Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 823
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 390
Вчера бях приятно изненадана от един нов за мен начин за предлагане на поувяхнали , но годни за консумация продукти от плодове и зеленчуци. В една голяма мрежа бяха сложили: 2 кутии черни черита, 3 големи ябълки, 2 пъпеша различни сортове. Всичко беше в добро състояние. Не знам дали по принцип има такъв микс не намален, но беше изгодно( за разлика от повечето продукти вече...)
Скрит текст:

Всичко, което съм виждала намалено като плодове и зеленчуци е било в процес на разваляне. Да не говорим, че на месото с изтичащ срок на годност днес, се лепи етикет за -25%... Преди съм виждала с -50%, че и повече. Ама нали няма да го продадат, ще го мариноват и ето промоцията за следващата седмица. Мерси!

# 391
  • София
Вчера бях приятно изненадана от един нов за мен начин за предлагане на поувяхнали , но годни за консумация продукти от плодове и зеленчуци. В една голяма мрежа бяха сложили: 2 кутии черни черита, 3 големи ябълки, 2 пъпеша различни сортове. Всичко беше в добро състояние. Не знам дали по принцип има такъв микс не намален, но беше изгодно( за разлика от повечето продукти вече...)
Скрит текст:

И аз видях подобен пакет, но всичко вътре беше като храна за някое прасе.

# 392
Моята лента за юли е на 120 лв. към момента. Щеше да е с 50 по-малко, ако не бяха пратили купона за затворен магазин Joy

Днес ще се замъкна за един скромен пазар. Кауфланд ми е далече, Фантастико (хубав, демек голям - също), което ме оставя с Лидл и Т Маркет на пешеходни разстояния Rolling Eyes

# 393
  • София
Лидъл е станал много скъп магазин.

А кой магазин в Бг. в момента не е скъп?
Въртят едни и същи прИмоции между веригите, а другото - на всяко влизане с по-висока цена.

# 394
В друга тема писахме за едни шоколадови пурички, които имат игра. Аз докато се наканя да купя от Лидл всеки ден цената им се увеличава. В друга верига не съм видяла всеки ден цените да са различни.
Бяха 6.99, след това 7.19, вчера 7.49…
Значи в рамките на да кажем 3-4 дни цената се увеличи с 50 стотинки.
А и на всичкото отгоре са с изтичащ срок, кой знае преди колко години произведени.

# 395
Скрит текст:

И аз видях подобен пакет, но всичко вътре беше като храна за някое прасе.
Значи съм извадила късмет. .пред мен едно младо момиче взе такъв пакет иначе нямаше и да видя.

# 396
Знам цените на нещата, които редовно купувам - доста се увеличиха. Дразня се на промоциите им, които не са никакви промоции. В брошурите дават нещо уж на намаление с голям процент и пак е доста по-скъпо от преди. Купувах от там капсули кафе на тяхната марка. В момента са по-скъпи от оригиналните, които често са на промоция по големите магазини и Емаг... Нали смисълът на техните мерки е да предложат аналогично качество, но на по-ниски цени? Това просто не се случва...

# 397
Знам цените на нещата, които редовно купувам - доста се увеличиха. Дразня се на промоциите им, които не са никакви промоции. В брошурите дават нещо уж на намаление с голям процент и пак е доста по-скъпо от преди. Купувах от там капсули кафе на тяхната марка. В момента са по-скъпи от оригиналните, които често са на промоция по големите магазини и Емаг... Нали смисълът на техните мерки е да предложат аналогично качество, но на по-ниски цени? Това просто не се случва...
Аз, основно от техните марки си взимам неща, които просто ми харесват повече от други марки и до скоро ми бяха по-изгодни. Сега, хем че ги няма всички, хем гонят, че и заминават цените на други. Май само торбичките за смет, препарата за прозорци и сладоледите са нещата, за които влизам редовно. И ако пуснат нещо, което ми трябва-чопър, някаква друга дребна техника на Silver crest.

# 398
  • София
Изумих се от последната си сметка в Лидл. Пилешки бутчета,  хляб, банани,  4 кремчета,  салам и 2 сладоледа 118 лв.Dizzy Face
По принцип вземам само неща,  които ми харесват. Вече ще контролирам стриктно покупките.
Може ли да снимате бележката-да не са ви надписали сметката.

Помня като откриваха Лидл  в София на Ломско шосе на едната каса
 като се натиснеше някоя цифра например 1 излиза 11 или 111
И пред мен едни семейство бяха възмутени от високата сметка
 и почнаха те да си правят ревизия веднага след касата и 
им бяха надписани чери доматчета вместо 3 то 33 излязло
 и им връщаха пари някъде към 50 лв
а на едни други им бяха надписали 20 млека и пак им връщаха парите вместо 2 чукнати 22 млека
а кой знае колко хора плащат хвърлят си бележките не гледат, не сравняват.
В Т-маркета на мен една сметка ми се видя висока и и на място я оправиха.
Вместо 2 чукнати 4 неща -ама вижте две са не са 4, а да извинете.
А съм намирала бележка за 1000 лв почти
Скрит текст:
Не е моя бележката
Бележките трябва да се вземат и пазят за рекламция, сверяване, гаранция.

# 399
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Имам"грозния" навик след каса в магазин винаги да си проверявам касовата бележка. Старая се да науча на  това и дъщеря ми.

# 400
Дразни ме,когато касиерките гледат на парите (столевките) сякаш са фалшиви. Кой ще си прави труда да фалшифицира пари с които да си купи пакетиран хляб,едно пиле и три кроасана от прясно изпечените. Laughing

# 401
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Дразни ме,когато касиерките гледат на парите (столевките) сякаш са фалшиви. Кой ще си прави труда да фалшифицира пари с които да си купи пакетиран хляб,едно пиле и три кроасана от прясно изпечените. Laughing
Ааа, недейте така. Има всякакви хора.

# 402
Панталон мога ли да върна?

# 403
Лидъл е станал много скъп магазин.

А кой магазин в Бг. в момента не е скъп?
Въртят едни и същи прИмоции между веригите, а другото - на всяко влизане с по-висока цена.
Не знам вече. В кварталното ми магазинче малка вода Девин е 0.85лв, а в Лидъла който е верига и ползват уж намаления за количества, същата водичка е левче. не съм за 25 ст, но това е само малък пример, как отиваме за едно нещо на промоция, или специфично само от Лидъл, и плащаме повече за други неща.

Харесвам студените им напитки с кафе, луканка зелен етикет, някои пакетирани стоки купувам от там, картофи, вода, пудинг кремчета, бира и сок понякога. За плодове и зеленчуци трябва да ходя на друго място. За месо на трето, за млечни на четвърто....

# 404
Взех масло, кисело мляко, сирене, яйца: 100 ле'а.
И да не забравя, спасих няколко карамфилчета и един клематис от мястото, от където няма връщане Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт