Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 700
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Честита да е рожденичката! Здрава, щастлива и много успешна!
А моите само им кажи пътуване и са преди мен на вратата. 😂 Въобще не се оплакват да им е скучно. Намират си и компания където и да отидем.
При набора имаше избор между английски и немски за втори език. Оказа се, че само неговото заявление е за немски и няма да му се получи.

# 481
Честита рожденичка на poly_mnt111, да е жива и здрава.

Моята наборка мрънка за ходенето на море но си идва с нас.

# 482
Честита рожденичка, здраве, късмет и много усмивки и пожелавам!
 Започна ваканцията, ние се върнахме от Гърция в неделя и въпреки четирите дни, в които бяхме там, чак днес влизам в рутината.
 Оносно диетите, пробвайте да махнете захарта и пърженото, отслабва се с лекота. От малко време съм се сложила на такава диета и понеже след 40 г. си ходя гладна и дебела, това много ми помага.

# 483
Да е жива и здрава рожденичката! Наследникът обича да е с нас на почивки. Радвам се на тези моменти, защото осъзнавам, че скоро няма да му се ходи никъде с нас.

# 484
Здравейте, аз не знам защо съм решила, че групата се е разделила като приключихме седми клас и хоп изведнъж осмокласна.., пък той осми клас свърши, пък тя и девета тема вече Simple Smile.
Нашият наследник все още иска да идва с нас на почивка, но вече си прави устата и сам да ходи. Обаче от миналата година явно много му държи и това лято ме е отсвирил за всякакви предложения - никакви лагери, никакви занимания.
Гледам какви страсти се вихрят в седмокласната тема аз и си спомням за миналата година.

# 485
  • София
ksanaidu, не само не се е разпаднала групата, но и се е сплотила много. Добре завърнала се!

Моята иска да идва с мен навсякъде. Не само на почивки, но и на пазар, разходки, дори на работа (в момента дреме на съседното бюро). Трябва да отбележа, че и с приятели излиза почти всеки ден и пак намира време да сме заедно. Никак не искам това да се промени.

# 486
Ние тъкмо сме дружно на почивка.
Ох да си разкажа "загубихме" малката.
Бяхме на "плаж" на едно езеро и мъжете с децата във водата обикалят с едни надуваеми лодки ние с другата мама пием бира на плажа.
Тя отиде до брега да им хвърли един поглед и след малко я гледам почва да ръкомаха енергично с ръце. Скачам и бегом до водата. Казва ми че малката я няма. Подкосиха ми се краката. Помислих, че се е удавила. Пуснали я при нас да дойде преди половин час, а тя не е при нас.
Тръгвам по плажа викам 2 пъти и един мъж ме пресреща и ме вика с него. И я виждам хлипа, сълзите текат. Като ме видя се хвърли направо отгоре ми.
Та на нея и станало студено. И другия татко я докарал до брега и и посочил къде сме, но тя не ни намерила и така 30 Мин рев.
После ми каза че мислела, че няма да ме види вече.
Милото ми то! Успяла да си каже името моето име и че е от България и те с гоогъл преводача я успокоили че ще ме намерят.

# 487
Ох, sisill, било е голям стрес и за двете ви! Hug

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 17:46 от zlatenceto

# 488
За мен всичко продължи по малко от 2 Мин докато в намеря, но за нея е било 30мин. Герой ми е тя!

# 489
  • София
Наборът активно почива (не че през другото време се е напъвал на макс Stuck Out Tongue Winking Eye), но сега поне е официалната почивка. Яде, спи, излиза навън, после по навик се захване да дразни малкия...... Всичко си е в рамките на нормалното ...
Чудех се дали не трябва да се учат наизуст Ботевите стихотворения? Питам, защото на набора нищо не са казали, а другата  учебна година ще сме с нов преподавател и ако той иска всичко наизус, ще видим зор ...

# 490
  • София
Приключихме с ученето наизуст.

sisill, ужасен ужас е това!

# 491
На моя убавец дори списък не са му дали, ти наизуст😅

# 492
Sissill, и ние имаме загубване на малкия миналата година, насред Партенона в Атина, бъкано с хора. Разпръснахме се 5ма възрастни във всички посоки. В момента,  в който го видях, телефонът ми вибрираше в ръката, английски номер. Две жени го видели, че плаче и е сам, той успял да ми каже номера, че с бг код трябва да звънят и така. Моето сърце щеше да изхвръкне.  А бяхме голяма група - аз си мисля, че е с баща си, а той видял някаква жена, сторило му се моята пола и завил на другата страна. Вече не се отделя от нас, а ние гледаме да е с телефона в него и с включени данни.
Разминало е и при вас, но си е уплаха за всички страни.
На наборката очите й почти не виждам. На почивка са с нас, но ходим семейства с деца колкото тях. Живи, здрави, уикендът заминаваме. 5 деца ще са, надявам се да е весело и жегите навън да не ни морят.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 17:39 от kbl

# 493
  • София
sisill, милото дете! Хубаво да го нагушкаш. Било е стрес за нея. Колко е голяма?

# 494
sisill, милото дете! Хубаво да го нагушкаш. Било е стрес за нея. Колко е голяма?
На 6 и половина. Тъкмо приключи с детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт