Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 753
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 270
Отидете в казионна парфюмерия и се напръскайте с нещо ежедневно което ви е признато и любими, след това отидете в бутикова с нишови парфюми .

# 271
Днес отворих пакет Талиолини с трюфели от Делукс серията.
Ся, предполагам, че проблема е в мен, щото нямам изискан вкус, нито съм луксозно грамотна... Ама това нещо миришеше на ацетон с повърня от зомби в последен стадий на разлагане!
Осмърдя цялата къща, сигурно седмица ще проветрявам. А по-лошото е, че сварих само половината и сега ползвам хладилника, където се подвизава останалата половина, с щипка на носа.
Иначе след сваряване зомбито си взе миризмата и замина някъде. По-смелият обитател на къщата каза, че са много вкусни.
Аз отказах да ги ям.
Въпрос към тези от вас, които разбират от трюфели - редно ли е да смърди така тази гняс?

Купувала съм преди като е имало на брошура.
Извърлих го. Никой вкъщи не го яде.
И да, миришеше странно.

# 272
А онези спагети с гъби, които се варят за 10 мин... Такива надежди имах за тях. Въобще не ми харесаха

# 273
# 274
Tака са нагъчкани цените, че едвам разчитам описанието на продукта до/под снимката...

# 275
Дами, може ли мнение за прахосмукачката от новата брошува.
Сигурно е обсъждана, но аз да ви питам наготово. Вертикална 2 в 1, на тяхната марка.

Благодаря!

# 276
Купоните на Лидл стават все по-смешни - ххл бекон -1лв https://cloud.mail.lidlplus.bg/success?qs=dbdf36eecc4ff0ceb81b87 … 692b4470172f7d59b
Скрит текст:

# 277
  • софия
Днес отворих пакет Талиолини с трюфели от Делукс серията.
Ся, предполагам, че проблема е в мен, щото нямам изискан вкус, нито съм луксозно грамотна... Ама това нещо миришеше на ацетон с повърня от зомби в последен стадий на разлагане!
Осмърдя цялата къща, сигурно седмица ще проветрявам. А по-лошото е, че сварих само половината и сега ползвам хладилника, където се подвизава останалата половина, с щипка на носа.
Иначе след сваряване зомбито си взе миризмата и замина някъде. По-смелият обитател на къщата каза, че са много вкусни.
Аз отказах да ги ям.
Въпрос към тези от вас, които разбират от трюфели - редно ли е да смърди така тази гняс?

Купувала съм преди като е имало на брошура.
Извърлих го. Никой вкъщи не го яде.
И да, миришеше странно.
Това са едни от най-отвратителните неща, които съм купувала от Лидл. Дори ги помня ясно. Опитахме ги, когато ги пуснаха за първи път преди години. Изхвърлих ги и оттогава се чудя как присъстват в почти всяка италианска седмица.
Не, трюфелът не мирише така. Тези спагети са силно изкуствено овкусени.

Тема имаше много преди да има купони. Справка - първият пост.

# 278
Моля за снимка на тия отвратителни талиолини! Нямам идея как изглеждат. Със сигурност според описанието им не съм ги купувала и готвила, но да имам едно на ум как изглеждат.

# 279
# 280
  • При децата ми
Той вече е затворен от миналата седмица, постфактум идва купонът. Никаква утеха не ми е, че два месеца ще се разкарвам до друг филиал... най-много да купя една бутилка шампанско и да я шибна във фасадата на преустроения, като го отворят, че да спре да му върви на ремонти през година Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Хахаха, тъкмо обядвам и щях да се задавя! Smile

# 281
Тези освен, че миришат на химическа лаборатория скърцат все едно има пясък в тях.

# 282
За дините и бананите, купете си ако обичате, няма да съжалявате!

# 283
  • Велико Търново
ехааа, луда станах и не успях да търся в темата Sad има някакъв въздушен фрайър голям с въртяща се кошница, някой взел ли го е вече?

# 284
Мнение за рендето? Основно ще ползвам приставката за кубчета (за таратор и мусака).

Общи условия

Активация на акаунт