Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 689
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Вярно в момента всеки втори пост в седмокласната освобождават място в СМГ в полза на 2АЕГ. Притесних се за СМГ-то. Ще вземе да му се срине балът и кво ще правим тогава? Joy
Сакън, недей. Simple Smile
Кви места освобождават, нали няма първо класиране все още?

# 526
  • София
Ти пък колко си пунктуална. Какво значение имат такива детайли? Joy

# 527
Кога излиза първо, second, да се черпим? Grinning

# 528
  • В Страната на чудесата
Ние хубаво се майтапим, ама с тези - колко бяха - над 300 деца с над 99 т. по математика ли бяха? - всичко си остава в сферата на шегата. Simple Smile Добре, че мина нашият дерт.

Обаче, ако има статистика от типа кое училище е присъствало най-много сред желанията на кандидатстващите, 2 АГ като нищо да обере лаврите. Даже и в нашите желания я имаше миналата година. Може да беше сложена като последно желание, ама я имаше. Joy

# 529
Ааа ще чакаме до второ.. не вярвам първото да ни огрее:-)
Ама ако е за черпенето, zlatence, знаеш къде съм, идвай Simple Smile

# 530
  • София
Ааа ще чакаме до второ.. не вярвам първото да ни огрее:-)
Ама ако е за черпенето, zlatence, знаеш къде съм, идвай Simple Smile

Ааааа не така! Не може само двечките! Предлагам като го запишеш да се съберем желаещите мами и да полеем подобаващо успеха на детето. Да му върви и в новото училище, не за друго  Simple Smile

# 531
  • В Страната на чудесата
Чак почва да ме плаши положението. Joy
Дали да не вземем да пуснем някой компромат, а? Thinking

# 532
  • София
На мен даже малко ми липсва редене, тръпка, някак пак ми се иска сега да кандидатствам Simple Smile

Следя и аз с интерес

# 533
Nikolina, забрави я тази носталгия, ей сега ще минат 4 години и ще имаш нова тръпка 😃 Дано съм в грешка, но усещам предстояща тръпка и с профилите в 10 🫣

# 534
Ако дребният задържи нивото си, че като цяло пада на всички до 7 клас, ще се класира без проблем там, където иска (не цели МГ или ЕГ), та след три години пак ще съм на въртележката, но ще е далеч по-спокойна от миналогодишната.

# 535
  • София
И аз следя седмокласната. Не знам ще доживея ли в някоя седмокласна да не се захванат с децата със СОП и хронични заболявания.

# 536
  • София
Ако дребният задържи нивото си, че като цяло пада на всички до 7 клас, ще се класира без проблем там, където иска (не цели МГ или ЕГ), та след три години пак ще съм на въртележката, но ще е далеч по-спокойна от миналогодишната.
Ааа, не бързай да предполагаш, че още не се знае какво ще ви спретне министърът, ако се задържи на власт. Joy

# 537
Много хора смятат, че прецакват техните деца, ама само, защото не са им в обувките. При класове от 26 ученици, 4 места би следвало да са за деца с "привилегии". Малко приземяване не е излишно. Лошото е, когато такова дете бива насочено към неподходяща за неговото състояние и възможности професионална паралелка, като там по принцип се изисква медицинско.

# 538
Wave, ние за морско се наговаряме. Иначе за софийско издание чак наесен мога да поливам ако има какво 😂

Sali, много добре действа на здравето и тонуса да не се следи, що ми трябваше да цъкна..

Алисса 😂

# 539
Подстрекателки сте значи Scream Тъкмо бях решила да не се филмирам от сега за седми клас и да не чета тазгодишните драми.
Second, продължаваме да стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт