Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...48

• 68 341
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Майк Тайсън излиза отново на ринга. За негов съперник е избран най-силният боксьор, но в последния момент той се отказва, защото го е страх и няма да излезе на ринга. Организаторите се чудят какво да правят. Публиката чака, има нужда от съперник.
Научили, че на близост на пазара имало местен касапин. Казали му:
- Участвай един рунд, ще ти дадем 500 000 долара.
Касапинът се съгласил.
Битката започвала. Тайсън вкарал право кроше, после ъперкът и т.н. Касапинът удържал целия рунд. Всички в шок. Организаторите му казали:
- Дръж още един рунд и ще ти дадем един милион долара.
Издържал рунда. Всички в шок. Нова оферта:
- Участвай още един рунд - 3 милиона долара.
Касапинът:
- Не, не мога повече, сега ще го нокаутирам!

# 166
Сори за намесата, ама така вицът си губи чара.

Варианти има много, потърсих някой в нета и давам първия попаднал ми:

Отиват група хасковлии на екскурзия в Америка.
Както се разхождат, виждат голям плакат:
1 000 000 долара за този, който издържи 3 рунда бой със световния шампион по бокс Фреди Уилсън.
Един от тях рекъл:
- Утоьоом, дъ издържа.
Започва боят, 1 рунд, 2 рунд, шампионът удря всякакви комбинации, ама нашият човек е железен, не помръдва. Започва 3-ти рунд, шампионът налага, нашия пак не помръдва. Един от групата му подвиква:
- Мъ ти оть ни бъхтеш и ти ва?
Нашият:
- Мъ имам ли прау да бъхта и аз?
- Ми имаш ми!
На нашия му идва смелост, издебва и удря шампиона, който пада като талпа и не мърда. Съдията започва да брои а нашият му казва:
- Нeма ко да бруиш, я съм касапин и аннъш удря ль бика у кланицата ни зафтарям...

# 167
  • София
Семестриален изпит във Ветеринарния институт.
 Професорът:
 – Колеги, изпита ще е общ. В обора зад сградата има крава и бик. Аз отивам да пия кафе. Като се върна трябва да ми покажете, че сте накарали бика да осемени кравата.
 След 15 минути Професорът отива в обора и изпада в шок.
 Бикът лежи мъртъв на земята. Студентите – целите в пот и слама.
 – Какво става тук, бе?
 – Амиии… професоре …докато се опитвахме да сложим кравата по гръб и бикът умря от смях.

# 168
Студент по медицина имал папагал, който приказвал само цинизми. Предстоял много труден изпит, като на двама души се падал по един скелет, да го разучават. При студента щяла да дойде колежка, но той се притеснявал от нецензурната реч на папагала.
И му казал:
- Обръщаш се към стената и докато не ти позволя, няма да говориш! Разбрахме ли се?
Дошла колежката, учили старателно, но станало време за обяд. Студентът казал:
- Сложи единия крак под леглото, а торса и другия крак отгоре, после ще продължим.
Папагалът:
- Може да ми се караш, може да ми оскубеш перушината, но ще се обърна да видя тази поза! Такова нещо не е за изпускане!

# 169
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 170
  • тук, на мястото си

# 171
Отчаяните съпруги на "Дисни"

# 172
# 173
  • София
- Вчера претърпях тежък железопътен инцидент!
- Господи! Добре ли си?
- А бе, жив и здрав съм, ама... Чакай да почна отначало. Влизам аз в купето, а там - някакъв смотльо и жена му. А оная - някаква яка мацка с минижуп и изрязано потниче. И си личи, че ѝ се чука, та ѝ се реве! Докато пътувахме се скъса да ми хвърля мръснишки погледи и да ми прави многозначителни намеци. То не беше облизване на устни, то не беше чекнене на седалката с широко разтворени крака. А отдолу - без гащички, брат!
- Чакай сега, че нещо много се отплеснахме! Нали спомена нещо за тежък железопътен инцидент?
- Е, тъкмо бях стигнал до него, де! Та, значи, когато влакът влезе в тунел - по погрешка изчуках смотльото!

# 174
# 175
Изгониха ме от фитнеса.
Правила съм трохи навсякъде.
Не е джентълменско да викаш на жена си коте, само защото има мустаци.
Разговор между сапьори:
- Открих устройството!
- Какъв цвят са кабелите?
- Единият е пепел от рози, а другият много нежно тюркоазено!
- Ейй, ще изгръмиш някой ден с тази твоя пед*растия!

# 176
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 177
# 178
  • тук, на мястото си

# 179
Младоженци влезли в спалнята за първата брачна нощ. Двамата били от строги семейства и до този момент не били имали интимен контакт, а само били чели книжки. Мъжът, здраво натопорчен,  решил да пропусне предварителната игра и да пристъпи направо към "екшъна". Жената обаче го възпряла нежно:
- По-кротко, мили! По-спокойно! Правенето на любов е истинско изкуство. Представи си, че си художник, а моето тяло е платно! Твоята задача е да нарисуваш прекрасна картина.
И така, булката легнала по гръб със затворени очи, а младоженецът с видимо нежелание почнал да я гали и целува. Само след две минути обаче жената скочила като попарена:
- Олеле! Какво стана преди малко, бе?
Мъжът отговорил кисело:
- Какво стана, какво стана? Художникът си изцвъка цялата тубичка с боя върху платното. Те това стана!

Общи условия

Активация на акаунт