💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 14 898
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
20 до 3 години. На някои към 2-те години им излизат всичките. Други имат паузи по 6/7 месеца без зъб. Та различно при всички. Чувала съм за бебе, на което до годинката са му излезнали всички зъби.

# 766
Аз я викам да пикаем заедно. Аз сядам, тя стои насреща и ме гледа влюбено 😂😂

# 767
Онзи ден ми попадна някаква публикация във фб и нз за какво беше точно, но пишеше нещо от сорта на “ дете на 18м, вс зъби са излязли”… как им завиждам на такива хора😂

Братовчедка ми ми напомни, че боуен терапията става и за зъби. За коликите ни бяха мноого полезни тези масажи. Сега ще звъня и за зъбките да помогне

# 768
Снощи беше много зле положението при нас. Буди се страшен рев, моя вика дай му нещо за зъбите - не иска Нурофена нито от спринцовката, нито от лъжичка, нито мляко иска. Сложихме я на нашето легло и стана хиперактивна - мята се насам натам, смее се. Подозирам, че е в онази регресия на 15 месеца. Тя била ужасна. Днес й се спи, ама не спи, очаквах да заспи рано заради вчерашното будуване, спеше й се, но не. Заспа в 12:10, преди малко пак ревна, сега уж заспа, но божа работа. Абе ужасно я преживява тая работа и пак не си яде кухнята, яде кисело мляко. Направо нервичките ми заминаха.
Вчера срещнах едно момченце на 2г., което много хубаво говореше. На наши познати хлапето пък хич няма кой знае какъв речник. Тая малка нервопилачка бръщолеви само на бебешки и "Тата", "Па-па" и "Кака"(котка).

# 769
Ох, не знам регресия ли е, какво е, обаче сънят при нас също се разби. Едвам отлепваме в 8, а я будих в 07:30 преди. И след час и половина - рев, че ѝ се спи. Спи около час и половина, следобед иска, но не може да заспи, съответно до вечерта не спира да мрънка. Преуморява се и с 300 зора ляга към 22 ч. Буди се нощем, готова за ставане, та и там я натискам да спи. После как аз да стана да я будя. Кошмар е.

# 770
  • София
неее, стига с тези регресии... ще ревна и аз Grinning

# 771
Боуен.много помага и за зъбите, да. 2 ръти сме я водили досега, май пак ще я заведа, че последния път беше преди 6м

Общи условия

Активация на акаунт