Удари ме на шега

• 8 934
  • 165
  •   1
Отговори
# 135
Никъде не съм груба.
Директна, но не и груба.
Помисли ти как възприемаш нещата.
Чета си постовете, няма грубост, сори че така виждаш, не мога да ти помогна.
Дай цитат, че не намирам.

# 136
Авторката е излъгала, че са се разделили?

# 137
Елора, не казвам, че си груба, казвам, че понякога изглеждаш груба. И пак казвам - аз в реала съм същата.

# 138
Авторката е излъгала, че са се разделили?

Нека тя да каже.
Аз вече писах защо смятам така.

Acid_Burn, не мога да контролирам на кой как му изглеждам и как би ме разбрал.
Ако седна да се съобразявам с това Grinning

# 139
  • София
това жените като сме влюбени, направо… Той ще те тормози всячески и ти ще стоиш. За някои неща няма шега. Тръгни си, само че не на шега. Ако ти трябва малко време за подготовка, почни от сега. И съм на 99% сигурна, че ще се озлоби, ако искаш да се разделите.

# 140
Не съм излъгала. Няма смисъл да го правя анонимно във форум, не се познаваме. Не сме заедно. Чета ви, разсъждавам за причини, зрялост (логично прочетох и коментарите, че е инфантилно да му “връщам” така), къде аз не постъпих правилно, той къде лъже и манипулира, привързаност, граници, някаква логика търся и равносметка не само за случилото се, а и отношенията ни от началото. Не вярвам, че някой човек приключва с друг и край - не мисли повече за него.

# 141
Естествено, че няма как да не мислиш.
Обаче ако задълбаеш в проблематиката, дори ще се сетиш за явни червени флагове.

# 142
Прочетох и честно казано ми стана тежко… Не, не преувеличаваш. Не си луда, не си „в криво настроение“ – просто се опитваш да живееш спокойно, с уважение, а някой постоянно ти минава границите и после се прави, че нищо не е станало. Това не е шега, нито нормално поведение.
Разбирам, че може да имаш чувства към него, но не забравяй – никой, когото наистина го е грижа за теб, не те събужда умишлено, не те удря така, че после да те боли, и не те кара да се съмняваш в себе си.
Слушай тялото си. След тези „шеги“ си се почувствала гадно и странно – и това значи много. Не го игнорирай. Заслужаваш спокойствие, уважение и любов, а не контрол и шамари.

# 143
Според мен по големият проблем е това да не те оставя да спиш! Що за поведение изобщо?????

# 144
  • София
Много токсично! БМ го правеше в последните години, преди да се разделим. Разговори до сред нощите след като се върне от курс. Скандал до сред нощите. Уж спокойна вечер, а надува яко телевизора вечер. Кани си приятел, а аз на другия ден съм на работа. Абе въобще - напълно умишлен терор.

# 145
Мале пълно неуважение, дори чисто човешко пълен садизъм... и всичко 9 часа, ако човек иска ще си легне. Какво е това нещо в 2 часа кафе, кято на другия не му се спи да чете, да гледа нещо в другата стая.

# 146
  • София
И най-гадното е, че обръщат нещо, което по принцип е приятно, в нещо много неприятно. Примерно, почти всяка двойка, прекарва най-качественото време вечер заедно. Разговори, готвене, секс... И съвсем нормално, след това следва сън. Но токсичните много обичат да обръщат хубавите моменти в лоши.

# 147
  • София
Години?
Ама...как така?
Наистина ли?
В шок съм!
Хайде 2-3 пъти може и да го изтъпя, но след това или ще спре или ще му тегля един шут в задника!

# 148
  • София
Е всъщност, го виждах за две-три седмици на 2-3 месеца, така че някак изтърпявах екшъна. Абе беше си битка. Било каквото било.

# 149
Такова поведение си е чист тормоз и не намирам никакво извинение. Ако имаш малко здрав разум и елементарно възпитание, ще знаеш, че другия страда или поне му е неприятно.
За мен сънят е свещен и ако някой си позволи да ми го наруши по този начин, ще е само веднъж. Втори път няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт