Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 257
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 870
Оффтопик съм, но да знаете, че замразените кроасани с масло от Кауфланд НЕ стават. Аз ли нещо сбърках, уж се надигнаха, но вътре си остана на неразслоено, мазно тесто. А ми трябваха за повод. Подбрах няколко кифлички, другите заминаха в кофата...
Да не би да са били твърде размразени преди печенето... или пък знам ли, да си уцелила опаковка която не е стояла добре замразена през цялото време преди да я купиш. Многолистно тесто така става или ако го извадиш за прекалено дълго преди печенето, или ако фурната не е достатъчно загрята за да започне веднага да бухва а не първо да се разтопи мазнината и да плувне в нея, та това може да е другата причина ако си бързала пък.

# 871
Скрит текст:
Ако лентата, за която говорите е Лидл плюс купон или подобно, аз не ползвам такова нещо, но е за 600 лв. Обаче ми направи впечатление, че имам 4 покупки за месеца и всяка скреч карта след покупката е "Опитайте отново". Иначе взех пушена сьомга 220 гр. и беше ок, кори Нори, изостанали от азиатската седмица, оризов оцет, крема сирене и авокадо на промоция. И си спретнахме едно суши изцяло с лидълски продукти. Имах си уасаби и джинджифил от преди, както и ориз за суши, който все по-рядко намирам в Лидл.
Може ли да снимате кой оцет ползвате за сушито?

# 872
Онзи ден изпекох пробно една замразена кифличка, без да я оставя на стайна температура за 20 минути, както е според инструкциите - и тя остана така глетава. Но реших, че е защото не изчаках да изстине, а я пробвах току-що извадена от фурната. Останалите снощи ги преместих от камерата в хладилника в полунощ, за да спестя 20-минутно чакане и ги сложих да се пекат в 5 и малко сутринта в добре загрята фурна, пиука при достигане на желаната температура. Та, може това преместване в хладилника да е било грешка. Но втори опит няма да има Grinning

# 873
  • там където има винаги вятър
Оффтопик съм, но да знаете, че замразените кроасани с масло от Кауфланд НЕ стават. Аз ли нещо сбърках, уж се надигнаха, но вътре си остана на неразслоено, мазно тесто. А ми трябваха за повод. Подбрах няколко кифлички, другите заминаха в кофата...
Да не би да са били твърде размразени преди печенето... или пък знам ли, да си уцелила опаковка която не е стояла добре замразена през цялото време преди да я купиш. Многолистно тесто така става или ако го извадиш за прекалено дълго преди печенето, или ако фурната не е достатъчно загрята за да започне веднага да бухва а не първо да се разтопи мазнината и да плувне в нея, та това може да е другата причина ако си бързала пък.
Моите кроасани от К. са  мънички. Не съм имала проблем. Не се сещам какво пише, но чак 20 минути не съм ги чакала. Вадя, включвам фурната и щом загрее/писука/, не повече от 10-нита минути да е/ зависи и от градусите/и ги слагам.

# 874
  • Велико Търново
таблетките/ капсули на Бинго взех при предишното им пускане, защото ги бяха похвалили тук. Но не съм ги започнала още. Стоят си в кутията под шкафа, за да ги имам и оценя когато им дойде момента ( след като ми свършат ДМ-ските).
Днес при нас имаше 2 мрежи с изгнили ябълки, меки авокадота и сбръчкани патладжани... ами много кофти неща бяха, не мисля че някой ще ги вземе и за 2 лв.

# 875
Кои таблетки за СМ харесвате повече: Лидълските или от ДМ?
Има различни, но все пак някакви отзиви, хем хубави, хем бюджетни...

# 876
  • София-Младост
Кои таблетки за СМ харесвате повече: Лидълските или от ДМ?
Има различни, но все пак някакви отзиви, хем хубави, хем бюджетни...
Не намирам особена разлика, доволна съм и от двата вида. А за още по-бюджетно аз си ги разрязвам и мия с половин таблетка, така нямам и надраскани чаши.

# 877
  • София
От тези таблетки съм доволна 100 за 16,99 лв лидълските ХХЛ
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/04-08-10-08-693640/view/flyer/page/26

# 878
Здравейте, знаете ли каква е в момента цената на маслото, което по принцип е 6,99? Миналата седмица беше 5,49 и бих си купила още на тази цена, но не ми се разкарва напразно.

# 879
Не знаех, че от пуричките е имало някога и с фъстъчен крем, не съм виждала зелена опаковка. Само с ванилов и с шоколадов крем съм виждала.
Вчера при нас имаше огромни мрежи за 4,99 лв, но нямаше как да ги нося до вкъщи.😂 В едната имаше много патладжани, краставици, кутия с грозде, 4 кутийки с чери домати, чушки и още нещо.

# 880
Това вече е промоция!

# 881
И аз нацелих една хубава мрежа днес. Две манго и три авокадо от най-скъпите, само те са 20 лева. Нататък имаше сливи, лимети и много краставици, а и два патладжана. Авокадото беше топ, готово за консумация, вече е на гуакамоле в хладилника😀
Много странен подбор на ПиЗ, виждала съм доста по-скапани неща на редовни цени.

# 882
Днес при нас имаше доста кутии с хубави продукти, но пропуснах, ще пътуваме. Едната беше с боровинки, малини, фенси пъпешче, авокадо мрежа, патладжани 3 и 2 царевички. Имаше поражения по малините и боровинките. Всичко друго изглеждаше много добре!

# 883
При нас имаше мрежи с огромни количества банани и краставици заедно. Може би за някое семейство от десетина човека биха били подходящи... Grinning

Обаче почти всички краставици бяха меки, а доста от тях пожълтели, може и благодарение на бананите, ако дълго са стояли заедно.

Иначе бананите на вид изглеждаха добре, но съответно бяха тотално сплескани от тежестта на краставиците.

# 884
Това вече е промоция!

Да, цената е добра спрямо редовна цена на същия артикул, обаче ако е кофти партида, кой ше ги пие тези 9 опаковки по 250гр.

Не рискувам. Другата семица ще има Роса под 40лв за 4 бр, там ще заложа.

Общи условия

Активация на акаунт