Скука и еднообразие

• 4 845
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мисля ,че съм с някаква форма на депресия .С две думи ,нищо не ми е интересно вече .Нищо не може да ме зарадва ,впечатли ,в главата ми е буря от емоции .
В къщи всичко е наред ,две деца ,мъж ,куче .Имаме собствен бизнес ,които е доста засегнат от сайтове като шейн и тему .Започнахме паралелно друго начинание ,но и там нещата са в застой . Там вложихме и нашите спестявания .И двамата с мъжа ми искаме развитие ,но сякаш сме се оставили по течението .Мислим начини да увеличим дохода си ,за да можем да си позволяваме повече ,но нищо не можем да измислим .За почивки и тем подобни възможност нямаме ,свили сме се на макс ,както много други хора ,предполагам .
Ходим по разходки ,но някакси насила ,колкото да не сме си в къщи пред телевизора.
Моля за съвет или незнам ,просто да ми олекне малко.
Направи нещо за някого,  нормалните хора това ги съживява и окрилява. Никаква депресия нямаш, просто липса на интереси и вероятно желание да си търсиш белята. Намери кауза, в която ще си полезна и действай. Доста енергия и време ще ти отнеме, а удовлетворението е голямо.
Ако не ти се занимава с други хора и техните проблеми, научи нещо ново – нова рецепта, нов език. Или направи промяна – ремонт, пренареждане на мебели. Захвани се с нещо.

# 16
  • Out of the Mix
Aвторке, това е животът, нищо ненормално не виждам.

Също да, и това е нормално - като се развива бизнес, инвестира, реинвестира, завъртат едни пари, да има моменти на "свиване", все пак това са финансови разчети и счетоводството, и бюджетирането трябва да са ниво, да имате и буфери за живеене, особено с деца.

Имам чувството, че сте прегоряли, увеличен стрес, депресивни състояния.
Сексът как е?
Щото трябва да е редовен.

Намирайте време за себе си повече, търсете баланс, спорт, позитивни емоции, хобита нямате ли, или ще кажеш "няма време с бизнес и деца"?

Хубав пост на Владимир.

Аз винаги през определен период си правя своебразни "наградки" - дали ще си купя скъп парфюм, дали ще мръдна някъде, дали няма значение, каквото ми се иска, е са паля колата и отивам до Пловдив, примерно.

# 17
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Aвторке, това е животът, нищо ненормално не виждам.

Също да, и това е нормално - като се развива бизнес, инвестира, реинвестира, завъртат едни пари, да има моменти на "свиване", все пак това са финансови разчети и счетоводството, и бюджетирането трябва да са ниво, да имате и буфери за живеене, особено с деца.

Имам чувството, че сте прегоряли, увеличен стрес, депресивни състояния.
Сексът как е?
Щото трябва да е редовен.

Намирайте време за себе си повече, търсете баланс, спорт, позитивни емоции, хобита нямате ли, или ще кажеш "няма време с бизнес и деца"?

Хубав пост на Владимир.
Аз винаги през определен период си правя своебразни "наградки" - дали ще си купя скъп парфюм, дали ще мръдна някъде, дали няма значение, каквото ми се иска, е са паля колата и отивам до Пловдив, примерно.

На пазара на с. Труд има страшни дини. Препоръчвам Wink

# 18
  • Out of the Mix
Ще я ползвам препоръката, като мърдам да се виждам с някоя засукана пловдивчанка. Mr. Green

# 19
  • По света и у нас
Може би просто си в такава фаза. (отделно на факта че бизнеса не върви)
Честно казано идва момент в който глупостите, които би трябвало да ти се искат (според медиите и обществото) стават досадни и хората започват да търсят някакви духовни теми или други подобни различни изходи за енергията си.
Мен лично вече и екскурзиите не ме блазнят, никак даже. Нито ми се гледа Бурж Калифа, нито някакви хора които припкат екзалтирани из хотела и се надуват от звездичките му.

# 20
Мисля ,че съм с някаква форма на депресия .С две думи ,нищо не ми е интересно вече .Нищо не може да ме зарадва ,впечатли ,в главата ми е буря от емоции .
В къщи всичко е наред ,две деца ,мъж ,куче .Имаме собствен бизнес ,които е доста засегнат от сайтове като шейн и тему .Започнахме паралелно друго начинание ,но и там нещата са в застой . Там вложихме и нашите спестявания .И двамата с мъжа ми искаме развитие ,но сякаш сме се оставили по течението .Мислим начини да увеличим дохода си ,за да можем да си позволяваме повече ,но нищо не можем да измислим .За почивки и тем подобни възможност нямаме ,свили сме се на макс ,както много други хора ,предполагам .
Ходим по разходки ,но някакси насила ,колкото да не сме си в къщи пред телевизора.
Моля за съвет или незнам ,просто да ми олекне малко.
Според мен, финансовите несгоди са ви натиснали и от това сте се спекли така.
Пишеш, че и на заплата няма да сте по-добре, но аз бих поспорила. След като не ходите на почивки поради липса на средства, значи с този бизнес нещата не са, каквито трябва. Просто помисли за друга реализация. Мъжът ти да върти бизнеса, а ти виж как да получаваш редовна заплата за някакъв квалифициран труд. Или обратното - зависи кой от вас има по-големи шансове да си намери добре платена работа.

Като ви се оправят приходите, ще се оправят и настроението, и нагласите.

# 21
Много добре казано, Примадона!
" Глупостите , които БИ трябвало да ти се искат"
Всички минават през такива периоди. Мисля,че понякога е полезно и здравословно да се пуснеш по течението. Да забавиш темпото, за да имаш време да погледнеш нещата и от друга гледна точка. Не може все да сме в джаза, полезна е и малко скука и еднообразие.

# 22
Как може да ви е скучно, щом трябва да спасявате бизнеса? Да, разходите се вдигнаха драстично навсякъде. Трябва всеки ден да правите нови неща и да видите кое ще сработи при вас. Как може да сте се оставили на течението, а да имате бизнес...?
Hands Plus1 И аз това се зачудих.
Търсете нови възможности, пробвайте нови посоки, търсете нови ниши, нови потребителски групи. Стеснете асортимента, или го разширете,  вложете малко повече в реклама. Социалните мрежи са много мощен помощник на търговията - ако не сте достатъчно наясно с управлението им, запишете се на курс, отидете на семинар, учете се от най-добрите. Невероятни глупости се продават супер успешно, само защото са представени в подходяща форма и достигат до подходящата целева аудитория. Изобщо, развитието на собствен бизнес в момента е истинско предизвикателство,  или всичко друго, освен "скука и еднообразие".

Възможно ли е скуката от личния ви живот и отношения да се пренася в бизнеса и да го дърпа назад, а не неуспехите в бизнеса да влияят негативно на личния живот?
Все един от двамата трябва да "живне" и да дръпне другия и общата каручка напред.

# 23
  • По света и у нас
Те ясно, че търсят но май са се поизчерпали, или си представят че успех ще дойде по подобен на миналия начин...а той може да се яви като нещо съвсем друго.

# 24
За мен основния ти проблем е, че бизнесът ви не върви. Няма как да сте притиснати финансово и едва да оцелявате, а на теб да ти е весело и спокойно. Поне аз не бих могла да съм спокойна, ако финансите ми намаляват.
На твое място бих концентрирала всичките си усилия в съживяването на бизнеса, в развиването на новия или в краен случай в намирането на работа.
Не е задължително да се ходи нонстоп по почивки. Според мен в последните години се придаде една фалшива стойност на обикалянето по екскурзии. Всеки ден ни дебнат снимки от фейса и инстаграм кой къде ходил и някои хора се чувстват едва ли не втора категория, ако не обикалят като гламави и те. Аз лично не обичам пътуванията, по-скоро ме натоварват и като се върна имам нужда да си почина.
Както Владимир написа може да помислите за по-евтини варианти да се разнообразите като отидете на село, ако имате или пък някъде в близък град за ден-два. Просто да разчупите ежедневието. Аз много обичам да чета, това винаги ми е интересно и ми запълва времето. Изобщо, намери си занимание, което да балансира стреса, но най-вече се фокусирайте да излезете от финансовата дупка.

# 25
  • Out of the Mix
Бабри, да, с разликата, че от време на време не е зле да се мърда някъде, не да се потрошаваш от обикаляне до пълно издихание, а по-скоро дестинации за релакс. Не 2-3 седмици на едно и също място да ти омръзва, а кратички 3-5 дни по-често. Wink
За разнообразие.
А защо не и еднодневни. Simple Smile
Пък пак можеш да си си над книжката. Relieved

# 26
  • София /Абсурдистан
Организирайте генерално почистване в къщи. Много тонизира.

# 27
Щом бизнеса не върви,единия да работи на заплата.Това ще стабилизира приходите и ще внесе успокоение.
пак ще помага за бизнеса,но ще има едни сигурни пари.С навлизането на китайските е др. гиганти,онлайн магазините западнаха ,както и физическите магазини.

# 28
Криза на средната възраст е.Постига човек всичко,дълго живеене с партньора и ето на лице е срив...апатия.Сексът, хубавият секс е много важен за да поддържате отношенията вълнуващи.Отделете си време само за вас и нищо друго,без деца и бизнес,стига да има кой да ви помага.Просто само ти,той,секс,хубава храна...обръщайте си внимание и си съдавайте сами приказа,която да ви отвлича от всичко,макар и за кратко.Успех:)

# 29
За мен всичко може да се промени в положителна посока, когато се изговаря .

Общи условия

Активация на акаунт