Можеш ли да споделиш канала с йогата? Много ми е трудно да се накарам сама и даже още си плащам мултиспорт картата с надежда, че ще се появи курс в града, но няма и май трябва да я спра просто. 🙈 Но определено май трябва да почна нещо, че трети ден се будя с ужасни болки и схващане на гърба.
И моят хемоглобин падна от 120 на 114 и еритроцитите ми са леко ниски - 4.03. Случайно разбрахме с ендокриноложката вчера и се чудя да звъня ли на аг-то или личната за някакви по-специални витамини. Мислех, че е нормално, но май е добре да вземем мерки. Иначе аг-то въобще не се сети да ме пита, всичко беше наред на прегледа. Увеличи ми се вече леко и инсулинът, но засега не иска да си правя отрано обременяването с глюкоза. Мисля да я послушам, чувствам се добре, но ако имате друг съвет, моля, споделете 🙏
За морето и басейни бях споделила по-рано за тампони Ellen Sport (https://apteka.framar.bg/30115277/%D0%B5%D0%BB%D0%BB%D0%B5%D0%BD … %BB%D0%BE%D0%BA-8). Ползвах ги преди бременността за защита от бактерии и препарати в басейни, но не и след това. Може да ви свършат работа. Моят АГ е ок за морето, но ме отказа от басейните 😁

Не съм решила още къде тъй като сме от Ботевград ,но горе долу пак така ще направя в 7-мия месец вече мисля да съм се ориентирала.