Черната пантера

• 32 034
  • 370
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Deutschland
От една организация планират да отидат да спасяват животното. Кой да им обясни, че това не е за аматьори? Подали са запитване до властите дали е разрешено да отидат в района, отговора ще бъде НЕ и познайте. Ще отидат без разрешение вероятно. Някои хора така си играят с живота, сякаш имат пет такива.

# 92
Направо се зарадвах от тази новина, да отиват, иначе тиквениците директно ще го елиминират. Леопардите са застрашен вид ... само казвам. То верно, че съм в другия край на страната и не планирам сафари до паметника, но да унищожат котката заради идиотизма на някой си ... що пък да не е обратното? Няма по-голям хищник от човека. Абсолютно съм убедена, че се знае кой е. И какви са тия смешни глоби по 1000 лв? Ама и аз искам да си курдисам една пума /като на рускинята/ у нас и веднага отивам да си платя глобата. Ненормална държава!
Гледах малко от интервю с Добромир Бориславов, но и той е скептичен че може да се хване, още повече пък жив. Усети ли, че е упоен, щял да се скрие и дотам.

# 93
То да гледаш такива котки бая пари си трябват.
Това бая ще яде.

# 94
  • Телиш/Плевен

# 95
  • България
Вкъщи всички сме смели, но МП обича да бяга по стъпалата до паметника и обратно и точно онази сутрин беше станал рано и заминал.
Когато прочетох новината, изтръпнах.
Отдалече сме смели и обичаме животните, аз и бенгалските тигри харесвам, имат хубави шарки, защо ги убиват.
Grin

# 96
Това бая ще яде.
Преди петнадесетина години баба Недялка (82 годишна) е отглеждала лъвицата Симба в с.Брестовица. Подарък от приятел на внука и живеещ в Южна Африка.

# 97
Това бая ще яде.
Преди петнадесетина години баба Недялка (82 годишна) е отглеждала лъвицата Симба в с.Брестовица. Подарък от приятел на внука и живеещ в Южна Африка.

Да, гледах клипче Grinning
И като е гледала какво.
Да не и знам финансовото състояние на тази жена?
То сега пенсионерите си имат. Не слушаш ли как мятат през прозорци хиляди на ало измамници.

# 98
  • Deutschland
Онзи човек Ивелин, който даде координати и намериха Сашко от Перник, снощи беше дал координати за пумата. Има група във ФБ за радиестезия. В коментарите има негов, в който пише, че всъщност са две пуми, не една.

# 99
Сега остава и малки пумички да си народят. И Шумен ми е Серенгети.

# 100
Онзи човек Ивелин, който даде координати и намериха Сашко от Перник, снощи беше дал координати за пумата. Има група във ФБ за радиестезия. В коментарите има негов, в който пише, че всъщност са две пуми, не една.

Супер, тамън няма да излезем от Уики Joy
И дано да са от различен пол.
Ох, много искам да гушна някоя малко тигърче, пумичка, лъвче, меченце.
Ама няма да стане.
С голяма няма да стане, освен ако не отида във Вашингтон при рускинята да ми дада да погаля и евентуално да гушна.
На Витоша срещнах мечка, не се спрях да я гушкам. Търтих да бягам.

# 101
Защо и викате пума, тя е леопард, черен.

Според мен ни подготвят за това, че се канят да я утрепят. Явно не са в състояние да я уловят жива. Ще бъде ужасно гадно, ако така се случи.
Макар че аз мисля, че просто ще изчезне и няма да я намерят никога. Кой я знае накъде е хванала към някое по безлюдно място.

# 102
  • Sofia

На Витоша срещнах мечка, не се спрях да я гушкам. Търтих да бягам.
Кога?! Къде?! 😱

# 103
На Витоша. Около Бистрица май беше.
Тръгнахме пеша към Бистрица от Алеко.
Беше лято, преди няколко години.

# 104
Много повече ме е страх да не бъде нападнат човек, отколкото от това дали ще навредят на животното. Знам, че то няма вина, но ако дилемата е между него и безопасността на дори един човек, за мен човекът е винаги по-важен.

Общи условия

Активация на акаунт