Объркан партньор -съвети

• 8 878
  • 145
  •   1
Отговори
# 30
  • Melmak
Никак. Ако не си му влязла под кожата ще те търси за секс, докато намери нещо по-интересно. Мъжът не е объркан, наясно е, че не си жената за него, но не пречи да се забавлявате.

# 31
И ти си права,но не ми се е налагало да питам.Някак щом се стига до питане,значи вече има проблем.

Да, стигне ли се да питане... но тя нито се е заявила, нито е схванала, а даже мисли, че имат връзка и той й е партньор.
Вече има и мъже, които си казват директно, защото не ми се занимава с драми после , но някои жени се сърдят, че вече не искат дори да ги излъжат. Една колежка живя цяла година в илюзия така, че има връзка и той й казал накрая, че мислил че й било ясно, че са само секс бъдита.

# 32
  • София
Оф, за 101 път се пуска тема, в която жената не знае какво е това чудо "връзка".

# 33
  • Бургас
По - скоро е готова "трохи от внимание" да приеме за връзка, но не и да види истината...

# 34
Здраво награбихте жената, а не Ви ли хрумва, че пред дома ѝ вероятно не се е извила опашка от готини и готови за връзка мъже? 🙂 Намерила е този и се опитва да извлече максимума от него.

# 35
Много връзки започват само за секс пък каквото стане. Не си на пазара да се пазариш та уговорки та чудо.

# 36
  • Melmak
Здраво награбихте жената, а не Ви ли хрумва, че пред дома ѝ вероятно не се е извила опашка от готини и готови за връзка мъже? 🙂 Намерила е този и се опитва да извлече максимума от него.
След две седмици излизане и секс го нарича “партньор”.

# 37

В такива ситуации максимумът извлича той.
Ако сексът става, го взимай за секс. Всичко друго е излишен напън.

# 38
Първо - той не ти е партньор, а някой, който е топнал чушката и вече не му се занимава. Второ - той не е объркан , просто не те желае, постигнал си е своето - получил е секс и вече минава на следващата. Това са стари и изтъркани лафове "Не искам да те нараня", "Ти заслужаваш нещо по-добро", "Не съм готов за връзка". Един мъж, ако наистина иска да е с теб, ще бъде с теб на цената на всичко. Няма нужда да се доказваш пред такъв смешник, няма нужда да съставяш тактики как да му привлечеш вниманието. Просто се отдръпваш, той сам ще те потърси след два-три месеца и то не защото те иска и обича, а заради нараненото си его "Ама как така тя ме отряза". И защото пак го е досърбял дедовия. Мъжете са елементарно устроени. Няма нужда от висша математика.

# 39
На мен ми звучи, че иска само физически контакт. Ако наистина те харесва не ми се вярва да си легне с теб още на първата седмица. Поне месец да мине, та той не те познава. По реакцията му изглежда същото. Каква вътрешна борба? Ако те харесва ще иска да е с теб, никаква борба няма да има.

# 40
Е ти му се предлагаш като ранена патица на тепсия.
Дори не му се налага да се напъне.
Мъжете са ловци. Теб не се налага да те лови, защото му клечиш в краката.
Какъв интерес очакваш.
Отдръпни се, ако това събуди интерес в него може и да се пробва да те погони.
Иначе той вече те е отчел като бройка.

# 41
На мен ми звучи, че иска само физически контакт. Ако наистина те харесва не ми се вярва да си легне с теб още на първата седмица. Поне месец да мине, та той не те познава. По реакцията му изглежда същото. Каква вътрешна борба? Ако те харесва ще иска да е с теб, никаква борба няма да има.

Това е тотално невярно.  Може да е било валидно по времето на Възраждането или поне на баба ми Simple Smile

# 42
  • Далечният изток
Ако наистина я харесва, ще го заяви ясно. Тук имаме някакво подсигуряване, че тази жена му е компромисен вариант, докато намери някоя, по която наистина да хлътне. Много добре си знае, че тя от нейна страна е хлътнала вече, а неговите намерения са да я зареже. Затова ѝ ги говори тия, а не че е объркан. На жена, която харесва, мъж няма да говори така.

# 43
  • Melmak
Аз объркан мъж, който е хлътнал, не съм виждала. Те са далеч по-просто разсъждаващи същества. Като им дойде сляпата неделя и цветя носи, и серенади ще прави, и ще сваля звезди и ще се доказва. Ако няма интерес, ще я ползва за лесен секс докато нещо интересно се появи на хоризонта.

# 44
Пази се. Тия думи
" Не искам да те нараня"  съм ги чувала един  единствен път в живота си, от човек на който много сляпо се доверих и това ми костваше едва ли не живота и години емоционален крах.
Не вярвай, не се доказвай, не проси любов, която трябва да заслужиш едва ли не.
Спаси се докато е рано.

Общи условия

Активация на акаунт