Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 697
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Наборката на около четири два пъти ми се губи в "Кауфланд" - шмугва се между хората и дим да я няма пред магазина на друсащите колички. Първият път я викахме и по уредбата, и всички свободни служители тичат да я търсят... Охраната я намеря в количка пред входа. Чула, че я викат, ама не разбрала защо трябва да се отзове. И това дете, което и до ден днешен изпада в паника, ако сме заедно и не види, че тръгвам на някъде (дори и до тоалетна да отида).

# 496
Ох,  sisill добре, че всичко е приключило бързо за теб и благополучно. Това е най-големият ми кошмар. Особено като бяха малки и всеки търчеше на различни посоки.
За почивките - ние обичаме да сме си четиримата. Все още няма дърпане за идване с нас. Но пък ние на хубави места ги водим, храним ги на корем и измисляме забавления Joy Малката миналата година към края нещо се цупеше на планинските преходи, но тази година почнахме по-късно, заради времето и сега и за преходи пита. Но ние като цяло обичаме да сме си заедно. Ето сега ни се наложи за 2 дни да сме разделени и звънят по два пъти на ден да ни проверят Joy

# 497
  • София
Аз дето казах, че идват с нас. Тя е на лагер с рисуване , а аз с приятели на Созопол и деца от отбора на сина ми. И той отказа да дойде. Голяма къща, супер плажове.....а, той в София

# 498
  • София
Като говорите за губене, моите обичаха да се крият в магазините.
 Мислех, че не може да е по-лошо две деца да се крият (големите). Но може - научиха и малката. И тримата го правеха, като големите мъкнеха сестра си.
 Тоз НМ хем ми харесваше за дрехи, хем адски се напрягах като сме там. Голямо криене падаше.

В тази жега не знам как обикалят цял ден нейде навън, но на моите не мога да им видя очите.

# 499
  • София
sissil, страхотно е, че всичко е приключило благополучно, ти си нямала време да се ошашкаш до патова ситуация, но малката, тя наистина ти е герой Heart

За пръв път се осмелих да отида заедно с тримата в Практикер, наборите тъкмо бяха проходили, баткото е бил на около 5. Изчезнаха, и тримата изчезнаха, с ММ се побъркахме. Наборката беше седнала на някакъв рафт с фигури за украса, от тези, големите Joy Поне бяха всички на един стелаж Joy

# 500
  • София
Наборката като изчезнеше като малка знам къде да,я намеря , на някое дърво. Тя винаги беше на най високото... Баща им като изчезне и него го знам и винаги го намирам - на най -близката лафка за бира. Joy Абе рядко могат да ме изненадат... Иначе, горкото дете на sisill, добре че се е разминало само с уплахата .. Cold Sweat

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 22:06 от Cabo San Lucas 40

# 501
  • София
Sisill, kbl, ужас! Дори аз се напрегнах докато ви четях. Не съм губила деца и не искам да ми се случва.

Но пък вчера "намерих" и сърцето ми слезе в петите. Голямата замина на море с гаджето. Излетяха с един час закъснение, защото уж имало бури над Хърватска. И 50 минути по-късно, при полет от 2.30 ч., телефонът ми звъни и виждам нейния номер. И понеже цялата ми кръв слезе в петите, мозъкът ми не успя да заключи, че ако са се разбили, тя няма да ми звъни. Та понякога е стресиращо и да си намериш детето. 🤣🤣🤣

# 502
  • European Union
И аз много се напрегнах от загубените дечица, горките те.

Ети, и в крайна сметка тя ти звънна, докато лети ли?

Ох, тази сутрин ми е много скапано. От отворените прозорци успях да стана свидетел на скандал на улицата. Разделени родители, детето явно беше пожелало да отиде при баща си. Майка ѝ стовари багажа в колата и започна да ѝ крещи да не я търси повече, да не ѝ иска пари и т.н. След което си тръгна, детето остана да плаче до колата, а аз още подсмърчам у дома. Хем съм свикнала да живея с чужди драми, постоянно успокоявам някое дете, но сега много ми домъчня.

# 503
  • София
Е,,айде сега, потънали , разбили се... мислете положително... Моята. наборка спи до обед. Ей днес няма да мога да я вдигна....най- много да й прилошее от спане. Joy ... ще каже човек че се е преуморила от усилия да изкарва 6 ци, а то... грам зор не си даде 8ми клас... Joy

# 504
Кети В, ох, много тежка сцена, гушни си твоето дете Hug

# 505
  • София
Много е грозно когато възрастни хора изкарват разочарованието си върху деца.

Обади се от Скопие, където не би следвало да бъде. Но както каза един колега, с македонското гориво ще стигнат и до НюЙорк, ако се наложи 🤣🤣

# 506
Имахме ли майки в 133то? Има ли група някаква на училището? Намерено е свидетелство за завършен 7 клас на дете от училището, видях поста в фейсбук.. ако може да се сподели в някаква училищна група ще е бонус.. https://www.facebook.com/groups/1083209131824940/permalink/3934931993319292/

# 507
Защо не го занесат в 133-то? Те имат координати на дете и родител.

# 508
Откъде да знам. София не е две преки път. Може човека който го е намерил да няма възможност а и аз не отговарям за други хора. Единственото което правя е да разглася, извън пределите на групата.
Можех и да не го правя.

# 509
  • Пловдив
Sisill, кръвното ми скочи само докато четох... Това ми е най-големият кошмар на мен - докато бях бременна с набора, бяхме с племеника на вилата. И насред рок-събор това дете изчезна! Търсихме го сигурно час, целият курорт вдигнахме на крака. Накрая се оказа, че отишли с неговото приятелче в тяхната вила, за да рисуват Scream Не знам, как не родих тогава!
Дребните, първото, на което ги научих, когато взеха да говорят е, кои са родителите им, телефонните им номера и адреса. Постоянно им повтарях, ако се загубят, да търсят "чичко-полицай" или майка с дете.
Голям ужас ми е това и за щастие, не е случвало, да се загубят.

Относно почивките - аз мисля че вече писах - от миналата година отказват да идват с нас на море, но пък за сметка на това планираме заедно всички останали семейни екскурзии - аз избирам дестинацията, набора - какво да видим в района, сестра му - къде да отседнем, с ММ - на него се пада "честта", да ни вози Joy

Общи условия

Активация на акаунт