Какво направих днес за себе си? тема 23

• 31 468
  • 747
  •   2
Отговори
# 150
Имам късно гостенче. Студентът след приключила успешна сесия и два почивни дни между смените решил да се прибере. Не ни казал, защото аз нали все катастрофи си представям.....

# 151
  • При децата ми
Имам късно гостенче. Студентът след приключила успешна сесия и два почивни дни между смените решил да се прибере. Не ни казал, защото аз нали все катастрофи си представям.....

Говори ми... В понеделник му беше последния изпит. Живот и здраве на есен четвърти курс. Чакам го тази седмица да си дойде.

По темата вчера бях на изследвания.

Допълвам, че днес се видях с майка ми. Не бяхме се виждали почти две седмици.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 17:52 от Hrispa76

# 152
Бях на фризьор, обичам този ден. Фризьорката ми е много позитивен и добронамерен човек, приятни са ми посещението при нея.

# 153
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Отивам на театър! Heart Eyes

# 154
  • Пловдив
Направих си обиколка на гребната, антицелулитен масаж, описах си наличните книги в тефтер /че ми се случва няколко пъти да купувам книги, които имам/, купих си шушлякови къси шорти на Пума 🥰 и изчистих, не че си личи много, като се събраха двете деца на едно място 🤐

# 155
Направих резервация за морето! Остава само да дочакам до септември.

# 156
  • някъде другаде
Бях на заведение с приятелки. Много добре си изкарахме.

# 157
И аз. Много хубав разговор имахме
Днес- плаж и маникюр

# 158
Аз вечерта поплувах малко. След като времето се разхлади приятно , повечето явно счетоха, че не им трябва открит басеин. Т.че за разлика от великите навалици предните дни басеина беше доста свободен и плуването много приятно и шезлонги се намериха и спокойствието беше пълно Simple Smile

Моето студентче за моя голяма радост си се прибира всеки ден Simple Smile
И ние с баща му сме живели при родителите докато се учихме. Хубаво е да има университети наоколо .

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 07:33 от bella-ciao

# 159
От два дни не готвя нищо. Свекървата ни предлага храна, а аз не отказвам. Позволих си малко почивка от кухнята

# 160
Днес - фризьор. Утре - Поетите в Бургас.

# 161
Свекървата праща ли и на други?  Simple Smile

# 162
Свекървата праща ли и на други?  Simple Smile

Ще стигне на всички 😁

# 163
милата жена.
аз експлоатирам понякога лиферандо.

# 164
  • София
Поспах с детето. Simple Smile

Общи условия