Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 791
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 435
Сноши купих от маслините ХХЛ в едни по-различни кутийки от пластмаса са. Всъщност ги забелязах първо заради опаковаката и реших да върна тези които съм взела, а грабнах ХХЛ-ските. С т р а х о т н и! Толкова вкусни маслини от години не бях опитвала.  Препоръчвам ги!

Кои са тези маслини?
Може ли линк или картинка, моля...

# 436
Жълтия лук с какви размери е? Чудя се от кауфланд мрежа (3см-5см) ли да взема или от лидл насипен.

# 437
dani-ela-80 ,така си е Simple Smile))) Редно е да се науча да не блея Simple Smile))) Понеже кoгато  търсех съм свикнала W да е отбелязано -изобщо не погледнах дали  пише v  или w Simple Smile))

# 438
  • Велико Търново
Сноши купих от маслините ХХЛ в едни по-различни кутийки от пластмаса са. Всъщност ги забелязах първо заради опаковаката и реших да върна тези които съм взела, а грабнах ХХЛ-ските. С т р а х о т н и! Толкова вкусни маслини от години не бях опитвала.  Препоръчвам ги!

Кои са тези маслини?

Нямам изображение и не откривам в гугъл. цената им е 7.99лв и са в подобна опаковка като на среден/ към малък размер торта. Довечера мога да снимам.

# 439

Кои са тези маслини?

Нямам изображение и не откривам в гугъл. цената им е 7.99лв и са в подобна опаковка като на среден/ към малък размер торта. Довечера мога да снимам.
Благодаря, какъв грамаж са ?

# 440
  • Sofia
Снимах маслините...
 да, изненадващо вкусни се оказаха и аз ги препоръчвам.Hands Plus1

.

# 441
Снимах маслините...
 да, изненадващо вкусни се оказаха и аз ги препоръчвам.Hands Plus1

.
Тези маслини каламата винаги бяха заредени вкъщи, от години. Взимах ги без да ги мисля-винаги чудесни. До момента, в който купих стандартната (не XXL) опаковка за пореден път и бяха горчиви. После взех пак, пак бяха горчиви. От тогава не купувам маслини каламата от Лидл.
Дано тези са ок.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 22:55 от FreakOnALeash

# 442
  • София
А така хвелените масили без костилка ли са?

# 443
  • София
С костилка са.
И аз купувам каламата откакто пуснаха тези кутии. Никога не съм попадал на горчиви, късмет.
Да обърна внимание, че в ПА са два размера и си приличат. Купувам по-едрите.

# 444
Аз взимам тези и никога не са били горчиви

# 445
Здравейте, да ви питам кой конец за зъби (или стикчета) са аналог на първия от снимката,  който продаваха в Лидл? Само той не се къса при почистване на моите зъби. Пробвала съм зеления, някакъв на Орал-б, много кофти усещане. С надежда взех и стикчетата от втората снимка от Лидл, но и те се късат, т.к. почти няма пристранство между кътниците ми и се къса. Само синия беше супер за мен. Моля за предложения, който има опит.

# 446
Най-доволна съм от лъкчетата на Дм, на тяхната марка. Тънък конец, който влиза навсякъде, и здрав. Не ги заменям за други, а цената  е без аналог.

# 447
Най-доволна съм от лъкчетата на Дм, на тяхната марка. Тънък конец, който влиза навсякъде, и здрав. Не ги заменям за други, а цената  е без аналог.
Само един вид ли са на ДМ?
Този на Лидл синия не е толкова тънък, но някак плосък и мек или някъде четох, че го наричат "набъбващ". Имам тънък на орал-б, освен, че се къса ми разранява венците.

# 448
  • Бургас
VYX, DM имат плосък, май за чувствителни венци се води. Ето така изглежда, не знам дали е това, което търсиш.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт