обаче все иска на ръце, хваща ме за краката и реве. Къщата е с главата надолу, защото нищо не мога да свърша така, а тотално отказва да седи в раницата.
Много подръжава на баща си, той пие таратор в чаша и тя иска така. 🤣

Да добавя и че все отказва обяда и се принуждавам да давам за обяд АМ. Някой друг има ли в такъв период? Период ли е въобще, много се нервя, една камара пари давам за частна кухня и я хвърлям на кучето. Май ще почвам да я храня с каквото има. Пък ако няма с яйца. Днес и обедния сън не го докара наникъде.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 13:56 от Petya.P01

# 763
Фрезия, и ние сме с 4 само.
Последните 2 вечери приплаква малко, но не мисля, че са зъби, защото сравнително бързо се успокоява. Напоследък обаче все иска на ръце, хваща ме за краката и реве. Къщата е с главата надолу, защото нищо не мога да свърша така, а тотално отказва да седи в раницата.
Много подръжава на баща си, той пие таратор в чаша и тя иска така. 🤣

Същото нещо беше и при нас за 10-15 дни (4 от които бях сам сама с нея и даже и да пишкам не успявах). Една сутрин стана и вместо да се вкопчи в мен ме избута за да ходи да си играе сама….. ходи разбери какво става в тия малки глави🤷♀
Но на сън продължава да си поплаква, да ни търси и да иска да яде. Предадох се давам мляко и тва е. Засега удържам фронта да не я взимаме в нашето легло, защото не искам до 3ти клас да сме си тримата в него😅

# 764
Явно всички сме имали тежка нощ - и моето момиче приплаква, рева, хленца, пълна програма 2 часа тази нощ. Заспива и изкрещява насън. Sad нали ви писах, че за около 10дни избиха 2 зъба и мислех, че ще има малко почивка, но не - днес огледах и другите 2 кучешки се белеят под венеца. Frowning Scream надявам се и 3те да избият скоро и да рахатясаме малко. Нали 16 зъба трябва да имат? Последните 4 кътника са по-нанатък?
Аа, забравих... днес най-накрая направихме прощъпулник. Тя проходи преди 3 месеца, ама все забравям Close хвана отвертката Dizzy FaceRolling EyesScream

Общи условия

Активация на акаунт