Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 103
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 945
Благодаря за разясненията относно херингата. Ще продължавам да пасувам.

# 946
  • Велико Търново
Пост и в друга социална мрежа на гневен клиент на Лидл. Не се сещам за конкретния продукт, но си е гадно наистина 25% от теглото на изделието да го няма.

# 947
Някой видя ли хавлиените кърпи комплект от 22,99лв. за 6 бр. Само в електронната брошура ги има. Меки ли са, плътни ли са, че напоследък не мога да намеря хубави, плътни, меки кърпи. И като ги изпера 4-5 пъти и стават много твърди.

# 948
Преразглеждах брошурата за тази седмица и на първите страници има херинга в бурканче. Никога не съм я опитвала и нямам идея на какво има вкус. Дали в бурканчето има мазнина или нещо друго. Може ли да споделите как е на вкус и как я консумирате? Спомням си единствено, че лъскавата ѝ кожа през буркана (виждала съм я в магазина) ми напомня кожа на змия и веднага съм я подминавала.
Купувам херинга с къри сос когато има скандинавска седмица. В Дания я опитах за пръв път - комбинацията е страхотна, а тукашните бурканчета не отстъпват по качество. За съжаление, в касетките с бурканчета има различни видове и не винаги намирам с къри...

# 949
Някой в Пловдив да е виждал останали бройки от зъбния душ?

# 950
Зъбните душове са по касите. Поискайте на касата.

# 951
Някой знае ли защо е почти невъзможно да се намерят краставици, които не са жълтеещи и/или меки? За тези на редовна цена питам, не от мрежичките...Не само в Лидъл е така, а не им ли е в момента все пак сезонът и времето да са свежи, зелени и хрупкави?
Мисля, че видях вчера на Пещерско шосе от зъбните душове. Някъде около касите, както споменаха.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 07:01 от dolce miele

# 952
Пак аз по темата с мрежичките. Вече при всяко посещение ги оглеждам, защото вкъщи се консумират много плодове и зеленчуци. Но явно в близкия магазин наистина използват мястото за кофа за боклук. Днес имаха дори мушички. Гнусотия до шия. Съжалявам, ако ставам досадна с едно и също, ама то даже не е едно и също всъщност. Защото те всеки път се ъпгрейтват с по-голяма гнусотия.
Ако сигнализирам някъде дали ще вземат мерки?

# 953
  • София
Снимайте и пратете снимки на Лидл,
само те могат  да направят нещо по въпроса.

# 954
  • София
Сигнализирайте.
Някъде служителите са по-страхливи и чакат до последно. От което няма смисъл.

# 955
На Източен също има до касите, което между другото ме изнерви. Когато ги пуснаха, реших да мина за бързо преди работа и да си взема един. Обаче нямаше кой да отключи тъпите кутии, трябвало да мина през касите. Нямах време да чакам опашката. Не че след това не си взех от друг клон, където бяха на свободна продажба.

# 956
  • София
Ако сигнализирам някъде дали ще вземат мерки?
Да, в социалните мрежи със снимки. Мерките ще са много по-адекватни и бързи, сигурна съм.

# 957
Благодаря! Утре сигурно ще отида да проверя или други ден.  Трябват ми 2 броя. А, хубав ли е изобщо? Някъде чета коментари, че бързо се чупел и не бил хубав, други са пък, че зъболекари също го използвали и препоръчвали.
Който си е купил сега да сподели доволен ли е? И в Дм има на тяхната марка почти на цената на този в Лилд, ще отида и техните да видя, ако не намеря в Лидл.
Никога не съм купувала нещо заключено и много благодаря и за информацията как става!

# 958
  • Sofia
На касата, или на някой служител казваш, че искаш нещо от витрината и така.
Душовете ги дъвкахме скоро пак. Едни са доволни, други не са. Ти си прецени. Иначе вършат добра работа докато са здрави.

# 959
  • София
Днес в София магазина на Ломско шосе
взех гъби и 1 маруля на 50 % намалени
нямаше шайги или мрежи ,само единични зеленчуци.
Към 09:30 една служителка ги нареди, така че първа си избрах.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 16:14 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт