Удари ме на шега

• 8 929
  • 165
  •   1
Отговори
# 90
Ще изкажа едно непопулярно мнение. Той вече се е изнесъл, така или иначе.
За да го направи скорострелно, явно въобще не е държал на тази връзка и не е имал сериозно отношение към авторката. За неизмити чинии, които е могъл да измие, докато я потърква с брадата.
Авторката , ако иска, да не ми отговаря, но дали пък не е изтляла и тя към партньора и да се е правила на прекомерно заета уж с работа, само и само да не си легнат и той затова да е бил толккова настоятелен за внимание.
Едно е да омаловажаваш работата на някого, съвсем ддруго е , както в случая, да сте в един бранш и да е ясно, че няма чак такава екстремност, че да седнеш да работиш по нощИте. Другият вариант е авторката да дава приоритет на работата пред отношенията , и това да е станало вече тенденциозно и демонстративно поведение спрямо мъжа. И в двата случая, трябва да се замисли при следващ съжителстващ.
Пляскането изобщо не го коментирам, единият дърпа и бута, другият шамари. Егати и връзката и заниманията посред нощ. Какво работят тези хора, че да пият кафе през нощта, да се боричкат и на другия ден да са пълноценни в бизнеса.

# 91
Може да работят дистанционно по друго часово време – американско, примерно, или японско.
Но кафетата в 2 през нощта избиха рибата - да.
Подкрепям поста на Таис.

# 92
Другият вариант е авторката да дава приоритет на работата пред отношенията , и това да е станало вече тенденциозно и демонстративно поведение спрямо мъжа.
Не разбирам кое му е лошото да дава приоритет на работата си - с този мъж нямат деца, не са женени, дори не знаем колко време са под един покрив.
В днешно време съвместното живеене не се смята непременно за сериозен ангажимент - може да е, но може и да не е.

И не разбирам защо за жената работата трябва да е винаги на заден план, а на първо място да са МъжО и капризите му?
А за мъжете важи ли същото, че приятелката винаги е на първо място пред работата?

# 93
Имах предвид конкретната тема и вероятно обяснение. Иначе , като гони тежка кариера, той за какво и е?
Да му  мие чиниите.
Или си малката булка, или кариерист.
И двете са избор.
Писала съм много пъти мнението си, че щом жената не е готова за съвместно съжителство, токчето, роклята и на среща.
Нашата авторка иска всичко съвместно. Не става така. Мъж, или жена, без значение, има ли партньор вкъщи, го отразява.

# 94
Не говорим за гонене на кариера, трябваха ми едни 30-40 минути да завърша нещо, после още 15-тина и беше инцидентно. Не се случва често, за това се ядосах, защото беше важно и той го знаеше. Аз започвам да си мисля и че нарочно е искал да се скараме и да тръгне. Няма причина, не е дете да не разбира

# 95
Някой да ми пречи да спя, да ми пречи да работя.
Жална му майка.
За пръв и последен път ще му е.
Имаш ниско самочувствие,  не се уважаваш.
Иначе досега да си му била шута и без да пускаш тема да питаш други хора как да си оправиш бакиите.

Цитат
“Няма ли да измиеш чиниите?”. Аз се изрепчих за вчера и ми каза “Ако мислиш така да се държиш с мен, си събирам багажа и си тръгвам!”. Казах му като иска да си тръгва, че не ме плаши.

И точно това те прави жалка. Без да се обиждаш.
Прави те жалка и смешна в неговите очи.
Не заплашваш.
А приключваш тези отношения.
Той ти пречи да работиш, пречи ти да спиш, буквално за много неща още ти пречи.
За него ти си парцалче. Разбираш ли? Ти си ходещото парчалче, което да чука, което да му мие чините.
Ходещото парцалче иска да спи. А не, няма, ще я тормозя уж под формата на майтапа. Парцала иска да работи. Ама как така тя ще е нещо повече от мен.
Ти няма какво да правиш при него. Ти трябва да прекратиш и да изчезнеш.
Ако пита що. Казваш - отровен човек си.
Не си ми приятен и това е.
Събираш багаж без да заплашваш така тъпо и смешно и си тръгваш.
Блокираш телефон, фейсбук.
После отиваш на психолог да ти обясни защо на боклуци попадаш.
Че иначе и следващия ще е боклук и пак ще има тъпа тема у бг мама.
Щях да напиша нещо подобно, но Елора много добре го е казала. Авторке, прочети този коментар поне пет пъти, дано разбереш, че този човек е насилник и ако не го разкараш, рано или късно ще ядеш истински шамари, а не дай си Боже - и юмруци.

# 96
  • Варна
Споко, той пак ще ти кацне на вратата.

Аз пък винаги давам приоритет на работата. В крайна сметка тя ме храни, както и детето ми, плаща сметки и ми позволява някои глезотии.

# 97
Сега дочетох, че се е изнесъл и се прави на жертва. Не му слушай глупостите, блокирай го навсякъде и отиди на психотерапевт, за да си поработиш върху самооценката, че иначе и следващият ще е същият.

# 98
  • София
Не говорим за гонене на кариера, трябваха ми едни 30-40 минути да завърша нещо, после още 15-тина и беше инцидентно. Не се случва често, за това се ядосах, защото беше важно и той го знаеше. Аз започвам да си мисля и че нарочно е искал да се скараме и да тръгне. Няма причина, не е дете да не разбира

Не е невероятно.
Има такъв тип мъже - искат раздяла, ама не смеят да кажат и да Я инициират като хората, затова правят всевъзможни глупости.
Каквото и да е приключвай с този човек въобще иако поиска да се връща - НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАЙ!

# 99
На мен този ми звучи като абсолютен нарцис. Бягай далече

# 100
Или си малката булка, или кариерист.
И двете са избор.
...
Нашата авторка иска всичко съвместно. Не става така.
По-сексистко изказване отдавна не бях чела. Значи жената или работи, или е 2 в 1(слугиня и секс-играчка).
Животът опровергава тази глупост - милиарди жени по света имат и двете - семейство и работа.

Ако мъж ме кара да избирам и аз като HighSpeed
Аз пък винаги давам приоритет на работата. В крайна сметка тя ме храни, както и детето ми, плаща сметки и ми позволява някои глезотии.

За мъжете, които си търсят "малката булка" (често без да се женят) - панталонките, чантата и адио.

# 101
Аз винаги съм давала приоритет на работата. Не казвам, че е правилно, но това съм избрала и си следвам пътя. Не можем да имаме всичко.

# 102
Биборана, успокой се. Коментирам казуса на авторката. Тя внесе уточнения, та предположението ми се опроверга.
Аз си имам и супер успешна кариера, и добър мъж. Дето и чинии мие.
Четете по - задълбочено конкретни коментари, без да скачате. Имаш ли партньор, който уважаваш,  обръщаш внимание и на  него. А той, ако те уважава, уважава приоритетите ти. И кариерата ти. Ай стига лепихте етикети!
Всички теми са откровено мъжефобски. Ето, този си е тръгнал сам, дори без подканяне. Какъв по- добър финал.

# 103
Авторке, ако ти се обади пак да се събирате си му кажи, че не го мислиш за нормален човек, че да се събираш с него.
Ще му кажеш, че е отровен нарцисист.
И не е нормално някой да иска да спи, а ти да го будиш.
Нормално е само ако мразиш въпросния си комплексиран садист.
После завършваш с думите, че е редно сам да се научи да мие чинийки и никой не му е длъжен и мечтата ти не е била да намерих пухльо на който да миеш чиниите.

# 104
  • Пловдив
Ако се обади пак изобщо не би трябвало да му отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт