Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 723
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
second Браво на детето!
Jsed да се оправяш
И аз не видях снимките на децата.
Sanaka чакаме с нетърпение прогнозите!

# 391
Илейн, колко са пълни двете паралелки? Не бях се сетила, че може да искат да отворят място за някой в математиката. На първо четене реших, че нямат деца в природните науки, но предложението на Ненова също е много логично.

Или пък да напуска дете от биологичната и за да запълнят мястото, предлагат на дете от мг, което виждат, че се справя добре, защото друго е съвсем ново дете, което не се знае как би се справило.
Ако е заради самото дете / синът на Илейн/, защо не му предложиха в 6 или 7 клас/ нали от 5 клас е в мг/, ами сега решиха 🤔
Синът ми /също в мг в 7 клас / господинът по ИТ цяла година го “обработваше” 😀 да се запише в паралелка информатика. Те учителите си виждат кой как се справя и започват да им предлагат отдалече.
Едно е да ти харесва биологията и химията, други, ама съвсем други е да бъдеш лекар, ветеринарен лекар, фармацевт. Аз съм завършила биологична паралелка /по желание на родителите ми/ и не съм лекар / против желанието им/. Не можеш да работиш нещо, което не е твоето / аз съм с Национална олимпиада по биология 5.75 и химия 5, но тогава в София приемаха с пълно 6 и не ме приеха медицина/.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 09:44 от i_nenova

# 392
Племенникът ми завършва Фармация в Медицинския Университет в София. Впечатленията ми са, че е много трудна специалност. От моите деца нито едно не го влече натам, та няма да имам личен опит, но със сигурнот трябва силна мотивация за начало.

# 393
Санака, има комбинирана статистика:yellow_heart:  Надеждата ми е в теб. В нашия интервал има 78 момчета повече, но статистиката е през цяла точка, не през половин като миналата година... та може и да са по-малко Blush .   174,5 е мойто кандидат-гимазистче (не го наричам наборче, че той дори биваше да е шести клас тази година)

# 394
  • София
Second, прогнозен бал, заповядай: https://bg-mam.ma/p/1787788/49907968

# 395
Ще те разцелувам 🍀😍🩵

# 396
  • София
Малко се плаша, че миналата година балът на 2АЕГ беше малко по-висок от прогнозирания, за сметка на 1АЕГ, който пък беше малко по-нисък /има една такава тенденция/, но трябва да му стигне на младежа. Само с втори НЕ е под въпрос.

# 397
Нямаме фокус към немския и без това:-) йееееейййй!

# 398
  • София
Санака, много съм нахална, но ще правиш ли и за момичета?

# 399
  • European Union
Направила е за момичета. Линкът води към седмокласната тема. Момичетата са на предната страница

# 400
  • София
Санака, много съм нахална, но ще правиш ли и за момичета?
Направила съм, бе. На предишната страница в седмокласната тема.

# 401
Относно сина ми и химия и биология, доколкото знам още края на първия срок се освободи място, защото дете отиде в чужбина. И както бяхте писали, явно е направил някакво впечатление на фона на останалите ( випускът е малък и всички се познават поименно-около 55 деца).
Разговаряхме, изчетох и вашите коментари, няколко дами ми писаха и на лично.. остава в информатиката:) все ще изкласи. А пък и всяко дете знам, че си е с късмета.. Ако случайно реши да се насочи натам, сам ще го иска и ходенето на уроци ще е удоволствие:)
Благодаря ви.. Прекрасна ваканция пожелавам и много хубави емоции🤗

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 21:26 от Илейн_112

# 402
  • София
Много благодаря!

# 403
  • София
Уикенда открих, че едното рамо на наборката е по-ниско от другото. Предполагам, че е сколиоза и ще я водя на лекар, но можете ли да ми дадете препоръки за добър отропед. И ще помоля да не ме наплашвате, знам, че се оправя и така ще си го мисля.

# 404
Уикенда открих, че едното рамо на наборката е по-ниско от другото. Предполагам, че е сколиоза и ще я водя на лекар, но можете ли да ми дадете препоръки за добър отропед. И ще помоля да не ме наплашвате, знам, че се оправя и така ще си го мисля.

Ahoney, да не би да има навик да носи раницата на едно рамо? Аз, като ученичка, бях установила, че едното рамо ми е по-ниско спрямо другото и се усетих, че раницата все на него висеше... След като започнах да си я нося нормално, нещата се оправиха сами.
Ти я заведи все пак, де. Мен нямаше кой Laughing

Общи условия

Активация на акаунт