Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 339
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 840
Бих отмъкнала и аз за тази цена.😃

# 841
Как се слагат тагове в касовите бележки? Излезе ми съобщение за тази нова функционалност, но не разбирам откъде се прави?🙂 Още ме е яд, че махнаха търсачката в касовите бележки...🤨
Влязох набързо днес за две неща и да разгледам какви находки по 1, 2, 3, 5 лв има при нас. Нищо интересно за мен. Но си взех намалена силиконова "четка" за почистване на косми от домашни любимци и интересна кухненска принадлежност- комплект "зъбци" за дърпано месо.😅 Нямам търпение да ги тествам.🙂
Може ли снимка на "джаджата" за дърпано месо?
Не знам дали това имате предвид, но аз ги слагам в любими със звездичката, тези бележки, които са ми важни.
Скрит текст:

# 842
Разбира се. Слагам и линк, и снимка как изглеждат. В картонена опаковка са. Цената е 4,49 лв, изглеждат ми доста стабилни и са и удобни. При нас бяха на изнесен стелаж заедно с други кухненски помощници. Точно до тях имаше и друг стелаж с кухненски помощници по 1,99 лв.
https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-samsung … dyTxc8PoLKFsAk_32

Относно таговете. Появи ми се в приложението известие и пишеше, че може да се слагат звезди, като дадох "напред" (или нещо подобно), изписа, че мога да слагам и тагове - останах с впечатлението, че са различни неща. Символът за таг беше нещо като правоъгълник.🤔

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 07:53 от dolce miele

# 843
Под сумата имаш звезда, като натиснеш на нея става синя, всички такива маркирани касови бележки отива в графа любими.
Сигурно това са таговете, за които си получава съобщение по друг начин нищо не може да се направи на бележките.

# 844
Здравейте, някои има ли прахосмукачката за акари? Заслужава ли си?

# 845
  • Буркина Фасо
тия пощуряха. сложили са ми лента за 600 лв. Smiley
аз общо за толкова не съм пазарувал от началото на годината.

# 846

Юли не съм пазарувала изобщо, а при мен лентата е 490.

# 847
Здравейте, някои има ли прахосмукачката за акари? Заслужава ли си?
Да ѝ да на двата въпроса поне за мен.
В неделя взех мрежичките за 5лв и съм супер доволна. Имаше килограм праскови в кутия, от които една тръгнала да се разваля,мрежа с 2,5кг картофи много вкусни и абсолютно здрави, голяма салата айсберг, от която хвърлиха първото листо, 4 патладжана леко сбръчкани и 4 от големите червени чушки Калифорния, които изпекох и направих кьопоолу.

# 848
  • Троян

Пак добре...моята е 900лв, а никога не съм правила такива суми Laughing

# 849
При мен по традиция от поне няколко месеца лентата е 490 лв.😂 Някой няма ли да се похвали с лента 180-190 лв или тези суми отдавна изчезнаха?😃
Те и от рекламата по тв се сетиха да махнат онази сума от около 20 лв за цялата сметка, защото се усетиха, че става смешно.🙂

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 15:03 от dolce miele

# 850
Инфо таговете са малки иконки, които излизат в списъка с бележки.  Показват дали са ползвани купони или e връщан продукт. За сега май няма опция сами да си добавяме таг.
Скрит текст:
Пример:
Скрит текст:

# 851
  • Сливен
при мен лентата за юли и за август е 950лв,никога не сме пазарили за повече от 400-500лв на месец.

# 852
Инфо таговете са малки иконки, които излизат в списъка с бележки.  Показват дали са ползвани купони или e връщан продукт. За сега май няма опция сами да си добавяме таг.
Скрит текст:
Пример:
Скрит текст:
Благодаря! Помислих, че може и ние да си добавяме тагове. Поне така, както е написано (не е новост да се отбелязва кога е използван купон или е имало връщане), очаквах друго.🙂
Дано да има такава функция в бъдеще или поне да върнат търсачката в касовите бележки.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 18:45 от dolce miele

# 853
  • Буркина Фасо
При мен по традиция от поне няколко месеца лентата е 490 лв.😂 Някой няма ли да се похвали с лента 180-190 лв или тези суми отдавна изчезнаха?😃
Те и от рекламата по тв се сетиха да махнат онази сума от около 20 лв за цялата сметка, защото се усетиха, че става смешно.🙂
май предният месец ми беше 200 лв., ама след като не можах да си купя промоционална бира сега ме награждават с  600 лв.  с хумус, протеини и др.блювочи нЕма как да се получи при мен.

# 854
Днес търсих цяло филе сьомга от брошурата, но нямаше и казаха,че не са получавали. Става въпрос за Лидл Владиславово Варна. Дали има шанс да намеря по другите магазини?
Мога ли да разчитам за качество от Кауфландската щ, ако не мога да намеря от Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт