Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 720
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
FreakOnALeash, миналия месец взех от гръцкия Лидл безкофеиново разтворимо, тяхна малка, Bellarom. В БГ обаче не съм търсила дали го има.

# 571
Като говорите за кафе, има ли друга марка освен Нескафе, която има безкофеиново инстантно кафе? Лидълско май не съм виждала.

В ДМ има тяхна марка.
Благодаря!
FreakOnALeash, миналия месец взех от гръцкия Лидл безкофеиново разтворимо, тяхна малка, Bellarom. В БГ обаче не съм търсила дали го има.
Благодаря! Жалко, че не съм виждала тук от тяхното.

# 572
  • София
Просто филиалът е от малките, а повече служители явно няма да му "отпуснат". В просторен филиал е съвсем различно, но в нашия понякога буквално не може да се мине.
Не знаеш какво е малък Лидл. Joy Ако говориш за магазина на Пещерско шосе до прелеза, то той е като палат в сравнение със софийските, в които пазарувам. Joy Дори Билата в пловдивските Хали е просторна в сравнение с тях. Joy

# 573
Таня, възможно е, но аз в Пловдив не съм влизала в по-малък Лидъл. А и какво значение има дали е малък или още по-малък, ако не можеш да минеш по коридора изобщо? Виж, в другия магазин на Пещерско шосе място има бол. Там никога не ми се е случвало да не мога да мина.

# 574
Ти и да можеш да минеш, те като зарежат пале със стока че са ги дръпнали за друго, то все пред нещо стои. Ако точно там е това което ти искаш да си купиш, пак не можеш да го стигнеш, т.е. ако не на теб то все на някого ще пречи да стигне до рафта. Аз почти никога не пазарувам с количка че покупките ми са с малък обем, та разминаването не ми е чак такъв дерт, но другото да.

# 575
Класацията за малък Лидл в София ми водят този на Канала, и на Лъвов мост. Като се е налагало да влизам там, все имам чувството, че ще закача нещо с дамската си раница на гърба.
Снощи " находките" бяха по-малко, но пак имаше...
Скрит текст:

Тук имаше и кайсии, и няколко зелени чушки/пиперки. Ами, възползвах се да заредя хладилника с ПиЗ.

# 576
  • София-Младост
А къде ги има тези находки, аз не съм виждала май. На стелаж с преоценени стоки или друго място?

# 577
Подарявам

# 578
А къде ги има тези находки, аз не съм виждала май. На стелаж с преоценени стоки или друго място?

На подвижен, метален стелаж след хляба. През деня съм виждала намалени хлебни на него, а сега няколко вечери( към 21 успявам да ида за някой дребен пазар) има ПиЗ.

# 579
Тия брьош серията как ги ядете.. супер сурово-тестяни с ми 🙄

# 580
При нас зеленчуците и плодовете които ги слагат на такъв стилаж даже и прасетата няма да ги ядат. А някой от тях са намалени само 20%

# 581
Баш тоя на канала веднъж затвори касите и оттогава имам уплах да ходя късно. А аз съм само за нощно пазаруване, че докато се натуткам да ида през деня... Joy

Въпросният обаче е много малък и едва ли се задържат такива находки. Ще проверя уикенда.

# 582
Тези магазини, за които споменавате, сигурно са във вече съществуващи сгради или пък има някакви ограничения, за да са толкова малки магазините.🙂 Както ги описвате,там май няма къде палет или количка със стока да ви препечатано пътя? Права е Натка, като не можеш да минеш отнякъде, няма никакво значение защо и все ще трябва да заобиколиш, т.е. да минеш по нов маршрут.🙂
Натка, аз почти винаги влизам в Лидъл с малка количка голяма не ми и трябва), ако ще и за малко неща да съм влязла. Често например влизам за неща, които тежат, но не са супер обемни (няколко кофички прясно или кисело мляко или др.), та ми е по-лесно да ги возя, отколкото да ги разнасям в чанта.

# 583
Аз понеже си знам че се и прибирам пеша от там после, съвсем тактически из магазина също съм предимно с голяма пазарска торба. Ако вземе много да ми натежава, значи на прибиране ще ми е още по-весело, много лесно се ограничавам да не мъкна много неща Grinning
А тия пък дето са като кошница на колела не са ми удобни хич, нали после на касата сто пъти ще се надупя да ги взема от нивото на пода че да ги сложа на лентата. Не мога да се разправям, карам си с торбата.
Но аз пазарувам за един човек и Лидл никога не ми е бил все за основен пазар освен в един кратък период когато ми беше през улицата. Т.е. предимно ми е добре с такава тактика.

# 584
  • София
Тези магазини, за които споменавате, сигурно са във вече съществуващи сгради или пък има някакви ограничения, за да са толкова малки магазините.🙂 Както ги описвате,там май няма къде палет или количка със стока да ви препечатано пътя? Права е Натка, като не можеш да минеш отнякъде, няма никакво значение защо и все ще трябва да заобиколиш, т.е. да минеш по нов маршрут.🙂
Натка, аз почти винаги влизам в Лидъл с малка количка голяма не ми и трябва), ако ще и за малко неща да съм влязла. Често например влизам за неща, които тежат, но не са супер обемни (няколко кофички прясно или кисело мляко или др.), та ми е по-лесно да ги возя, отколкото да ги разнасям в чанта.
Препречват и още как. Със същите палети и колички действат. И редовно ги зарязват на средата. Тогава се връщам и минавам през следващата пролука.

Да, в съществуващи сгради са. Направиха доста магазини Лидл и Била в центъра. Малки, но вършат работа. И са доста наблизо. Ако нещо не намеря в единия, не ми е проблем да походя още няколко минути и да отида в друг.

Доста отдавна не бях ходила в този на Лъвов мост. Помнех го като доста добре зареден и почти винаги намирах това, което търся. Вече два пъти ходя и двата пъти съм разочарована. Не знам дали по-малко бройки зареждат в сравнение с този на Екзарх Йосиф или го научиха повече хора, но излизам без да купя нищо.

Общи условия

Активация на акаунт