Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 000
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 005
След отваряне колко срок на годност има майораната в буркан и тази е тубичката за сандвичи?

Днес видях, точно там е на Пещерско където  написах снощи. Точно до корите яйца

# 1 006
  • Варна, Пловдив
Здравейте, онзи ден минах изключително набързо из Лидл, в далечината, при хлябовете, мернах кето хляб, но докато взема търсения продукт и забравих да се върна. Бива ли го, в постоянния асортимент ли е? Някой пробвал ли го е? Извинявам се, ако е коментирано, но последните месеци много рядко посещавам магазина и изпускам информация.
Този кето хляб не се харесва на повечето хора на вкус. Ако питате мъжа ми, ще каже че е гаден. За мен става, ако хубаво го препечете на тостера. Бързо мухлясва, затова по-добре да се държи във фризера и да се вадят само необходим брой филийки. Аз го купувам защото само той почти не ми вдига кръвната захар. Рядко го консумирам, правя запечени сандвичи в еър фраера, принцеси, като пак предварително го запичам в тостера. В постоянен асортимент е, понякога пускат намаления.

Много благодаря!

# 1 007
Потвърждавам за кето хляба - за мен е ок на вкус само препечен. Купувала съм няколко пъти, когато е бил намален с 50%. И наистина трябва добре да се гледа (дори и на редовна цена) дали в опаковката няма мухъл, много бързо мухлясва и е най-добре да се съхранява във фризера и да се препича.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 19:49 от dolce miele

# 1 008
  • София
Търся купон за панделките( солените) от многолистно  тесто. Simple Smile жълтите, със сирене.
В момента има ХХЛ опаковки. Имайки предвид, че купоните са 10-20 процента, сигурно голямата опаковка е добра оферта.

# 1 009
Вече взех и въобще не погледнах за ХхЛ, не ми беше минало през ума, а не съм гледала брошурата. Благодаря, ще се огледам утре. Simple Smile

# 1 010
  • София
Вече взех и въобще не погледнах за ХхЛ, не ми беше минало през ума, а не съм гледала брошурата. Благодаря, ще се огледам утре. Simple Smile
Не са от сегашната брошура, но явно са заредили с големи количества, защото при нас има много. До касите са.

# 1 011
  • София
След отваряне колко срок на годност има майораната в буркан и тази е тубичката за сандвичи?
Предполагам за майонеза питаш.
Тази в тубите ми е стояла в хладилника до 1 седмица отворена и е била ок. Повече не се е застоявала за да имам наблюдения.

# 1 012
Привет.
Прави ми впечатление и на мен за неща с повишени цени 😒
Например мокри кърпи,които само от там купувам от 1.49 вече са 1.99лв
Пръчици с фъстъци бяха на 1.99,вече на 2.29
Гръцките питки и те са 3.35.

Аз исках да попитам дали сте виждали скоро маслото с чесън или с билки.
Търсих,търсих...не намерих на обичайното място.После огледах цялата витрина и пак не видях.Питах един господин за който знам,че е управителя обаче и той не ми даде отговор. Хън мън ... ако нямало дупка и не виждам етикет и празно място значи било отлистено 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

И последно да кажа ,че много съм доволна от кошовете за 3/5/7лв
Взех на детето две люлки ×7лв , потници за майка ми х3лв за 2бр в комплект,супер сладък соларен бухал за 3лв,разклонители с по 3 гнеза също на 3лв (тук моя мъж по тел каза взимай смело и 10 да има ама повече от 5 не посмях 🤣) ,покривало за легло 220/200 за 7лв и....сигурно пропускам нещо,мхм саксии на 1лв 😊

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 01:22 от Moderator (Nikol)

# 1 013
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Другата седмица кремата на Милбона ще бъде на добра цена.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 01:23 от Moderator (Nikol)

# 1 014
Маслото с чесън и подправки при нас е точно под другите масла - от известни време е с нова опаковка, нещо със синьо.
А майонезите в пластмасовите кутийки НИКОГА нямаше да ги забележа на новото им място с моите 160 см на най-горния рафт.🤣🤣🤣

# 1 015
Предполагам за майонеза питаш.
Тази в тубите ми е стояла в хладилника до 1 седмица отворена и е била ок. Повече не се е застоявала за да имам наблюдения.
Да, за нея, а и за големите бурканчета от 400 грама също. Със сигурност ще я подмятам много повече от месец и затова питах за срок на годност след отваряне. По-удобно е за сандвичи като е в шише, но такива ям много рядко и май не си струва.
А за буркана питам, защото си има капак и не трябва да се чудя в какво да го прибирам.

# 1 016
  • София
Не мога да ти отговоря, но са много различни двете. Тубата е тежка и плътна, с по-наситен вкус. Бурканът е по-лека, не така плътна.

# 1 017
Майонезата в буркан издържа много, даже не става на коричка отгоре...това всъщност не зная добре ли е

# 1 018
Гледам какво пише на опаковката за това колко време се съхранява след отваряне и при какви условия. Би трябвало да пише на всяко, мисля че различни неща пишеше на буркана и на пластмасовата бутилка но много рядко купувам и няма как да видя сега на някое. Аз затова и всеки път гледам де, обикновено съм забравила от предишния Grinning

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 12:34 от natka

# 1 019
  • Буркина Фасо
1 мес. буркана стои отворен в хладилника. нищо му няма. Smiley
всъщност какво се очаква да има?

Общи условия

Активация на акаунт