Удари ме на шега

• 8 941
  • 165
  •   1
Отговори
# 105
И аз не бих говорила повече с него, нито бих му казвала какво мисля за него и т.н. Най-добре блокиране отвсякъде. И много добре разбирам защо авторката пише от нов профил, такова нещо не е лесно да се сподели с един куп хора, дори да са непознати във форум.

# 106
Ако се обади пак изобщо не би трябвало да му отговаря.

О ще се обади. Отровните хора обичат да имат кого да тровят.
Вече е опитал да я манипулира, да я лъже, да извърта.

# 107
  • Пловдив
Ако се обади пак изобщо не би трябвало да му отговаря.
О ще се обади. Отровните хора обичат да имат кого да тровят.
Вече е опитал да я манипулира, да я лъже, да извърта.
Той ще се обади. Тя защо да му отговаря? И защо вече не го е блокирала?

# 108
Не знаем дали го е блокирала.
Тя бая със закъснение сподели, че той си бил събрал багажа.
В първия пост реши да не го пише.
Чак е съмнително дали въобще са се разделили.

# 109
  • Пловдив
Не, не става дума дали знаем. А естествения отговор, който би и спестил много проблеми е да го блокира. Твоята идея да му се обяснява какъв е е глупава. Няма полза, няма смисъл, само още проблеми.

# 110
Елора,
към обяд е заплашил с напускане, а първият пост е към 16:30 ч. Възможно е по време на първия пост Той да си е стягал багажа.
или
Той тайно чете бг-мамма. И като е видял съветите в темата, се е изнесъл сам, за да не го изгони авторката. Само предполагам.

# 111
  • Далечният изток
Мда, той така или иначе не може да проумее, че греши в нещо, така че няма никакъв смисъл да му се обяснява.

# 112
Не, не става дума дали знаем. А естествения отговор, който би и спестил много проблеми е да го блокира. Твоята идея да му се обяснява какъв е е глупава. Няма полза, няма смисъл, само още проблеми.

Да кажеш истината в очите въобще не е глупаво.

biborana, темата е пусната на 21, а тя вчера реши да ни го съобщи вечерта.
Интересен пропуск.

Написала е
Цитат
Той си тръгна още тогава. Събра си багажа и демонстративно и обидено напусна.

Според мен е възможно да послъгва заради коментарите тук.

# 113
Ако послъгва, значи разбира, че нещо не е както трябва и се срамува от истината. Това пак е нещо.
Авторке, ти си знаеш как се развива историята, но мисля, че получи много храна за размисъл.
Ако още сте заедно - да видиш как изглежда на хората, които не са емоционално обвързани като теб и да прецениш кое е най-доброто за ТЕБ.
Ако не сте - да си направиш анализ защо си се свързала с такъв тип човек и защо си останала толкова време, за да можеш да избягваш подобни неща в бъдеще.

# 114
И според мен всякакви обяснения са излишни и даже вредни. Той ще я газлайтва, тя ще си вдига нервите и накрая може и да се зачуди дали тя не е нещо в грешка.
Най-добре блокиране и никакъв контакт повече. Ако продължи да я търси или да я пресреща на работа например, аз на нейно място ще го заплаша с полиция.

# 115
  • Пловдив

Да кажеш истината в очите въобще не е глупаво.

biborana, темата е пусната на 21, а тя вчера реши да ни го съобщи вечерта.
Интересен пропуск.

Написала е
Цитат
Той си тръгна още тогава. Събра си багажа и демонстративно и обидено напусна.

Според мен е възможно да послъгва заради коментарите тук.
СТРАХОТНА глупост е. Тя му казва "ти си нарцисист, тормозиш ме, използваш ме" и той какво "Да, миличка, такъв съм, но заради теб ще се променя". Глупости на търкалета. Ще твърди, че не е вярно, че не е разбрала, че нищо такова няма, че тя е виновна за скандалите. Сама се е блъснала в ръката му.

# 116
Оттървала си се.

# 117
СТРАХОТНА глупост е. Тя му казва "ти си нарцисист, тормозиш ме, използваш ме" и той какво "Да, миличка, такъв съм, но заради теб ще се променя". Глупости на търкалета. Ще твърди, че не е вярно, че не е разбрала, че нищо такова няма, че тя е виновна за скандалите. Сама се е блъснала в ръката му.
Оф, какво ми пишеш с главни букви, айде ако обичаш...
Пак повтарям. Да кажеш истината не е глупост. Да изразяваш мнение не е глупост.
Авторката трябва да се научи да говори каквото мисли.
Ако не, поне на нея да и олекне, че го е казала. Ако разбира се почне да я тормози да му каже, че не желае никакви отношения и накратко да му каже защо.

И да, такива тъпанари не вдяват.
Имам опит.
Ти сто  пъти обясняваш, те те изкарват теб виновна и лъжат и мажат. Това е незряло его.
Но поне съм си казала аз какво мисля. На мен ми е добре. А това, че отсреща има инфантил, не е мой проблема.
Още като не я е оставил да работи е трябвало да си отвори устенцата и да каже две три думи на място.
Защото твоя съвет да се мълчи е тъп.
И ако го беше направила, нямаше да продължи да я тормози.
Та да се мълчи е тъпо, много, ама много тъпо.

# 118
  • Далечният изток
По-умно е човек да си избира битките. С токсични хора не можеш да се бориш. Само игнор и нищо повече.

# 119
По-умно е човек да си избира битките. С токсични хора не можеш да се бориш. Само игнор и нищо повече.

Да, а най- умно е да се научи човек да преценява преди да съжителства с токсични хора.
Щото тия приказки - ама той не беше такъв, той беше прекрасен, не минават.

Общи условия

Активация на акаунт