Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 14 317
  • 511
  •   1
Отговори
# 30
Има нанесени три годишни оценки, другите са ясни. Музиката е най-проблематична. Blush Grin
Живи и здрави да сте, че казахте за списъка, че тази година напълно съм забравила за това. Веднага му връчих един Робинзон.

# 31
Някой пращал ли е тийн на лагер за тийн-ове. Нещо такова намерих в линка ,  на посоки , та и вас да питам. Ама вместо да си гледа телефона.... Ама дали ще иска да отиде изобщо ...   https://jagadamba.bg/letni-lageri-2025-jagadamba/?fbclid=IwZXh0b … BtpGeNc0RbAUmK4SQ
За мен е малко скъпичко удоволствие, но няма как да запиша щерката, иначе много ще й хареса. Освен парите, проблем е как да я транспортирам до Трънско от нашия град. Ще ходи на лагер 1-6 септември в Троян, Орешака с приятелка - Детски театрален лагер, за деца 7-14 години е, но за тях двете организаторката прави изключение, а и на мен ще ми е по-спокойно като я познават вече.
Относно оценките - само по един предмет е с нанесена оценка за срока и годината.
Почерпете се виртуално, наборката от днес е на 15 години. Купон няма да има, басейнът още не е отворил, братчето замина на екскурзия от училище и отлагаме за началото на юли, тъкмо и да се затопли времето.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 11:37 от Mama Ru

# 32
Моята по КМ няма нито една оценка още, вие за срочни говорите Simple Smile По нищо не е оформена. Май само по математика е твърда 5ца.
На лагер ходи преди 2 години в Гърция с две приятелки. Много добре си изкараха и най-важното, отпусна се да говори английски, понеже имаха за отговорници по групи местни 16-18 годишни, които ги водеха по различните спортни дейнисти, или на плаж.

# 33
И моята щерка ходи преди 2 години на гръцкия лагер, много ѝ беше харесал, но не мисля, че повлия на английския. Още по нищо не са оформени, тя отсъства 3 дни и като се върне във вторник ще е голям гърч.
С преспиване я пускам само при наличие на родител, но обикновено всички преспивания са у нас- по 5 понякога се събират- на мен така ми е по- спокойно - като са вкъщи.
8-ми клас мина неусетно и лежерно на фона на 5-7, поне според мен. Предстои ни с малката дъщеря кандидатстване след 4-ти и пак ще е година на притеснения, так че отърване няма.

# 34
Mama Ru,  да ти в жива и здрава наборката, да бъде много щастлива, да има много късмет и да сбъдва мечтите си с лекотa  Flowers Cherry Blossom

При моята девойка вече се появяват срочни и годишни оценки, реално сряда и е последният учебен ден и в четвъртък рано сутринта заминават на международната екскурзия.

# 35
Не е оформена по нищо. Има само годишна по рисуване.
По математика ще закачим заветната тройка слад писане на домашно с 30 задачи. Беше много разочарована, че имало деца като нея, борещи се за тройка, но предали по 10 задачи и им писала по една шестица, а на нея петица.
Аз вече спрях да дудна за пустата математика, колкото повече настоявам, толкова повече се съпротивлява.
По физическо първи срок има 6, сега има 4 забележки за без екип, съответно щял да я оформи с 4 за годината.
В понеделник ще я изпитват по БЕЛ, ама гледам не се е притеснила особено. В петък по философия- за 6.
С преспиване миналата седмица  еше на РД на приятелка, на която съм класна. Правиха го на село, но майката беше там. Не е имало издънки.
За алкохола- пробвала е от нашите чаши, а на бала на племнника я почерпихме с малко уиски,  допълнено с кола.
Прекалява с висенето на телефона.
Зарадвах се, че си е хванала гадже и ще почне да излиза повече- нищо подобно, като виснат на тези телефони, че чак заспиват по време на разговор.
Скоро влизам в 6 сутринта да я събудя, което при нас е придружено със събуждане на всички съседи и следобяда ми три сол на главата. Стреснала съм била гаджето с викане и съм го събудила. Много чувствителни, много лесно се стресират тез деца значи 😂😂😂
Трябвало да ме запишат и да ме сложат за аларма на телефоните Joy

Честит празник, Mama Ru!

# 36
  • София
Мама Ру , живо и здраво да е детето. Само напред и нагоре ! Flowers Four Leaf Clover

# 37
Mama Ru много здрава и щастлива да е!

За оценки има единствено по химия, защото имат само в петък. Логично е от понеделник да се започне с оформяне на оценки.
В сряда или четвъртък ще връщат учебниците, класната напомни да ги проверим всичко ли е налично.
С преспиване не е оставал то и големия и приятелите му не са били от тези с купоните.

# 38
Мама Ру, честит празник! Да е здрава, щастлива, успешна наборката!
Моята няма нито една годишна оценка засега. Алкохол е опитвала, с много дърпане, но и ние искахме да пробва, за да знае какво е. На нея и кафето не и хареса.

# 39
  • Варна
Мама Ру, честита да е рожденичката! Здрава и щастлива!
Още няма нанесени срочни и годишни оценки, но знае как ще бъде оформен.

# 40
  • София
Мама Ру, здрава и щастлива рожденичка!
Откакто приключи седмокласната  одисея съм айляк. Не знам нищо за оценки - текущи, срочни, годишни. За купони, алкохол и подобни тийн проблеми никой не ме пита, а и не е моя работа Grinning
Задължителната ми литература е за завършен трети клас, умножавам и деля с двуцифрено число, определям просто и сложно изречение и се надявам да махнат четвъртокласното НВО.

# 41
Мама Ру, честита рожденичка! Да е здрава и щастлива! Честит празник и на теб 🍀💫💚

# 42
Mama Ru, честита ти рожденичка! Simple Smile Успешна да е в живота!

Наборът и сестра му са ходили (в различни години) на лагера с английски език Вилиленд. На него му хареса.

# 43
Честита да е рожденичката на Мама Ру! Да е здрава, щастлива и успешна! Flowers Bouquet

# 44
Mama Ru честита да е рожденичката! Пожелавам и една усмихната година с верни приятели!
Физиците направиха скарата и ги закарах до къщата. 2 пълни тенджери с месо и 1 диня.
И като си запалих колата да тръгвам към вкъщи се сетих за първия път като пълнихме диня с мастика и я прибрахме във фризера - баш 10ти клас бяхме!

Общи условия

Активация на акаунт