Отношението на служителите в Zara.

• 2 842
  • 43
  •   1
Отговори
Здравейте. Днес останах за пореден път разочарована от служителите в Зара, по специално в магазина им в Сердика, докато пазарях за приятеля ми. Попитах едно момиче за размер, тя ме гледаше все едно съм и изяла десерта и казва немаме хл размер, попитах я дали може да провери и за Парадайс, нейният отговор беше: офф. Уж провери и ми каза, че там имало, обаче аз исках да питам за още 4 неща, тръгнах да питам за второто и тя, ама да не съм само аз в тоя магазин. Аз казах към кого тогава да се обърна, и тя абе госпожо, аз съм почивка вече, питайте на касата. Отивам на касата, чакам да се изтегли опашката, там едно Русо момиче провери за размерите, обаче пък не знаеше къде стоят дрехите, защото тя била видиш ли била главен касиер и знаела само дамското… праща ме на долната каса, на мъжката. Там пак чакам на опашка, пак същата история… казва ми да питам някой из магазина къде стоят, тя била също от дамско… аз помолих да извикат управител. Идва една жена без униформа, все едно не е на работа, а… разказвам и цялата история и тя ми отговори, че тук работили 50 човека и не можела всеки да контролира… е нали си управител… нито имаше бадж нито нищо, представи се като Клинкова. Поне тя извика някой и ме опъти към дрехите и накрая ги купих, освен ризата. И преди са ми се случвали подобни случки в Зара, също и на мои познати. Не е ли странно, че някой е само на каса, друг само на дамско, трети само на мъжко, четвърта само управител, пета само главен касиер и не знаят какво продават и кое къде стои? На вас случвало ли ви се е в Зара такова нещо?

# 1
  • София
Струва ми се супер излишно мрънкане.

Не, не ми се е случвало подобно нещо.

# 2
  • Somewhere far away
Пазарувай онлайн.

# 3
И аз съм била свидетел на подобно отношение, само че във Варна. Служителите масово не знаят защо работят там и се държат безобразно. Бях харесала една риза от приложението и чаках в магазина 15 минути, докато я изкарат от склада. Да не говорим, че имат доста стока, която стои по кашоните, защото видите ли магазинът да изглеждал по-бутиков с по-малко изложени дрехи (информацията имам от бивша служителка). При мен това с онлайн пазаруването не се получава (поне за дрехи, докато не го видя и да го премеря не става).

# 4
Успокой се! Това не е нищо пред един служител в Кауфланд, който малко преди Коледа на въпроса ми:
- Извинете, мисля, че има някакво объркване с етикетите на елхичките в саксии. Бихте ли погледнали?
Отговори с:
- Ма к’ви елхички, к’ви пет ле’а?! Я не ма занимавай!

Оказа се действително, че етикетите бяха объркани. От информация ми помогнаха, където и съответно се оплаках.

# 5
Пазарувай онлайн и спести мъките на служителите в магазина.
Ако преди теб са се занимавали с още 20 с подобни изисквания е нормално да им е накипяло.

# 6
Ако преди теб са се занимавали с още 20 с подобни изисквания е нормално да им е накипяло.
За да не им накипява, най-добре да напуснат. Като не са доволни от работата си, това не е проблем на клиента.

# 7
На сайта на почти всяка марка може да видите наличности по артикул и размер в предпочитан магазин. Не разбирам защо не сте го направили вместо да висите по опашки и питате персонала.

# 8
Здравей. Напълно ти съчувствам за поредното лошо обслужване. Не съм посетила Зара, но на много места трябва да се вземат мерки. Например по кафенета - случвало ми се е, когато съм седнала, да си почивам и поръчвам напитка, сервитьорката идва при мен намръщена. Това е недопустимо! Не съм отишла да гледам намръщено лице на сервитьора/ката. Още един случай, влизам в супермаркет да пазарувам основните неща, а когато отивам към касата, гледам пак намръщеното лице на касиерката без "Добър ден" "Здравейте" "Заповядайте" и "Хубав ден". Не обръщай внимание на тези, които те нападат, тук винаги има някой да прави лични нападки. За съжаление, казвам истината, нивото на обслужване в България е винаги ниско, макар да има и надежда относно добро обслужване.

# 9
Е защо да са мрънкалници?! Първата служителка си е за уволнение.

Няма да я уволнят просто защото на нейно място друг няма да дойде.
Те за това и се държат така, защото знаят, че не се редят на опашка за тази работа.

# 10
Защо пазарувате от Зара?

# 11
Това са нормални неща за България, нищо че е чужда верига.

# 12
  • Down south
Защо пазарувате от Зара?
Това пък какво общо има?
Сигурно и харесва предлаганото, за това и пазарува точно там.

# 13

Викаш служителите си имат друга работа, за кво да се занимават със запитвания от клиенти.

# 14
Аз не мога да разбера как може да питаш служители за неща, които са на друг етаж, че даже и да чакаш да ти ги донесат. Логично е да не могат да ти помогнат, също е логично да не могат да си напускат района, както и че като са в почивка, почиват, а не обслужват клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт