💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 16 164
  • 793
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ние сме доволни от Вая пробиотик 😊

# 76
Нищо не и давам. Нормално е раждана, кърмена, повече бацили няма накъде 😂
Вече е свободна да ближе земята 😂
Пробиха първите 2 зъбчета най-накрая 🥹😁

# 77
Нищо не давам. Честно казано го мисля за маркетинг това, но може да съм тотална грешка. Живее с куче, яде от пода, яде от нашата храна. Барем горе долу го бива тоя ми ти микробиом😆

# 78
Хаха добре, и нашата естествено раждана, кърмена и делят залък с кучето - да не го мисля толкова значи. Joy

# 79
Линекс бебе давах, ще взема пак, че и големите го пият през лятото при нужда.
И аз не го мисля, брат му пробва бибата още първите месеци. На село рови и пипа навсякъде, с доста неща се захрани. 😃

# 80
  • София
Момичета, при алергична реакция колко наситен е обривът? Малкият има пъпчици тук-там и се чудя дали не е това или претопляне…

# 81
Форест, възможно е да е претопляне, жегичка е. Нали не мажеш с бебешко олио за тяло? Лятото се маже само лосион. 🙂

Ваня, Кис, вълнувате ли се? 🥳

# 82
Момичета, аз пак да досаждам с тоя режим 😅 Засега плавно измествам ставането, а вечер започвам да приспивам към 21 ч. И сега въпрос: като почна с ритуала, бебка почва да се търка във възглавници, по леглото, върти се, рови се, дупи се, става... - и така 30 мин, след което заспива. Къде бъркам? Отделно, откакто правя всичко това, към 7 без нещо се събужда, но я взимам при нас, за да я доприспя докато не стане време да я будя. Правилно ли постъпвам? Мисля си, че не е ОК днес да става в 07:40, а утре в 07:00. Някак по-плавно ми се струва, че трябва да бъде.

Днес имахме излизане и не успя да заспи в колата. Не успя и да заспи за втора дрямка и остана само с първата, която беше около час и половина и едва я събурихме от нея. И легна към 21 ч. Очаквам я свежа в 5 сутринта.

# 83
За да заспива към 9, вероятно е да става между 6:30-7:00.
Иначе, никъде не бъркаш. Върти се вечер, защото още не и се спи. Събужда се сутрин защото се е наспала. 7без нещо ще си ставате, ако ще ляга в 9. Просто не се мъчи да доприспиваш.
За втората дрямка, скоро си е очаквано да си я махне. Ние категорично сме с една вече и се родих. Спи над 2 часа на обяд и вечер пак ляга по-рано от преди. Екстра е.

# 84
За да заспива към 9, вероятно е да става между 6:30-7:00.
Иначе, никъде не бъркаш. Върти се вечер, защото още не и се спи. Събужда се сутрин защото се е наспала. 7без нещо ще си ставате, ако ще ляга в 9. Просто не се мъчи да доприспиваш.
За втората дрямка, скоро си е очаквано да си я махне. Ние категорично сме с една вече и се родих. Спи над 2 часа на обяд и вечер пак ляга по-рано от преди. Екстра е.

Благодаря, Фрезия. Може би не съм се изразила правилно: заспива към 21:30 или 22 ч., а аз почвам да я "подготвям" към 21 ч.  Уж тихи игри, плюшки, приказки: тя почва ровене във възглавниците. Иначе днес умираше за втората дрямка, обаче не успя да заспи и с 300 зора и хленчене издържа до 21 ч.

# 85
И според мен не бъркаш. Днеска над час се въртя, дупи, мята, скача. Снимахме смашкейк и си хапна торта. Мъжа ми вика: така е като й даваш сладко, сега не може да заспи 🤣🤣🤣 И беше много смешен. Само й казваше: стига си яла, стига си яла 🤣 Аз не мисля, че заради това я приспах трудно. Имали сме и други подобни вечери. Та ми се вижда ок режима ти. Аз, колкото и да опитвам да се водя по един час и да спазвам точен режим, не винаги става и ден с ден не си прилича. Винаги очаквам изненади. Изморително е доста. Нямам търпение и аз да мине на една дрямка и да й пооправя и храненията, защото понякога до обяд си хапва повече и често ми прави номера в обедното хранене, което намирам за важно (месо, жълтък, протеини) и не иска да го яде. Отделно, че и преди него започва да й се спи, мрънка, плюе храна, цапа навсякъде и вече на половината ден съм тотално изтощена, потна, мръсна, изнервена 🤣
И днес се чувствам така. Събирам багаж, мъжа ме ядоса 🤣 Та, Кремона, нямам време да се вълнувам 🤣🤣🤣 Мислех утре да украся малко и да я снимам с някаква торта и мъжа ми вика: е, колко торти, колко снимки 🤣 По принцип бях запазила фотосесията за утре, но фотографката помоли да я изместим за днес. И сега ми се иска и утре да отбележим деня…. И ми е едно и емоционално, и нервно, и изтощено. Събирах до сега багаж, но утре продължавам. Не знам и аз как се чувствам. Сигурно ще съм спек цял ден утре. Така бях и преди една година. Сутринта се разревах в асансьора, а после бях като препарирана. На автопилот. Казват ми, че е изревала, аз нищо не чувам. Пълен гипс бях като се сетя 🤣

# 86
Емил също ляга в 21ч. Сутрин става в 8ч, но сега лятото спи повече ако големите не го събудят. Днес го събудих в 9ч, за да излезем. 1ви сън (ако е станал в 8ч) 10:30 -11:30
2ри сън 14:30-16ч.
В 21ч е с мляко в ръка.
Ако е в колата може да спи и пет пъти 😃
Да се оплача. На 28ми е рождения ден, ММ си размени смяната на работа, купила съм украса за градината и ще вали 😭 Няма нищо да ни стане ако го отложим 2-3 дни, но все пак ми стана гадно....

# 87
И на нашия ден го даваха дъждовно но се разминахме само с облаци. Дано и при вас стане така!
Честито днес на рождениците! ❤❤❤

# 88
Честито на рождениците 💕💕💕😍😘
Весел и слънчев празник☀

Пс : помня мин година на адските жеги как пренасях вече с feels like 100 дни и вс ден някой пишеше тук, че е родил и аз вече бях някаква 🙄 оф бее😅😅😅

# 89
Честит рожден ден на рождениците! Да са живи и здрави, весели, игриви и да растат много щастливи! Birthday

Общи условия

Активация на акаунт