София, жк Младост - тема 37

• 10 740
  • 203
  •   1
Отговори
# 105
  • Замък сред облаците
Мисълта ми е, че се мрънка за мрънкането. Ако е такъв дискомфортът - събиране на подписи и жалба до община догодина събитието да се провежда другаде. Мрънкането онлайн не генерира полезен ефект.

# 106
  • София
Мили момичета, помагайте
Препоръчаха ми доктор Вандева - ендокринолог, която е преглеждала  преди в 25-то ДКЦ, но сега не е там. Не успявам да я открия в супер док, за да си запазя час, но д-р Вандева в момента работи в личен кабинет в Младост3. Моля, ако някой има инфо за нея да ми помогне. Благодаря ви

# 107
Моя колежка ходи при нея в началото на годината до магазин Зора в Младост 1 някъде в поликлиника сякаш. Няма записване на часове, отиваш и чакаш.
Беше чакала цял ден, но е доволна.
 Аз лично посещавам само лекари със записан час. При нея няма да отида колкото и хубави отзиви да има.

# 108
  • София
Благодаря, marinadp
Аз също предпочитам с час. В поликлиника Младост работи д-р Галева, също добър специалист, но аз търся по-удобна локация и Младост 3 ме устройва.

# 109
  • София
Мили момичета, помагайте
Препоръчаха ми доктор Вандева - ендокринолог, която е преглеждала  преди в 25-то ДКЦ, но сега не е там. Не успявам да я открия в супер док, за да си запазя час, но д-р Вандева в момента работи в личен кабинет в Младост3. Моля, ако някой има инфо за нея да ми помогне. Благодаря ви

Здравей,

Преди години съм я посещавала в Младост- 3, блок 384- имаше медицински център там и тя преглеждаше в един от кабинетите. Нямам представа дали в момента е там, от няколко години ходя в Сити Клиник- Младост при д-р Алексиева. Nature High Brightness

# 110
  • София
В бл. 384 са си. Зад магазин Дар.

# 111
  • София
Благодаря ви, момичета. Малко е неприятно да отида до там, за да си запиша само час за преглед, но поне ми е по-близко. Аз също съм посещавала Сити клиник, но д-р Марио Николов.

# 112
Социални грижи, които бяха в Младост 1 и ги преместиха в Студентски град, сега отново ще се върнат в квартала - в Младост 1А зад Хепи.

# 113
  • София
Има ми яснота кога?

# 114
Социални грижи, които бяха в Младост 1 и ги преместиха в Студентски град, сега отново ще се върнат в квартала - в Младост 1А зад Хепи.

Вярно ли е, че хепито на Малинов ще го махат и ще строят бизнес сграда там?

# 115
За била и Хепи се говори от известно време, че ще има голяма сграда (върху целия парцел барабар с паркинга). Даже приятелка ми каза, че от персонала са й са казали, че са там до края на 2026. В пупа на София тази сграда още я няма, но до края на 2026 кой знае...иначе ето какво беше показано пролетта из фейса

# 116
Доколкото знам, Хепи ще бъде затворено временно, тъй като ще пречи на строежа. Не за постоянно.

# 117

Още не, въпреки че сградата я реновират и почти са готови. Кмета каза, че ще се обяви в сайта.

Вярно ли е, че хепито на Малинов ще го махат и ще строят бизнес сграда там?

Да, но доколкото разбрах Била ще купят помещенията на партерния етаж и пак ще има магазин когато завършат сградата.
Хепи са под наем в момента, но не мога да кажа дали ще купуват.

# 118
  • София
Благодаря много.

# 119
мислех, че голямата сграда ще е до кауфланд.... ще има и друга на паркинга на била ли... много е на кантар да стане ултра потискащо...

Общи условия

Активация на акаунт