Какво повече НЯМА да купя - 28

• 93 330
  • 723
  •   3
Отговори
# 450
Doli всички продукти на Елко се продаваха много добре, когато работих в хранителен магазин. Купуваха ги определени хора, защото цената им беше висока. Наистина бяха качествени. Явно вече са ги развалили. Поне ще знам. Благодаря, че сподели!
И аз ги харесвах и предпочитах.

# 451
# 452
Не ми хареса - вкусът е много слаб. Може би другите чайове на марката са по-добри, но този повече няма да го купя.

# 453
Саяна кашкавала развалиха ли го и така ми се струва?

# 454
  • гр.Пловдив
Вчера минах в Кауфланд и на витрината имаше филе Елена на 24 лв.кг .от Старият Ловец.Няма такава сол, не се яде .Отиде в кофата.Изблазних се от цената, но освен сол вкус няма.

Едно,че ще ни съсипят с тия цени,друго ,че няма общо с названието на етикета и повече нищо от Деликатес 2 на Житница

# 455
  • Sofia
😳
Какви са тез цени?!
Самозабравили са се 🤬

# 456
Понеже стана дума за капачките... В Кауфланд и на други места продават кока-кола в бутилки от 0.500гр,капачките на които не са закрепени за гърлото. Внос са от Украйна и се познават по етикетите на украински език.

# 457
Днес отново направих грешка -  бабек Перелик. За първи път купувам нещо от тази марка и ще е за последен! Добре, че купих само 50 гр. за опитване и няма да ме яд, че ще го хвърля. Кисело, солено и гадно миришещо нещо.

unserwahnsin, на чая пише, че е слаб/лек, може би за това, особено ако си очаквала силен черен чай.

# 458
"Перелик" и те не струват. Може би в началото са били качествени, но отдавна ги опитах и не ми хареса нищо от асортимента им.

# 459
Саяна кашкавала развалиха ли го и така ми се струва?
Не ти се струва. Аз отдавна спрях да го купувам.
А с мезетата май лека-полека вървим назад към домашна употреба. Поне да знаем какво има вътре Joy Сьомга отдавна мариновам вкъщи, че голямата много я яде, а по веригите невинаги ми изглежда добре, с шунковар смятам да се оборудвам скоро, че и шунките са под всякаква критика, а за суджуци и подобни май ще се ориентирам към някоя витрина за торти, че са идеални за целта.
Пак добре, че не се налага и животни да отглеждаме Joy

# 460
Ако имах възможност и психика (няма да мога да ям животно, коего съм гледала Sweat Smile ) щях да си гледам животни Grinning Аз колбаси не ям попринцип освен  молерите , 100% месо поне така пише..

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 19:15 от InYan238

# 461
Ако харесвате плодови млекца (като тези на Активия и Бор-Чвор например), не си взимайте новите български на Miki Milk. Не ги бива. Самото заглавие - "млечен десерт", а не йогурт или плодово мляко, трябваше да ме насочи, че няма да ми хареса, но нали съм упорита - пробвах и черешата, и маракуята. Имат странна консистенция - на бучки, но с воднисти елементи... А вкусът наподобява на разтворимите сокчета на прах от детските ми години.

# 462
Относно продуктите на Елко - бабека наистина мирише на стари чорапи, но на вкус ни харесва. Понежа не са от евтините марки, често застоява в магазините повече време, заради което и пресъхва. И на мен ми се е случвало да се набутам да купя от кварталния магазин много сухо парче, но там те го слагат от витрината и не може да се прецени дали е ок. Вече не бих го купила от такъв тип търговски обект, но бих го купила от място, на което мога да го пипна преди това.
Но пък петрохана му не бих го взела - няма белене това нещо. Мокрих го, четох го дали трябва да се бели, не, не и не. Може и той да ме е "чакал" дълго на витрината, но след намокряне поне трябваше да се обели според мен.

# 463
  • гр.Пловдив
Относно продуктите на Елко - бабека наистина мирише на стари чорапи, но на вкус ни харесва. Понежа не са от евтините марки, често застоява в магазините повече време, заради което и пресъхва. И на мен ми се е случвало да се набутам да купя от кварталния магазин много сухо парче, но там те го слагат от витрината и не може да се прецени дали е ок. Вече не бих го купила от такъв тип търговски обект, но бих го купила от място, на което мога да го пипна преди това.
Но пък петрохана му не бих го взела - няма белене това нещо. Мокрих го, четох го дали трябва да се бели, не, не и не. Може и той да ме е "чакал" дълго на витрината, но след намокряне поне трябваше да се обели според мен.

Елко имат и вакуумирани домашна луканка и бабек,на мен луканката ми се маже по устата на гранясало,развалиха я ,няма елементарните подправки,които се изискват по рецепта-как може такова нещо?
А бабека от вакуума е направо като сурова кайма и го вадя,беля го и седи в хладилника 2-3 дни,пак е по-добре от сухите павета -него синът ми го харесва и му взимам по 1 парче на седмица

# 464
Ципура и фагри. Не става. Не е моята риба...

Общи условия

Активация на акаунт